Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hit:
E da ******... Mi smo se pozaboravljali totalno... Moramo da obnovimo dobre stare veze pod hitno... Ali sad smo svi tu, fale bleach, plamicak, feanor...
Mislis ti si mene zaboravio ;-) A ovaj Feanor...c,c,c,c....Bas mi nedostaje taj lik!
A i Bliz,nesto je nema ovih dana
Inace Markoca imam jedan veliki kofer tako da sigurno mozez stati u njega! ;-)

E ljudi, u novom BRAVO-u pise kako ce se zvati nova HP knjiga! Nesto Pyramid of F... Ima i 7 (vrlo glupih) teorija o Harijevoj (do sada nepotvrdjenoj) smrti. Ima jedna teorija da ce se on probuditi i da ce ispasti da je on svih tih 7 godina Hogvortsa sanjao. Ima i teorija da ce ga Snape ubiti (ne cudi me), da ce mu Co iz ljubomore sipati otrov u sok od bundeve (Jako gluo, zar ne?). Cak me je i nasmejala teorija da ce Voldemor zaposesti Rona i da ce Ron Harija izbosti na spavanju (vrlo brutalan i glup nacin). Nijedna od ovih teorija sigurno nije tacna. Ako Hari umire na kraju, kako bi se to desilo?

markoca:
E ljudi, u novom BRAVO-u pise kako ce se zvati nova HP knjiga! Nesto Pyramid of F... Ima i 7 (vrlo glupih) teorija o Harijevoj (do sada nepotvrdjenoj) smrti. Ima jedna teorija da ce se on probuditi i da ce ispasti da je on svih tih 7 godina Hogvortsa sanjao. Ima i teorija da ce ga Snape ubiti (ne cudi me), da ce mu Co iz ljubomore sipati otrov u sok od bundeve (Jako gluo, zar ne?). Cak me je i nasmejala teorija da ce Voldemor zaposesti Rona i da ce Ron Harija izbosti na spavanju (vrlo brutalan i glup nacin). Nijedna od ovih teorija sigurno nije tacna. Ako Hari umire na kraju, kako bi se to desilo?
a najzesca mi je da ce se probuditi da je sve bio san :) :) :) :) i ona da su mi roditelji zivi ali zli :) :) :) ko se tog sjetio?:????!!!!! :lol: :lol: :lol:

@Fanatic_Kv
Naravno da se knjiga nece tako zvati!

@soffy
Sinoc sam citao i cepao se ko svinja! Kako ce Potter unistiti horkrukse i Voldija u jednom delu?

www.hpana.com na ovom sajtu mozete naci sve najnovije vesti o sedmoj knizi i o petom filmu. Izabrali su glumce za nove likove! Bas bih voleo videti Ambridzovu.......ubio bih je...ali prvo Crucio! ;)

susieshinner.jpg
LILI
jarvis_1.jpg
JAMES
lunalovegood_lynch.jpg
LUNA
natalia.jpg
TONKS
imeldastaunton.jpg
AMBRIDZOVA
mccrory.jpg
BELATRIKS