Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvin:
Ja mislim da nece Melfoj,Snejp verovatno...

A sto se tice filma,ne moze da bude losiji od prethodna 3,ocekujem lepe specijalne efekte ,raskosna produkcija posto je najskuplji film ikad snimljen...

Jedva cekam da vidim madjarskog siljorepog

Imas sliku madjarskog siljorepog na netu,nadji negde
Ja nisam bas zadovoljna kako izgleda,preterano kompjuterski

Ma video sam slike,mislio sam u akciji...
Sad sam malo gledao podelu uloga,cini mi se da su totalno omanuli kod izbora glumca koji glumu "Ludookog Cudljivka",ali su zato uboli Ritu Skiter bas sam je tako zamisljao....
Mislim da ce Ralph Fiennes biti odlican Voldemor.

Pa ovako da se ubacim u diskujiju....

iskreno receno nisam znao da je film "najskuplji" ali nadam se da nece da u*eru ko za treci deo koji mi se nimalo ne svidja... opet ako film bude od sat i po i ne moze da bude kvalitetan pored informacija koje pruza knjiga.... za madjarskog siljorepog se slazem... jednostavno radjen je na semu ko filmovi od pre 10 godina...
A sto se tice podele uloga ralp finnes mi i nije neki lik za Voldemora.... Dok bi recimo Bruce payne bio maestralan lik.... Video sam neki screenshot Voldija iz filma i izgleda kao lik Ralpha koji je stavio belu masku i crvena sociva...nadam se da ce malo da ga doteraju u filmu...

Naravno da to sto je najskuplji ne znaci da ce biti najbolji,ali ja samo kazem da ce biti raskosna produkcija i specijalni efekti,a realno gledano ne moze biti losiji od 2 i 3 dela,pa sve da se potrude...

Sto se tice Ralpha to je vec stvar ukusa,neko vise voli ovog neko onog..

A sto se tice zmajeva u filmovima daj reci mi neki film u kome je zmaj uradjen dobro,ja koliko se secam od filmova visoke produkcije zmaj se pojavljivao u filmu Dragons tale(ili tako nesto) i tamo je bio solidno uradjen,ali nikako extra....

Film? Mislim da ce da bude losiji cak i od treceg dela, sto sam mislila da je nemoguce. Cetvrta knjiga je najdinamicnija i ima najzanimljiviju radnju, a oni su to sve zgurali u jedan film. Producentska kuca je dozvolila reziseru da napravi dva dela, ali je on rekao da sve to moze u jedan film i tako je i bilo.
Ne svidja mi se glumac koji glumi Sedrika, jer je suvise lutkast i Ludooki mi je skroz bez veze, ostali mogu da prodju. Najvise mi se svidja ko je izabran da glumi Kruma, jer sam ga tako nekako i zamisljala. Zanima me kako ce sve to da izgleda. Kad je premijera kod nas? 22. decembra bese?

Elvin:
A sto se tice zmajeva u filmovima daj reci mi neki film u kome je zmaj uradjen dobro,ja koliko se secam od filmova visoke produkcije zmaj se pojavljivao u filmu Dragons tale(ili tako nesto) i tamo je bio solidno uradjen,ali nikako extra....

Odledaj Dungoens & dragons... Zmajevi su EXTRA uradjeni...i to ne jedan... HILJADE!

A sto se tice smestanja film u 2 dela...To bi bio pravi potez...steta sto to nisu prihvatili ...ali imam utisak da cemo biti mnoooogoo osakaceni od knjige u ekranizaciji.... i da premijera kod nas je 22. decemra...

Fanatic_Kv:
Odledaj Dungoens & dragons... Zmajevi su EXTRA uradjeni...i to ne jedan... HILJADE!

A sto se tice smestanja film u 2 dela...To bi bio pravi potez...steta sto to nisu prihvatili ...ali imam utisak da cemo biti mnoooogoo osakaceni od knjige u ekranizaciji.... i da premijera kod nas je 22. decemra...

Ma nikako da nadjem prvi deo Dungeons&Dragons,imam drugi al necu da ga odgledam pre no sto odgledam prvi...
I ja sam za smestanje filma u 2 dela,jel kad su osakatili radnju knjige u prva 3 filma,mogu da zamislim sta ce uraditi sa knjigom koja je duplo duza od prethodnih...

Elvin:
Ma video sam slike,mislio sam u akciji...
Sad sam malo gledao podelu uloga,cini mi se da su totalno omanuli kod izbora glumca koji glumu "Ludookog Cudljivka",ali su zato uboli Ritu Skiter bas sam je tako zamisljao....
Mislim da ce Ralph Fiennes biti odlican Voldemor.

