Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tixi:
jao ljudi...al vi mene volite :oops: :oops:
VOLIM I JA VAS
Salu na stranu,meni nesto zeza Incredimail,preko njega saljem mailove,ne znam sta mu je tako da Tirion nemoj da mislis da sam te ispalila pokusacu preko yahooa da ti posaljem
e znate sta ima novo?sad cu malo ja da kucnem rp,bas smo se ulenjili a to ne valaj.Nadam se da cete me slediti :wink:
POZ.

naravno da te volimo...ma svi se mi medjusobno volimo... :lol: :lol:

pooooooooooooooz :P

Sari je bilo cudno sto se Elena negde izgubila...Sta li se desilo?
Posla je da je potrazi kada je cula direktora kako je zove
-"Gospodjice Ridl?"
-"Da direktore?"
-"Ovo je nov ucenik Hogvortsa.Bice u Sliterinu pa od vas ocekujem da ga upoznate sa svim i da mu pozelite dobrodoslicu,sto se podrazumeva.I da...pokusajte da pronadjete mladog Horacija,jer mu je rodjak pretpostavljam da ce zeleti da se ispricaju""
-"Da,naravno"
Hans se okrenuo i otisao,a Sara i taj decak su odmeravali jedno drugo."Otkud sada on?",Sara je bila radoznala.
-"Pa.. ja am Sara.Sara Ridl"
-"Ridl?",decak je zvucao pomalo uplaseno,ipak Sara ga je razumela.
-"Da Ridl.A ti si..?"
-"Durwar Malduc Brun"
-"Pa dobrodosao.Ako zelis ja ti mogu pokazati zamak i upoznati te sa ostalima,osim ako ne zelis da nadjemo Horacija,mozda ipak je bolje da on to uradi,jer on ti je rodjak"
-"Ne,ne!Mislim,nemam nista protiv da ti to uradis.I,Saro,ako ti nije problem mozes lida ne pricas da smo rodjaci dok mi to ne kazemo".
-"Zasto ne?Hajdemo"
Sara i Durwar su presli ceo zamak i uzduz i popreko.Pricali su salili se.Sara ga je upoznala sa drustvom iz Grifindora...
-"Oni,mislim Grifindorci nisu losi,bar tako izgleda"
-"Oni su super.Inace ja sam vise sa njima nego sa drustvom iz Sliterina,zbog cega i nisam bas toliko omiljeni lik u Sliterinu kao Angelina na primer,jer za nju je blam biti sa Grifindorcima.Sto ne vazi za mene,Elenu,Warvicka i Horacija"
-"I Horacije se druzi sa njima???"
-"Da,sto?"
-"Ma pitam samo".
-"Nego ti ono imas sestru?Elenu,jel?"
-"Da,skoro smo identicne.Inace se razlikujemo ako razumes sta hocu da kazem ali smo vrlo bliske,kao i sve bliznakinje pretpostavljam...Nego,obe imamo lancice sa imenima,tako da nas svi razlikuju po tome vecinom,a i ja se malo vise druzim sa Grifindorcima i ostalima..."
-"Nego ovaj Grifindorci,reci mi ponesto o njima?Ako ti nije problem".
-"Naravno da nije.Pa svi su oni super i cool.Ajde da pocnem od Lajonela.U kvidic timu je i izuzetno dobar igrac.Mnogo je dobar,kao i ostali.E,da on je asistent od ove godine ali nije uobrazen zbog toga.Edi?On i Lajonel su najbolji drugovi.I Edi je super,naravno,ali nesto malo manje voli Sliterince,mislim tako se cini,ne znam zasto.Sigurna sam da tu postoji nesto,ali ako on ne zeli da kaze,ja ne insistiram.Inace,i on je u Kvidic timu i takodje dobar igrac.Frances ako zelis da nadjes nacices je sigurno pored jezera ili u biblioteci.Izmedju nje i Edija postoji nesto ali ni jedno da skupi dovoljno hrabrosti.Ako budes imao problema sa cinima,trazi pomoc od nje jer ona je definitivno najbolja osoba koju poznajem iz cini.Gwen?Obozava brigu o magicnim stvorenjima a i zivotinje.Veoma je druzeljubiva.Njena macka Pem je voema inteligentna...Rachel je dezurna kada treba pomoci drugima u nevolji.Izmedju nje i Horacija pomalo sevaju varnice,cisto da znas...Lisa je dalja rodjaka Hermione Grendzer,ovaj Vesli.Veoma je simpaticna i ona je u Kvidic timu.Kelly je iz Londona.Drustvena i pomalo radoznala,ali ko nije?Horacija znas,Warvick je isto super sa nama,on je dosao ove godine i super je,mada ponekad malo povucen ali je strava.(ovo sam malo uzela iz tabele,al nema veze).Znaci svi su super,ponavljam jos jednom i dobri drugovi".
-"Hvala sto si mi olaksala to upoznavanje"
-"Ma nece ti na Hogvortsu biti uopste lose,brzo ces se uklopiti.I ja sam na pocetku mislila da cu umreti bez stare skole,prijatelja porodice,ali proslo je,mislim nedostaju mi jos uvek i nikad ih necu zaboraviti,ali sad imam novo drstvo i ostalo...Videces!"
-"A odakle si ti?Mislim,Ridl?Da li ti...Sta se deislo?"
-"Ne volim da pricam o tome,to je za sad moja tajna i nisam spremna da je ispricam...Sorry ali tako je kako je.Inace nikad necu zabo..."
-"Saro?Sa kim to pricas?",Horacije ju je upravo prekinuo.Durwar se okrenuo i njih dvojica su zanemeli....
____________________________________________________________________________________
eto toliko od mene,nisam znala sta drugo da pisem,jeste da je dugacko ali to je da se iskupim sto nisam odavno pisala... :wink:
POZ. I KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

