HARIZMA

Добро Борчице, јесу ли оно очи?
Оно је нека помрачина... и у праву си... заболела ме глава...

Pa ja ne znam gde... pardon...šta si ti gledala kad si videla POMRAČINU?
Mislim, jedino ako ti se pomutila svest.
Ne sekiraj se, proći će. Moraš da SHVATIŠ STVARNOST. Ako ti ne pođe za rukom, znaj da si u onom restoranu na kraju vaseljene, i da živiš u matriksu.

Pa ja ne znam gde... pardon...šta si ti gledala kad si videla POMRAČINU?
Mislim, jedino ako ti se pomutila svest.
Ne sekiraj se, proći će. Moraš da SHVATIŠ STVARNOST. Ako ti ne pođe za rukom, znaj da si u onom restoranu na kraju vaseljene, i da živiš u matriksu.

Програм ти је озбиљно оштећен. Мораш подхитно на репрогарамирање. :D

Програм ти је озбиљно оштећен. Мораш подхитно на репрогарамирање. :D

Evo me - poslušala sam tvoj savet i reprogramirala sam se.
Iskusila sam astralnu projekciju i konačno shvatila stvarnost. 666 puta su mi klecnula kolenca.
Pa ja živim u matriksu, negde između Đavola i Boga, i od droge do Boga (i obrnuto). Sve je to tako harizmatično i meditativno, da možeš samo da budeš pakosna na moja iskustva.

Je l' sad dobro?

Evo me - poslušala sam tvoj savet i reprogramirala sam se.
Iskusila sam astralnu projekciju i konačno shvatila stvarnost. 666 puta su mi klecnula kolenca.
Pa ja živim u matriksu, negde između Đavola i Boga, i od droge do Boga (i obrnuto). Sve je to tako harizmatično i meditativno, da možeš samo da budeš pakosna na moja iskustva.

Je l' sad dobro?

:lol::lol::lol:
Није, ал биће боље. Чек док отворе нову тему...

ПОМАЖЕ бОГ ЛЕПОТО МАЧЕЋА.. Још ми се не спава. Данас сам подигао две теме на политици( за једну сам на ивици "бан" момента, али које су ми али дефинитивно поквариле јутро.

Којица је одужила са спавањем.:shock:Стефан ми је се јавио на пп ,нешто ми је скроз конфузан,форум му је почео мало да ли сметати или га плашити,нисам га разумео:-?.Неко би да прође кроз виртуелни свет до њега,а то му смета8-).Иначе у мене има велико поверење8-) а ја га овде оговарам.поменуо ми је пар имена са којима воли да типка и честитам ти...ако има шта да се честита...пошто си му и ти драга:lol:

Hm...hm... Da, čitala sam nešto o tome (ledu i ostalom).
Stefan ne voli kada neko želi da bude sa njim? Ne razumem. Ja sam obično srećna ako neko želi da mu pravim društvo (osim ako taj neko nije neprijatelj). Virtuelni svet je bezopasan; vidi - ja sad tapkam do tebe, ali nikako da stignem jer nisam tu, to jest - ovde sam, u drugoj dimenziji.
Ali, ako bolje razmislim, čini mi se da ga razumem. Događa se.
Samo, poruči ti našem Stefiju da, ako je čistog i punog srca (a rekla bih da jeste), nema zbog čega da se plaši ili nervira.
Ja mu sigurno neću ništa loše učiniti.

Којица је одужила са спавањем.:shock:Стефан ми је се јавио на пп ,нешто ми је скроз конфузан,форум му је почео мало да ли сметати или га плашити,нисам га разумео:-?.Неко би да прође кроз виртуелни свет до њега,а то му смета8-).Иначе у мене има велико поверење8-) а ја га овде оговарам.поменуо ми је пар имена са којима воли да типка и честитам ти...ако има шта да се честита...пошто си му и ти драга:lol:

А мене? Јел поменуо мене?

Back