Fanatic_Kv
Primećen član
- Poruka
- 860
i ima svega i svacega u knjizi ali najbitnije ti je to sto hari konacno saznajekako da unisti voldemora i napusta skolu ne bi se osvetio voldemoru (a zasto to sam prokljuvi!)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znam,zato ti i kazem ( :Feanor the elf king:Pozdrav i tebi!!!
Ajde poslacu mail ovih dana. Mnooogo toga se desava kod mene kao i uvek, ali nije sve za javnost. Zurim sada, pa se cujemo.
![]()
Svaka cast!sofffy:MOJ 4000. post!!!!![]()
![]()
iz navike ga postujem ovdje!!!!
![]()
![]()
vec 4 hiljadarke sam nabacila....
![]()
sofffy:MOJ 4000. post!!!!![]()
![]()
iz navike ga postujem ovdje!!!!
![]()
![]()
vec 4 hiljadarke sam nabacila....
![]()
ja sam cula da je peti deo najavljen za 2007.godinu.a pre toga izlazi knjiga-sedmi deo.Feanor the elf king:Cestitam!!![]()
Inace, zna li neko kada ce 5-i deo filma ili mozda kojim slucajem 7-mi deo knjige... ?
to sam se isto i ja pitala! kad budu skratili red feniksa necemo razumeti ni mi sto smo citali.DAMBLDOR:Evo odgledah i ja...
Razocaran sam,film je bio izpod mojih ocekivanja koja su bila prilicno niska!!!
Ne znam kako ocekuju da neko ko nije citao knjigu shvati sta se desavalo!
Dosta je nepovezna radnja, i neka mi neko objasni sta u ovom filmu ima mracno?
Ne mogu posteno da ekranizuju 600 strana,sta ce tek uraditi sa Redom feniksa..
peta knjiga ima 850 strana, morace da snime dva filma. a u petoj knjizi se sve vrti oko prorocanstva koje se nalazi u ministarstvu.i sirijusa ubijaju i svasta jos!markoca:Vajda ce Red Feniksa snimati u dva dela po tri sata, da covek shvati sta se desava. E nisam cito peti, moze neko da mi ukratko kaze sta se desava?
markoca:Znam da je Petunija vestica ....
nisam ni sanjala da Petunija vestica, odakle ti to?markoca:Znam da je Petunija vestica da i da ce ovog da koknu. Pretpostavljam da i u ovom delu ima fighta sa Voldemortom.....