HARIZMA

013_MR716~Jim-Morrison-The-Doors-Posters.jpg

Harizma mu je srednje ime:cool:

E, ume ona da se preruši i da zavede.
Mekanim koracima ušunja se u krevet, miluje, šapuće nežne reči...
Muškarci to zovu "slatka" smrt. Najčešće, ako razmišljaju o smrti, baš takvu sebi požele.

koliko je glas bitan moze se videti po tome da je puno zvezda nemog filma nestalo sa pojavom zvuka. rade serbedzija imaisto tako "lep" glas, normalno da se i taj glas uglavnom ne upotrebljava u stalnom govoru, vec samo kada zelite. obicno i mi kada razgovaramo sa nekim ko nam znaci promenimo boju glasa, glas postaje meksi, da kazem erotskiji

i u IMperiji sunca - onaj mali mrsavi, musavi...

Ммм... Обожавам мирис снега. :)
Али не у Београду. :(

Cao narode, harizmaticni ili ne!

Harizma definitivno postoji. I sa tim se radjas, ja mislim.
Poznajem puno harizmaticnih ljudi, koji su bili i lepi i ruznjikavi. Nema pravila.
Ali postoji ta hemija, te neke vibracije koje ti ljudi sire oko sebe. Nije to nista erotsko toliko, ali...
Da, glas je taj na koji ja licno veoma reagujem.
Desavalo mi se da se zaljubim u decka sa lepim glasom, a koji nije nista narocito, cas sta vise i da budem s njim i da nam bude lepo da ne moze lepse biti.
I da harizma je povezana sa glasom, ako mene pitate.
A sad da li moze da se razvija ili ne - to vec ne znam.
Na moju veliku zalost nisam harizmaticna, mada ljudi vole da budu sa mnom u drustvu, neki momci su mi govorili da je biti sa mnom za njih nekako lakse, vezivali su se za mene i nista nisu mogli kako treba da odrade ako ja nisam bila prisutna sa njima. Po njihovim recima, osecali su se potpuno izgubljeno.
To nema veze sa harizmom, znam, ali nesto me ponukalo da i ovo napisem.
Volim da se druzim sa harizmaticnim osobama, uvek mi je lepo sa njima. Ali, definitivno ih malo ima.
Do sada sam upoznala trojicu harizmaticnih momaka, jedan je licio na sveca (ne salim se).
Od TV lica, harizmatican mi je lik kojeg ne poznajem, ali mislim da se puno ne razlikuje od harizmaticne uloge koju glumi u seriji Dr Haus. Znate o kome mislim, o glumcu Hju Loriju. Ima ih jos.
Sad ne mogu bas da se setim likova tj. njihovih imena, ali znam da je jedan glumio u ''Masinisti''. Da li znate kako se tip zove?
Od zenskinja ne mogu da izdvojim ni jednu. Mozda jednu moju bivsu koleginicu koja je bila ''otrov'' za muskarce. Ali mozda se tu radilo o cistom seksipilu... ma sve je to povezano verujte mi.

idi idi,čekam te...ali od harizme ne možeš pobeći....to je urođeno.....

Koliko je ovde harizmatičnih ljudi prodefilovalo...:)

:hahaha:Joj,videla sam taj snimak...stvarno je faca...:)
Imamo stvarno puno harizmatičnih likova i u sportu npr. medju košarkašima...Bodiroga mi je favorit:rumenko:
Ps..košarkaši su mi slaba tačka...:lol:

Kako mislis da moze da se dobije? Ne cini mi se sasvim da je tako. Mozes li da das neki primer?

Harizma, zavisi kako na to gledas ja gledam kao na magnetnu privlacnost koja ne zavisi od fizickog izgleda ili nekih drugih faktora.Neki ljudi su nam harizmaticni i privlacni neki ne.Magnetizam se ... da u nedostatku opisa ili prave reci kazem razvija, smatram da je nebulozno da to nekome bude primarni cilj ali odredjene vežbe za sobom povlače i magnetnu privlačnost.Recimo, opšte je poznato da se oko duhovnih ljudi okupljaju pristalice jer zrače odredjenom vrstom energije, pa oni manje razvijeni "majstori" to iskoriste da prave kultove i sekte, i da iskorišćavaju svoje "podanike".Uglavnom ovde prednjače samozvani tantrički majstori jer rad sa sexualnom energijom sa sobom povlači jaku magnetnu privlačnost.Primere možeš naći iz života ako poznaješ nekog ko se bavi odredjenom duhovno-mistično-okulto-magijskom granom, ne mora da bude tantra, yoga ili sexualni okultizam.Radom na sebi razvijamo i svoj magnetizam ali tome se ne treba pridavati pažnja jer su to nus pojave na putu samorealizacije ili putu probudjenja iz ovozemaljskog sna.

Hehe, znam jednu osobu koja se bavi duhovno-mistično-okulto-magijskom granom, ali on, meni barem, ne deluje nesto harizmaticno. Vise prosecno...

Kad baš pričaš o tome(mislim na okultizam)..po meni je onaj Lav Geršman pokupio
kakvu takvu pažnju javnosti baš zbog svoje harizmatične pojave...
A čovek..hmm..čak i nemam nikakvo mišljenje o njemu a zapamtila sam ga
jer ima simpatičan naglasak...:)

Darko Rundek(i tacka).

Mislim da harizma moze da se izgubi, ali da ne moze da se dobije. Ne mogu da zamislim kako moze da se uci harizma...:think:

Ko je pomenuo učenje harizme ?

Mada nešto sad razmišljam barem po onom filmu dnevnik jedne gejše, pominje se da su mogle da zaustave muškarca jednim pogledom, a to su učile, tako da ako uzmemo taj film kao izvor onda harizma može i da se uči :))

Back