Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ikona:
Pozdrav,ja sam Nikola.

Ovo je pozivnica :D za novi HP Role Play Game fan forum.Sjajan i interaktivan forum,koji predstavlja virtuelan prikaz Hogvortsa i drugih desavanja vezana za najpopularnijeg mladog carobnjaka.Tu su Sesir Za Razvrstavanje,koji ce vam reci kojoj kuci pripadate.Zatim kada se razvrstate dobijate sifru za dnevni boravak vase kuce.S obzirom da je Kup Hogvorstih Kuca poceo,mozete uvek pomoci svojoj kuci da dobije sto veci broj poena:pohadjajuci magicne casove (Odbranu Od Mracnih vestina,cini,herbologiju,istoriju magije,casove kvidica,napitke itd...)Takodje su pocele prijave za kvidic timove,jer Kup u Kvidicu pocinje za manje od mesec dana...I jos mnogo,mnogo drugih zabavnih stvari poput diskusija o Hp knigama,filmovima,ali i drugim zabavnim temama....Ne propustite da posetite i postanete deo carobnog sveta HP!!!

http://www.hp-balkan.co.sr

Nikola
Ljudi obavezno ga posetite,stvarno je najbolji 4um na ovim prostorima...

hari poter!!!!!!xaxaxaxaaaa :grin: :grin: :grin: :grin:
kako, bre, mozete da gledate to????uzas!
jedino mi je ok ona emma i to samo zato sto igra break dance!!!
Onaj daniel je odvratan, ali stvarnoooooo!!!!!!!

ideja za knjigu je ok, ali je film (kao i glumci) ubi Boze!!!!!!! :-D :p :p :p

Hey!Poz za sve.Znam,nisam bila odavno,ali imala sam razloga i svasta se izdesavalo...uf!Ma,kako bilo,sta ima novov?Ja sam preko cni-a...Ljudi sada POMAGAJTE PLEASE:
ZABORAVILA SAM PASSWORD I NE MOGU DA SE KONEKTUJEM,A U PTT SERVISU NE PISE NISTA O TOME.STA DA RADIM?!!!!POMAGAJTE MI!!!!!!

Neki nagovestaji:

''In St. Mungo’s, when they are going to visit Mr. Weasley- 'They climbed a flight of stairs and entered the "Creature-Induced Injuries" corridor, where the second door on the right bore the words 'DANGEROUS' DAI LLEWELLYN WARD: SERIOUS BITES.' If you put these words on a sign, they would read:

Creature-Induced Injuries
Dangerous
Dai Llewellyn Ward
Serious Bites

Take the first word of each of these and what do you get get? Creature Dangerous Dai Serious? No - Kreacher dangerous, Die Sirius...''

IZVOR:mugglenet

Back