Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo nesto o temi: Hari Poter u 7. knjizi se posvadja sa Voldemorom jer mu je ovaj ubio roditelje, zatim Hari uzima stapic i puca u Voldemora, zatim ovaj bezi i na kraju posalje 10 smrtonosnih odreda na Harija koji ga izresetaju u njegovoj kuci, a inace Hari se drogira.

Ma nema veze, nego evo kako Hari umire:
On znaci sedi u svojoj koznoj fotelji i pored njega su Ron i Hermiona i svi se oni nalaze u velikoj vili.
Ispred Harija se nalazi droga i on smrce. Ron i Hermiona su izasli da provere kucu i tada su naisli onih 10 smrtonosnih Voldemorovih odreda i naravno ubili ovo dvoje.
Onda je Hari izvukao mitraljez i viknuo: "Say hello to my little friend", razneo vrata, kao i one ispred vrata.
Bacivsi mitraljez Hari krene da uzme stapic i tu celi odredi krenu da ga resetaju stapicima i smrtonosnim cinima, medjutim Hari i dalje stoji iako izresetan i smeje im se: "Ha drkadzije, ne mozete mi nista, popicu vase jebene cini." Sledeceg momenta iza njega se stvara Snejp i baca mu smrtonosnu cin u ledja, Hari slomi ogradu svojim teskim telom i pada u malu fontanu na kojoj se nalazi nesto nalik velikog stuba i pise: THE WORLD IS YOURS.

A ako nekog zanima Snejpa su takodje izresetali i to Ron i Hermiona u napadu na Smrtozdere, koji se odigrao ponovo kod Ministarsva spoljnih poslova. Dobija su takodje ubili, a Hermiona je ubila Melfoja i to tako sto je prvo spavala sa njim a zatim jedna cin u predeo stomaka i gotovo. A zatim je Hermiona pred kraj knjige spavala sa Ronom.

Sad ja nastawljam.....
Kad su se swi poubijali,Sedrik Digori je oziweo....Otisho je u Srbiju na odmor,i onda je sreo mene....I to je bila ljubaw na prwi pogled...I odmah me je zaprosio,i ja sam narawno pristala....
I tako nashe wenchanje....Ja pozwala samo uzi krug prijatelja,on pozwo ceo hogworts,i medju njima onu k*rwu Cho Chang,koja je bila mnooooogo ljubomarna na mene shto se udajem za najlepsheg choweka na swetu...I tachno kad sam stala pred oltar,ona je izwadila shtapitj,i ispalila smrtonosnu kletwu na mene....Ali,nisam ni ja glupa,znala sam da tje to uraditi pa sam na wreme odreagowala,i odbila kletwu,koja je odmah pogodila nju...I ona je umrla,i swi su bili sretjni.... ;);););)

Odgledala sam 5.deo...Knjga je uvek bolja...Ima glupavih scena(i izvala)
na kraju,kad onaj-koji-ne-ne-oseca-mirise ulazi u Harija(ovo ispada perverzno),Hari stvarno izgleda kao da ima zatvor vec duze vreme...Ili kao da neko stvarno pokusava da udje u njega otpozadi...
Ambridzova obucena kao Dzeki Kenedi...Koji ludak je to smislio?
Btw,Luna ima preslatke starke...
Belatriks najjace izgleda...
Antipinokio i HP imaju iste oci...
Steta sto Voldemoru nisu nakacili surlu..Licio bi na Damba...
moram da odgledam film jos koji put...Verovatno ce se naci jos gluposti

Ma mi smo se razvaljivali u bioskopu od smejanja.
Nego cuo da se moja draga, mila Emma pojavila u aktualnom broju Hello-a kod nas pa idem sutra da trazim po trafikama.
Drug mi je rekao da ce ona da reklamira Shanel kozetiku. Komercijala. Ne dopada mi se to.
Moracu joj jednom ako je vidim dati "Sex Pistolse" pa da shvati da je sve ovo komercijala.

Back