Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Feanor the elf king:
Ma ne znam stvarno, glupo mi je da udjem u neku sobu punu ljudi, pa da im smetamo... Mozemo i ovde preko foruma to da pokusamo, E, a imas li msn messenger? Ako nemas, evo uputstva kako da ga snimis:
Prvo odes na www.hotmail.com i tamo napravis svoju hotmail adresu, zatim odes na ovaj link: http://messenger.msn.com/ i tamo kliknes na download i snimis messenger... Kada si to uradila (prethodno napravivsi e-mail adresu na hotmail) instaliras taj messenger i zatim ga otvoris i kliknes na file i na sign in, onda upises svoju adresu i stavis sifru od te adrese i ukljucena si na messenger, onda javis meni koja ti je adresa da bi te ubacio medju kontakte... Prosto zar ne? :) Ajde, javi mi ako mozes to da uradis...
e ja to vec imam

jovana_pa:
tu sam
Mogu li da te pitam nesto?
registrovala sam se i sada kada focu da napisem poruku govore mi da mi je korisnicko ime jovana_p zauzeto. Kako moze ponovo da mi se vrati?
pa nakon sto si se registrovala i primila mail od krstarice i tamo kliknula gde treba idi na prijavi se i tamo ukucaj korisnicko ime i sifru(sa foruma).ako i to ne upali onda pokusaj ponovo ali sa drugim nickom mozda je tvoj zauzet(obavezno unesi podatke oznacene zvezdicom). :D

e, nevene, jel si tu? ima li koga? jel vas davio moj brat? nego, ja sam znate malo bolestan pa neidem u skolu, sad su moji svi vec otisli, i brat. ali ja mogu ceo dan ovde sa vama da budem. jovana dobrodosla u Dambldorovu Armiju. izvini, mogli smo da ti damo neki prijemni test, prvo. :D salim se.
e feanore, ajde vise da pocnemo sa tim role play. ono vase na "dusom i srcem u srednjoj zemlji" je stvarno cool. ti i varda ste stvarno dobro poceli, zasto ne nastavite? ajde organizujte se malo brze, ja jedva cekam taj role play. ko ce ko da bude? :?: :P

Ja sam sa merenven stalno u kontaktu i obavestavam je o svemu, a na sajtu ce poceti da radi tokom vikenda... Ispasce dobar... Videces... Kaze da joj za sada ne treba pomoc, ali kada joj bude trebala, dace nam zaduzenja... Vi cete pogotovu biti glavni za Harry Pottera, s obzirom da je merenvenin i moj fah Gospodar Prstenova...
A sto se tice onog RP, pa mozemo odmah da pocnemo. Samo otvorimo temu... Treba da se dogovorimo oko likova, ocemo li uzeti neke nase izmisljene (sto ja mislim da bi trebali da uradimo), ili da uzmemo likove iz knjige (sto mislim da ne bi trebali da uradimo :)), uglavnom, mora neko i profesora ponekog da glumi... Dambldor ce svakako glumiti Dambldora (ako se slaze naravno), a mi ostali, pa dobro, videcete kako to funkcionise. Pocecemo iz pocetka, dakle, otprilike svi vi ste prvaci i dolazite na Hogvorts. Tu se sprema svecanost, i ceremonija razvrstavanja. Onda vas sesir rasporedjuje u vase kuce (i nemojte svi da uzmete Grifindor, bilo bi glupo). Ja, posto sam ovde najstariji, razmisljam da uzmem ulogu nekog profesora, ili mozda nekog starijeg djaka (poput Persija...). Pa to je to. Pocecemo kada se svi skupimo i dogovorimo oko likova...

Back