Turn off the light
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Flame:ost'o je bez texta,klap klap

aj sad da vidim opet nekog antipoteristu da mi se obrati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Flame:ost'o je bez texta,klap klap
i ja isto ... :?Turn off the light:eee, ljudi, imam utisak da se raspada forum HP-a.
sofffy:hehehe,i to smo docekali!!!
evo cisto da se i ja prijavim,doogo me nije bilo!!!)))))
Rajko:Ovaj hp forum(i licno i nelicno)jadno *.Ovo dobijam danas od administratora ili sta je vec
Citat:
Ovo što čitate je email koji Vam je poslao administrator sajta "Harry Potter Serbia". Ako je ova porika spam, sadrži uvredljive ili druge komentare molimo Vas da kontaktirate webmastera foruma na sledećoj adresi:
jevticlazar@gmail.com
Uključujući ovaj pun email (naročito zaglavlja).
Sledi poruka:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovako za neistomišljenike (prepoznaće se) PUŠITE *!
Drugo, ako meni umre neko u porodici, jel' ja sada treba da dolazim na forum i da pišem o muzici Lepe Brene i da se veselim?
Seljaci, samo na sebe mislite, da sam zao k'o što mislite da jesam, sad bih ugasio forum zbog ovih stvari ovde napisanih, al' nisam * kad sam se već ovoliko trudio.
Sada, akcija, ako nećete vi da radite neću ni ja.
Krećemo.
Glavešine Kuća 'oću da mi do četvrtka dostave spisak učenika u njihovoj kući. Ne zanima me kako snalazite se u onim spam postovima na temi Razvrstani.
I nemojte gledati prvu stranu, pola učenika nije dodato.
Drugo, svi profesori nek' mi se jave na pm da se dogovorimo oko plana nastave i svega. Imamo sve profe.
Treće, hoću da do četvrtka svaki, ama baš svaki podforum ima FAQ I Pravilnik, za to su modovi zaduženi. Znači napišete šta se na tome podforumu radi, piše i neka uputstva za novajlije.
Gde ne bude imalo do četvrtka lik se pozdravlja sa mod mestom i ćao.
Četvrto, nek' mi se na pm javi onaj ko ima iskustva oko php forumovanja.
Treba mi pomoć ne mogu sve sam.
Peto, nek' glavešine počnu da sređuju podforume svojih kuća, najbolje organizovane forume čekaju nagrade i kandidatura za Kup Kuća.
Šesto iako nisu popunjena sva Radna mesta, Škola počinje čim se profe jave i čim dobijem spisak učenika, znači negde do sledećeg utorka. Taman da se odmorite od ove prave škole i da krenete u nove pohode.
Sedmo... dodajte po želji.
Aj' mi sad * malo mater pošto je ovo bio ogroman spam i offtopic, tema je skroz leva.
haha...
Dolazite na forum.
II? 'Oćemo li?
sa hp-a?poohica:pa ja nisam ljubitelj tolkina... a ovaj mi se bas svidjao...
btw. lujka = poohica :wink: