baš_čelik
Primećen član
- Poruka
- 658
Znaci dobra knjiga, ako, ako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lose brojim.Valjda četvrti...
Imam super monitor, ali slabo i jako lose ozvucenje.ako imas dobar monitor ,lcd, malo veci.. i ako imas 5.1 ozvucenje .. bolje da skines sa neta bluray-rip verziju koja zauzima oko 2-4 gigabajta.. mnogo bolji kvalitet slike vide se svi sitni detalji i zvuk detaljan..sve u svemu mnogo bolji ugodjaj.. vazi za sve filmove ne samo za hari potera.. ja sam odavno prestao da gledam filmove na tvu, a i na kompu one od 700mb divx kvaliteta..
ako planiras to da uradis javi da ti kazem detalje jer citao sam da je nekima sto su skidali stigao mail ond internet provajdera ili od warner bross-a, da je to sto su uradili nelegalno
p.s. mada..ima neke cari s druge strane, gledati film na tv-u..pogotovo one koje sam vec gledao ranije i koji su mi odlicni
Tako nesto je i bilo za ocekivati.Na Prvoj će ići do petog dela.![]()
Niko od nas nije rekao da obozava filmove, cak naprotiv, ali to ne znaci da moras to tako da kazes, mislim....Est gustibus non disputandum...
E, znate sta sam provalio?Knjige Hari Poter su kao gazirani sokovi..kad jednom pocnes ne mozes da stanes...ja sam za 5 dana procitao Red Feniksa,Polukrvni Princ i poceo Relikvije Smrti...
Ja sam prvo pročitao peti deo (sam kupio) ali nisam znao da su ga podelili na dva dela (kreten) i ništa mi nije bilo jasno pa sam kupio kada sam ukapirao...
Kasnije sam kupio i prvi drugi i treći, četvrti nemam, šesti čitao ne netu a sedmi pozajmio i pročitao za šest dana...bez predaha...
Nije sigurno,posto se i Kreb i Gojl pojavljuju u onoj sceni kada Hermiona opauci Melfoja...
Pa i tu se onaj mršo pojavljuje. Je l da?
Nisam sto posto sigurna.
Ako ništa (ali baš ništa) mogli su da nađu druge glumce... Siguran sam da su mogli da nađu ljude koji su stariji a jako jako jako liče na ove likove i mogli bi samo da prevuku audio preko, mislim, ako je baš budžet bio u pitanju, sigurno bi bilo jeftinije od šminke (tona i tona koje su samo nabacane na lice iz ko zna kog razloga)...
U cetvrtom se Ron bas istakao,i lik,ali i sam Rupert je super.U ovom delu pocinju da lete varnice izmedju Rona i Hermione,zar ne?
Potpisujem... stvarno,pokusavam da se setim nekog detalja vezanog za 6 deo,nista,prazno.....Neverovatno koliko šesti deo na mene NIJE ostavio utisak, nikakav. Pročitao sam knjigu za pet dana i jedva čekao da pogledam film a šta sam provalio - kao da nisam ni gledao ikakav film. Sve je monotono i kao da se zapravo ništa u filmu nije desilo... Kao ogromna rupa između petog i sedmog dela... Tako se meni čini...
Dok je dosao do mene...nacekao sam se u svakom slucaju..
Nego hteo sam nesto drugo da pitam....hajde da otvorimo temu za knjige...mislim da sam video neku ali ona odavno nije aktivna...
Vazi onda,ja cu da otvorim ako stignem ovih dana, a vi dodjiteOkej, ja sam za!