Ehehej! Odgledah i ja film konacno...
Sto se tice utisaka, e pa... Ne znam. Pomalo sam se razocarao. Film kao film je odlican, ali prvenstveno za one koji nisu citali knjigu. Mogu reci i da im zavidim. Mada, ipak, knjiga je mnoooooogo bolja od filma. Najvise mi se svideo prvi zadatak. Necu ni da pominjem nedostatke s' obzirom da ih ima mnogo (mnogo vise nego sto sam ocekivao, zaista). Jedino mogu da se nadam da ce produzena dvd verzija popuniti nedostatke. Mislim, svetsko prvenstvo je ocajno i nedovoljno prikazano. Darslijevi, pa hajde to i nekako. Snejp i stara profesorska ekipa su ok (osim Dambldora koji je nekako previse agresivno prikazan, ali opet je ok). UBLJUV i zadnjerasprskavajuci skrutovi... to je glupo sto su izostavili. Krum nikako ne lici na ovoga iz knjige (koji bi trebao da izgleda malo ruzniji) ali moze da prodje. Skiterova je odlicno odradjena samo mi takodje smeta sto nisu prikazali kako je Hermiona hvata u teglu. To sam se bas nadao da cu da vidim... Casovi su slabo prikazani. Madam Maxim, pa mislim da su trebali da nadju lepsu glumicu. Fler mi se svidela na neki nacin, ali opet sam je zamisljao lepsu. Eh sad, Cho je savrsena, kao i Sedrik koji je odlicno prikazan. Ona scena je stvarno tuzna, tu nema pogovora... Scena na groblju, pa jeste skracena, ali ok je odradjena. Svidelo mi se. Ima tu jos mnogo toga da se prica o nedostacima, ali sve u svemu cinjenica da mi je film brzo prosao dovoljno govori. Zaista sam se iznenadio koliko je 2.5 sata brzo proteklo i gledao sam ga, ako ne sa uzivanjem, onda sa izuzetnim zanimanjem. Generalno, razocaran sam filmom, ali i zadovoljan u neku ruku

. Sve u svemu, mnogo ocekujem od petog dela, jednostavno moram da vidim scenu kada blizanci napustaju skolu i onu mocvaru pride

. Hehe, kako sam se smejao kada sam to citao. Inace, moje interesovanje za Hari Potera (koje ranije i nisam toliko pokazivao, osim sto sam bio jedan od simpatizera), naglo je poraslo posle 6-te knjige koja mi se ubedljivo najvise svidela (ne znam ni sam zasto, jer mi je cetvrta i dalje omiljena

). E pa sad nam samo ostaje da cekamo dvd izdanje, a takodje i sedmu knjigu, kao i peti film

.
Pozdrav za sofffy, Bliznakinju i DAMBLDORA, kao i sve ostale, i samo ignorisite ove povremene upade.

PS. Slazem se sa Fanatic-om, ima da ostane duuuuuugo vremena ovde...