Tu se potpuno slazem sa tobom,ali ovaj Ludooki je stvarno grozan,a Rita fantasticna
A sto se tice Ralf Fajnsa uh...Jedan od mojih naj glumaca

Elishabeth:
Tu se potpuno slazem sa tobom,ali ovaj Ludooki je stvarno grozan,a Rita fantasticna
A sto se tice Ralf Fajnsa uh...Jedan od mojih naj glumaca

Ma nije sto je grozan,mislim Ludooki i treba da bude grozan...
Nego sve su na njemu omanuli pocev od boje kose,preko lica,a tek kako su mu uradili ono magicno oko uh...
Ralf definitivno ne moze da omane...8-)

E sad da vas bacim u malo diskusije sto se tice onih horkruksa
Zar ne bih trebalo da Harry i Kvirel takodje budu nazovimo Horkruksi?
Harry u sebi ima malo duse Voldemora,ali ne bih rekla da je on Horkruks jer ne verujem da bih Voldi zelelo da unisti deo svoje duse,mada sa druge strane gledano ipak bi i mozda preuzeo taj rizik jer naravno jedan od njih mora biti mrtav,pa kad ga bude ubio bice besmrtan i nece mu trebati ostali Horkruksi
A sto se tice Kvirela,ne znam kako to da gledam ali,Voldi je ipak bio u njemu,na njemu,kako god,zar ne bih trebao i on da bude neki Horkruks?Ili neko zna nesto drugo o ovome

Elishabeth:
Harry u sebi ima malo duse Voldemora,ali ne bih rekla da je on Horkruks jer ne verujem da bih Voldi zelelo da unisti deo svoje duse,mada sa druge strane gledano ipak bi i mozda preuzeo taj rizik jer naravno jedan od njih mora biti mrtav,pa kad ga bude ubio bice besmrtan i nece mu trebati ostali Horkruksi
A sto se tice Kvirela,ne znam kako to da gledam ali,Voldi je ipak bio u njemu,na njemu,kako god,zar ne bih trebao i on da bude neki Horkruks?Ili neko zna nesto drugo o ovome
Pa, po toj logici bi Horkruksi mogli biti i one silne zivotinjice koje je Voldemor zaposeo kada se krio u albanskim sumama, tako da ne verujem da je Kvirel Horkruks.

Elvin:
Ma nikako da nadjem prvi deo Dungeons&Dragons,imam drugi al necu da ga odgledam pre no sto odgledam prvi...
I ja sam za smestanje filma u 2 dela,jel kad su osakatili radnju knjige u prva 3 filma,mogu da zamislim sta ce uraditi sa knjigom koja je duplo duza od prethodnih...
A sta ce tek da bude za 5. deo, koji je i kao knjiga u nekim izdanjima podeljen na 2 dela. :shock:

meni bi bilo glupo da podijele fim na dva dijela...

p.s.izvinite na slici

180px-NSDAP_svastika.png

Elishabeth:

To misljenje moram da opovrgnem...... ipak Voldi koliko mocan bio zna kada prenosi dusu nekome a to definitivno ne bi preneo hariju na kojeg je par puta bacio smrtnu kletvu... Za Kvirela ne verujem jer se on posle svega ne bi usudio da svoju dusu podari nekom zivom stvoru (osim njegovoj zmiji nagini) jer ipak to predstavlja veeeliki rizik...ipak carobnjaci i pored svega toga su smrtnici zar, ne.... tako da kvirel bi umro u nekoj poznoj godini zivota a Voldi, besmrtan, bi tada ostao bez dela duse....

Fanatic_Kv:
To misljenje moram da opovrgnem...... ipak Voldi koliko mocan bio zna kada prenosi dusu nekome a to definitivno ne bi preneo hariju na kojeg je par puta bacio smrtnu kletvu... Za Kvirela ne verujem jer se on posle svega ne bi usudio da svoju dusu podari nekom zivom stvoru (osim njegovoj zmiji nagini) jer ipak to predstavlja veeeliki rizik...ipak carobnjaci i pored svega toga su smrtnici zar, ne.... tako da kvirel bi umro u nekoj poznoj godini zivota a Voldi, besmrtan, bi tada ostao bez dela duse....

Ok za Kvirela si u pravu,slazem se
Ali za Harija se ne slazem jer Voldi je stvorio Horkrukse samo zato sto nije ubio Harija dok je bio beba,pa je hteo da tako postane besmrtan,ali je posle vec shvatio da ako ga ubije,sve jedno ce biti besmrtan i nece mu biti potrebni horkruksi,a i Damb je stalno govorio da je Voldi nevoljno ali ipak preneo deo svojih moci na Harija,a i se secas da je u 5. delu Voldi skoro kontrolisao Harija,mislim ipak su oni povezani tako da je sasvim moguce da je Hari nevoljno ali ipak nekako postao Horkruks,tj. da u sebi sadrzi malo duse Voldija

Back