Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
01-1.jpg

Tony89, Sedma knjiga se zove "Harry Potter and the Deathly Hallows", na engleskom izlazi 21 jula. U Hrvatskoj prevod u oktobru pa ce sigurno biti tada i u Srbiji. Za prevod je JK predlozila "Relics of Death" ili na nasem "Relikvije smrti" jer je originalni naziv tesko prevesti, ali ne znam jesu li tako odlucili prevesti ovdje, u Sloveniji jesu.

Raisa:
Ja sam procitala svih sest knjiga pitajte sta god hocete

Ja mislim da ce Harry umreti,bilo bi mi malo cudno posle svega da kraj knjige bude ''I Harry je postao ministar magije i nastavio sa zivotom...'' Inace,da li vi mislite da je Harry sedmi horkruks?

Dragi ljudi, HP knjige su mnogi veliki fanovi procitali po deset puta svaku. Ja sam licno svaku procitala najmanje sest, a neke i po sedam puta. Izuzetak je poslijednja koju sam procitala svega cetiri puta.
Dalje, HP fanovi sirom svijeta se bave daleko ozbiljnijim analizama svake njene rijeci i znaju mnogo vise o tome sto ce se zbiti nego iko drugi. Sve zahvaljujuci logici i pretpostavkama.
Ja te uvjeravam da nijedan knjizevnik ne bi poslao tako bolidnu poruku omladini i ubio glavnog junaka koji pretstavlja dobru stranu.
Dalje, Hari niposto nije horkruks jer je Voldemor preinteligentan da milion puta pokusa da ubije sopstveni horkruks!!!

Back