mystical_ocean:
tixi:
VOLIM I JA VAS
Salu na stranu,meni nesto zeza Incredimail,preko njega saljem mailove,ne znam sta mu je tako da Tirion nemoj da mislis da sam te ispalila pokusacu preko yahooa da ti posaljem
e znate sta ima novo?sad cu malo ja da kucnem rp,bas smo se ulenjili a to ne valaj.Nadam se da cete me slediti :wink:
POZ.

naravno da te volimo...ma svi se mi medjusobno volimo... :lol: :lol:

pooooooooooooooz :P
naravno da se volimo :lol: :lol:
pridruzujem se svim pozravima 8)

tixi:
ja vam javljam da veceras necu doci.Idem kod druga na rodjendan...
Pozdravljam vas sve pisite mi malo rp... i budite dobri,lepo se vladajte :wink:
KISSSSSSSSSSS
uvek :wink:
i ti, znas 8)
i lepo se provedi
meni losa veza, nisam mogla ni da otvroim stranu, pa ni da procitam rp...
tek sad...
pa cu do uvece napisati nesto valjda :roll:
zop 8)

Ljudi moji...
ne znam dal dolazim veceras. :roll:
mozda ostanem ipak da vezbam matis i physics :lol: 8)
pa se ne pojavim

FLAME,
ja ti rekoh da sam sad tu, al ti nista... :? :?
mozes sutra ujutru na net?
ja idem malo kasnije u skolu ili ne idem, pa mogu pre podne :wink:
ostavi post ili poslji pp :? :? 8)

pozzzzzzzzzzzz to everybody

jeckaaa:
Znate ja se ovde osecam kao crna, ali mnogo crna ovca. Koliko treba puta da ostavim <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=e-mail&v=56">e-mail</a> da bi mi neko poslao te famozne harijeve slike. Ako treba 100 puta, onda 100 puta. Samo neka ih neko posalje. Moj <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=e-mail&v=56">e-mail</a> je jecaimica@yahoo.co.uk
niko te ne coolira :wink:

veeeeeeeeliki pozzzzzzdrav
dobro dosla na temu 8)

jeckaaa:
Znate ja se ovde osecam kao crna, ali mnogo crna ovca. Koliko treba puta da ostavim e-mail da bi mi neko poslao te famozne harijeve slike. Ako treba 100 puta, onda 100 puta. Samo neka ih neko posalje. Moj e-mail je jecaimica@yahoo.co.uk

Ja bih ti to poslao da mi nije uleteo virus u komp. Obrisao mi je Internet explorer i Outlook express. Sad idem na net preko netscape-a. Pokusacu preko njega da ti posaljem slike.
Nemoj da se ljutis. Pleaseeeeeeeeeeeee

tixi:
VOLIM I JA VAS
POZ.

1. ko je rekao da te ne volimo
2. ja te volim :oops:
3. jel se to Volim i ja vas odnosi i na mene :oops:
4. ima dosta toga novog
5. radio sam sajt danas
6. dosta sam uradio
7. bole me ruke
8. mnogo me bole
9. a imam i upalu misica
10. bolim me stomak
11. prejeo sam se od oraha sa secerom (nesto na foru svalerske salate)
12. valjda znate o cemu pricam
13. ruke me bole jos vise
14. opet pisem sam sa sobom
15. e, sad vise ne znam sta da pisem
16. toliko za sad
17. bice jos

Back