Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kalliope:
neven:
N_ToNx:
A sta da mu napisem-daj mi test?
ja cu uskoro da pokusam sa "daj mi test pic*o jedna".mozda to upali :wink:
:lol: :lol:

a kad pocinje skolska godina?
ja sam na jednom mestu videla da pocinje 25. a na drugom 18. :?: :?:
pa na naslovnoj pise 25.
ali meni nije jasno kako to funkcionise...ko ce biti profesori,kako ce nam drzati casove i sta ce mo uciti?
ako imas neku informaciju,pisi.

e ovako... ja sam npr. nastavnica herbologije...
sastavim lekciju i postujem na temu CHASOVI i ti otvoris,naucis... zapises sta je bitno i tako iz svakog predmeta..
na kraju svake godine,tu su ispiti,kad se izbrisu teme sa lekcijama i sta si upamtio,upamtio si!
odgovore sa testova postujes meni,ja te ocjenim i to je to :) :lol: :wink:

sofffy:
sastavim lekciju i postujem na temu CHASOVI i ti otvoris,naucis... zapises sta je bitno i tako iz svakog predmeta..
na kraju svake godine,tu su ispiti,kad se izbrisu teme sa lekcijama i sta si upamtio,upamtio si!
tacnije, sta si prepisao, prepisao! :lol: :lol:

krcma "poni koji se propinje", lotr fun club, kako sam sam izvalio. pokusao sam da se uvucem u tamosnji crew ali su isuvise stara ekipa i odavno formirani. bio bih pravi stranger ili jos gore neki mali glupi beginer (uuu, ala sam ga reko sad... :wink: )

kalliope:
sofffy:
tacnije, sta si prepisao, prepisao! :lol: :lol:

pa kopiras/pejstujes sve i posle natenane ucis. nema sta ti da piskaras sta je vazno sta ne. samo kopiras. to izgleda vrlo jednostavno. zbog toga je sve ovo malo sjebano. to je net, a net nikad nece biti kao stvarnost. ma imamo svi da prodjemo sa najboljim ocenama 8)

Vama deco taj hari jeb... poter sluzi da pohegnete od realnosti u neki fantazijski svet daleko od onoga gde su vam matori digli kredit da vam kupe tu trojkicu ili integrisanu "cetvorku" sta god to znacilo,ovde ima mnogo vise likova koji znaju ko ste i sta ste(LINUX MAJKA)zato miiiirnooooo!!!

PRCKO:
Vama deco taj hari jeb... poter sluzi da pohegnete od realnosti u neki fantazijski svet daleko od onoga gde su vam matori digli kredit da vam kupe tu trojkicu ili integrisanu "cetvorku" sta god to znacilo,ovde ima mnogo vise likova koji znaju ko ste i sta ste(LINUX MAJKA)zato miiiirnooooo!!!

sta se primas prcko?!!!ako neko voli da cita harija potera sto tebi smeta?ako neko voli na pise ovde 700 strana o poteru,opet sto tebi smeta?!!!jednostavno idi sa teme,nadji istomisljenike negde drugde,a pusti ljude koje ovo interesuje da idu u svoj fantazijski svet i da beze od realnosti ako hoce...makar imaju mastu,i nisu ograniceni da razmisljaju na jedan jedini ukalupljen nacin...a ti se lepo bavi svojim linux-om,i nemoj da brines za tudje mozgove...btw,pricas ko SPC,kojoj je hari poter izgelda jedini i najveci neprijatelj :roll: .
vidis,ja nisam dete a opet uzivam u citanju ove knjige...ajde molim te,sledeci put, pre nego sto krenes da kritikujes nesto,makar se upoznaj sa materijom da imas neku osnovu da popljujes druge! :roll: :twisted: :D

PRCKO:
zasto se citaju knjige? zasto se gledaju filmovi?

to nije stvarno. ali knjige vrede, iako su tu izmisljeni dogadjaji... a ako ti to ne shvatas, zanima me cime se bavis u zivotu. mada... mozda me i ne zanima nista o takvoj osobi.

Turn off the light:
PRCKO:
zasto se citaju knjige? zasto se gledaju filmovi?

to nije stvarno. ali knjige vrede, iako su tu izmisljeni dogadjaji... a ako ti to ne shvatas, zanima me cime se bavis u zivotu. mada... mozda me i ne zanima nista o takvoj osobi.
:shock:

Back