Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi ponavljam: NEMOGUCE je sedmi dio knjige skinuti sa interneta. Kako prica zavrsava je vise cuvana tajna od one ko je Bushu ukrao mozak.

A sto se toga da Hermiona i Hagrid umiru tice to je izjavio jedan "haker" koji je navodno provalio u kompjuter izdavacke kuce i procitao kraj. Procitala sam to sto je izjavio i to nikako ne lici na JK-in stil i ostale knjige da to slobodno mozete smatrati obicnim izmisljotinama.
Ali licno smatram da je Hagridu dosao kraj, on je ostao jedini odrasli koji je blizak Harryju. Iskreno boli me briga, sve dok ne ubije Rona i Hermionu nek ubije sve ostale, oni su mi najdrazi, al kad je mogla ubiti Siriusa (jos se nisam oporavila od toga i nadam se da je i dalje ziv) onda mogu svasta ocekivati.

Šesti dio se pocinje snimati u septembru, ekipa je ista (nadala sam se da ce promjeniti Ginny posto me ona mala nervira), ali bila je audicija za Lavender i mladog Voldyja. Jos se ne zna ko je dobio ulogu, znam da ce odluciti izmedju pet najboljih za Lavender tako sto ce se ljubiti s Rupertom tako da vide s kojom ima najvise hemije. Ne bi mi smetalo da sam na njihovom mjestu :oops:

I jos sam cula da ce ubaciti u film crvenokose blizance, djecaka i curicu od 11 godina, koji nisu u knjizi. Sta bi oni trebali biti? Mozda neko iz sirotista...

HEBEHA:
Dragi ljudi, HP knjige su mnogi veliki fanovi procitali po deset puta svaku. Ja sam licno svaku procitala najmanje sest, a neke i po sedam puta. Izuzetak je poslijednja koju sam procitala svega cetiri puta.
Dalje, HP fanovi sirom svijeta se bave daleko ozbiljnijim analizama svake njene rijeci i znaju mnogo vise o tome sto ce se zbiti nego iko drugi. Sve zahvaljujuci logici i pretpostavkama.
Ja te uvjeravam da nijedan knjizevnik ne bi poslao tako bolidnu poruku omladini i ubio glavnog junaka koji pretstavlja dobru stranu.
Dalje, Hari niposto nije horkruks jer je Voldemor preinteligentan da milion puta pokusa da ubije sopstveni horkruks!!!

DA LI JE MOGUCE TEBE OPET DA VIDIM OVDE??? PA GDE SI TI 100 GODINA??? STO TE NEMA???

Sto se tice horkruksa o tome se ovde raspravljalo u kilometarskim postovima par stotina strana unazad ;)
Sve u svemu postoji sledeca najverovatnija teorija>
1. Lord Voldemor, himself
2. Dnevnik Toma Ridla, unisten u 2. delu knjige
3. Prsten koji Dambldor nosi/o, takodje unisten
4. Medaljon Salazara Sliterina, za koji se smatra da je zapravo u kuci Blekovih (povezanost sa samim Regulusom) i posle njega preuzima Aberfot, Dambldorov burazer
5. Solja Helge Haflpaf, za koju se ne zna gde je
6. Revenklovski stapic, povezanost prvog dela knjige sa 6. delom gde saznajemo da je u Dijagon Aleji opljackana bas prodavnica stapica koju drzi Olivander (u prvom delu se spominje da je Hari osetio nesto kada je usao prvi put u prodavnicu u cijem se izlogu nalazi taj stapic)
7. Mac Godrika Grifindora (ovo bi bilo logicki zakljucak ali je i pogresan jer Voldemor je uspeo da se dokopa ostalih magijskih predmeta Hogvortskih glavesina osim maca koji je u Dambldorovom kabinetu) mozemo dati zakljucak da je 7. horkruks Voldemorov najodaniji sluga... NAGINI
U magijskiom svetu (pogotovo u onom gde se korsiti crna magija) zmije su jedne od najmocnijih magijskih bica i znamo da su one zastitni znak Mracnih carobnjaka!

Hari ne moze biti horkruks jer bi onda Voldemort vladao svetom (jedan mora umreti da bi drugi ziveo) a cak i ako Hari hoce da pobedi Voldija mora prvo da ubije sebe(!) pa onda Voldemorta (a i zasto bi covek u cak 5-6 navrata pokusao da ubije deo svoje duse???)

Sto se tice 6. dela filma setovi su vec postavljeni (astronomska kula gde Dambldor gine (ON JE ZAISTA MRTAV - J.R. je to objavila na svom sajtu) kao i Sirijus), glumacka ekipa ostaje ista i cak ce isto tako da bude i za 7. deo (postpisani su ugovori da mora posao da se zavrsi do kraja sa istim glumcima)...

Uf... al' se raspricah...

Lily_Evans:
Šesti dio se pocinje snimati u septembru, ekipa je ista (nadala sam se da ce promjeniti Ginny posto me ona mala nervira), ali bila je audicija za Lavender i mladog Voldyja. Jos se ne zna ko je dobio ulogu, znam da ce odluciti izmedju pet najboljih za Lavender tako sto ce se ljubiti s Rupertom tako da vide s kojom ima najvise hemije. Ne bi mi smetalo da sam na njihovom mjestu :oops:

I jos sam cula da ce ubaciti u film crvenokose blizance, djecaka i curicu od 11 godina, koji nisu u knjizi. Sta bi oni trebali biti? Mozda neko iz sirotista...
Pa mladog Voldemora smo imali u drugom delu. Pisao Tom Marvolo Riddle... Any bells?

300px-Riddleinhogwarts.jpg

Back