Harizmaticni i nadareni ljudi

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
11.945
Primjetio sam da velike sredine daju vise nadarenih ljudi u svim sferama zivota a to je posledica sto u vecim sredinama ljudi ima vise imaju bolje uslove da se bave bilo cime ali ono sto je uvijek pravilo da uvijek tog jednog najveceg i najharizmaticnijeg u bilo kojoj oblasti uvijek daje mala ili manja sredina

Sto opet samu teoriju da su ljudi iz vecih sredina urbaniji,moderniji ili orginalniji baca u vodu,nigdje necete naci ni sirove i proste ljude kao u malim sredinama, ali uvijek ta mala sredina ima nekog bisera ili talenta kakvog nema nijedna metropola i za to ima milion primjera

Poslednja izmena:
samo ćemo reći Tiksi :per:

Muzika

Mocart nije iz Beca
Tocak nije iz Beograda
Vivaldi nije iz Rima
Pako de Lusija nije iz Madrida vec iz malog gradica

Gluma

Dzejms Din nije ni iz New Yorka ni iz Los Andjelesa vec iz malog gradica

Sonja Savic nije iz Beograda a to je unikatna osoba

Misa Radivojevic nije iz Beograda

Sport

Messi nije iz Buenos Ajresa

Felps nije iz milionskog grada

Zidan nije iz Pariza

Piksi nije iz Beograda

Modric nije iz Zagreba

Dzordan nije iz milionskog grada

Ronaldo nije iz Lisabona

Jokic nije iz Beograda

Djinobili iz malog gradica

Obradovic nije iz Beograda

Pesic nije iz Beograda

...

Jel znaju dosure petla i skuvaju supu

He, he, he ima istine u tome. U teškim vremenima kao što je rat, kad novac postane običan papir, a zlato običan metal, jedino što postane važno je znati kako stvoriti i doći do hrane i kako je spremiti da bude jestiva.

Ja kao samac koji sam sebi sprema obroke, neću imati problem sa spremanjem hrane, ali s obzirom da živim u gradu itekako bih se namučio da do hrane dođem. I još nešto me "kolje". Jedini izvor energije u stanu mi je struja, odnosno električna energija koju mi daje država. Nastojim da postanem energetski nezavisan.

Kad oružje progovori umetnost, nauka i sport zaćute.

Back