Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tirionelf:
bleach:
tirionelf:
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
tirionelf:
Pozdrav svima od Gondolina i mene...
Gore pomenuti (Gondolin) bi nam se uskoro mogao pridruziti u rp? Dakle, sta kazete na jos jedan muski lik? 8)
P. S. Liz, lepo se provedi na maturi...maloj, zar ne?!? :P
Svakako bi nam dobro dosao jos jedan muskarac... Nadam se da se infidel ne ljuti :lol:
Evo ja inace samo da se javim da sam jos ziv, ne znam kada cu ponovo doci... Cujemo se! Pozdrav tirione! :wink:

Evo i mene...Opet na kratko :cry:
Inace,slazem se za muskog lika...Da ne budu muski u manjini :lol:
Pozzz svimaaa.... 8)
Da, da se malo pomuzevi rp... :D :wink:
Cinilo mi se da se Infidel nije ljutio kada smo ga obavestili o tome preko msn-a...
Pozdrav
Myst, Swan, Feanore...i svima koji trenutno ne pricaju samnom preko msn-a ili nisu citirani... :wink:
hvala 8)
pozdrav i za tebe
i ja se slazem za lika, iako nisam ukapirala, al ok :wink: :lol:
Uh, izvinjavam se na nejasnocama. :oops:
Pa pozdravih sve, posebno pomenuh Myst i Feanora koje citirah, ali i Swan koja je u tom momentu cavrljala samnom preko msn-a.
Isto kao sto sada pozdravljam sve, a posebno tebe, citiranu,
Bleach
ma nema nejasnoca 8)
pozdrav je bio i za one necitirane, pa sam boldovala, jer sam ja medju njima :wink:
pozzzzz

pozdrav jovana_p!
na temi se vecinom druzimo,ali nije tacno da ne pricamo o hariju...
Uostalom,u imenu teme pise "svi koji volite harry..." i upravo mi koji volimo knjigu i film smo se tu okupili.tako da je ovo sve ipak vezano za temu. :wink:

btw,ime teme se ne moze mijenjati... 8)

Evo ja opet samo da se javim! Sjajno ste napredovali! WB SOFFFY! Pricaj, kako je bilo na ekskurziji? Ja idem za koji dan u Rusiju, pa cu vam se javljati odande... (malo redje nego obicno) Vidim da se i jovana konacno javila... Hoces da nam se pridruzis? Secam se da si u pocetku dolazila, sta bi, sto ne dolazis vise? Ok, idem ja sada, zurim, pa se cujemo! Pozdrav i za ocean a i za tiriona :wink:
I za sve ostale naravno!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAJ~

Ja sam zesci zaludjenik Harry Potter-om.Stoga sam se i prijavila, ali nova sam i pola stvari su mi strane napr. Kako da ubacim slike u post???Pokusavam i pokusavam ali ne uspeva! Nego ljudi vi ako znate ubacujte. Narocito me zanima Co Cang. Nadam se da je lepa...Pozdrav svim fanovima!!!
P.S. Moj e-mail je jecaimica@yahoo.co.uk pa mi saljite slike.
Vozdra svima!!!!!!!!!!! Ziveo nam Harry!!!!!!!! :lol:

jeckaaa:
Ja sam zesci zaludjenik Harry Potter-om.Stoga sam se i prijavila, ali nova sam i pola stvari su mi strane napr. Kako da ubacim slike u post???Pokusavam i pokusavam ali ne uspeva! Nego ljudi vi ako znate ubacujte. Narocito me zanima Co Cang. Nadam se da je lepa...Pozdrav svim fanovima!!!
P.S. Moj e-mail je jecaimica@yahoo.co.uk pa mi saljite slike.
Vozdra svima!!!!!!!!!!! Ziveo nam Harry!!!!!!!! :lol:
poz. jeckaaa
naravno da si dobrodosla!
nego narode,jel to vi mene ignorisete?

Black No 1:
Hi svima. :)
Evo odlucih i ja da se prijavim kao fan pottera.
Nadam se da nemate nista protiv.

Pozdrav svima a posebno Tirionu. :wink:
Hi Black! Drago mi je da si sada medju nama!
Ako neko ima nesto protiv... :twisted:
Hvala na pozdravu. Ja te ne moram pozdraviti, posto cu te nazvati za koji min... :roll: :P
Ali ipak...pozdrav svima, posebno Blacku...ili Gondolinu :lol:
P. S. Tixi, moj je inbox jos uvek u pripravnosti :wink:

Back