harizma vs bistrina - re edited

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
e opste poznata je stvar da zene, za razliku od muskaraca, nekako brze izraze smisaonu recenicu...da ne zalazimo zasto je to tako...prednost sve u svemu...uglavnom one ce u sekundi spustiti (tj.napusiti) nekog toboz' mangupa i toboze smekca...e sada sve to pada u vodu pred harizmom muskarca...jednostavno ona je tada besmocna i nista joj ne pada na pamet nikakva frazica, zackoljica da zaskoci i preskoci predmet svoje podsvjesne zudnje :D
jel tak'?

e opste poznata je stvar da zene, za razliku od muskaraca, nekako brze izraze smisaonu recenicu...da ne zalazimo zasto je to tako...prednost sve u svemu...uglavnom one ce u sekundi spustiti (tj.napusiti) nekog toboz' mangupa i toboze smekca...e sada sve to pada u vodu pred harizmom muskarca...jednostavno ona je tada besmocna i nista joj ne pada na pamet nikakva frazica, zackoljica da zaskoci i preskoci predmet svoje podsvjesne zudnje :D
jel tak'?

Зависи на кога налете..

Зависи на кога налете..

pa da, zato i kazem pred harizmom muskarca, a nema je svaki...a znas kakva me situacija inspirisala na temu...sjedimo mi tako, juce, malo nesto cugali, tu se pored pristekale neke trebice, i to ti je neka zidina nekih 7,8 metara visoka...a dole je rijeka i putic izmedju rijeke i zida....i sada prolaze dole neka dva idiota...i kao tim trebicama, kao ''dajete vode, zedni smo'' kao ono prave se lafovi neki da se pokurrce, a bili su i oni sa nekim trebama...kad ce njemu ova ''kao eto ti vode kol'ko hoces'' misleci na rijeku...msim nije to sada nesto vau, al da je lik bio harizmaticniji, i da je izgovorio istu glupost, ne bi mu tako uzvratila...

jel tak'?

ja još ne upoznah takvog harizmatičnog koji ostavlja bez reči, a možda to jednostavno ne deluje na mene. obično s 'običnijim' ljudima ne mogu da pričam, isprazni razgovori mi ne idu..

jel tak'?

loše misliš....jedino ako pod muškarcima ne zamišljaš mangupe iz novobeogradskih blokova

jel tak'?

jesu, tačno je to.
prosto je neverovatno kakve ženske ćurke su u stanju kvalitetno da spuste lika za kojeg su procenile da im je neinteresantan, a o ovim što imaju koji kamičak u tintari da i ne govorim.
s druge strane je izuzetno dirljivo kako inteligentne cure se pretvore u mucajućeg retarda kad im se pojavi dobar frajer

eto recimo pre neki dan tako jedan lik s ortakom u tempu provlači se među onim rafovima gde su čipsevi i čokoladice a tu neka ribijola, nako nije loša, prebira nešto po nekim kidijima nem pojma, i lik iz zebancije tako prilazeći joj kaže 'gladan sam....a i piški mi se' :lol: a ona se pomete i obori celu kutiju onih kidija i zacrveni se. eto dokle to ide.

a da je neki skrdelj tako nešto uradio ne bi ga ni konstatovala.

nije to zenska osobina vec pojedinih ljudi nevezano za pol, meni je tesko i da spustam i to sve, niti sijam harizmom osim za neke koji kao nesto u meni ugledaju, a obicno to nije to, alis ta da radim, nekom ovo nekom ono

Moram pisati velikim slovima. P R O M E N A
:cool:

jesu, tačno je to.
prosto je neverovatno kakve ženske ćurke su u stanju kvalitetno da spuste lika za kojeg su procenile da im je neinteresantan, a o ovim što imaju koji kamičak u tintari da i ne govorim.
s druge strane je izuzetno dirljivo kako inteligentne cure se pretvore u mucajućeg retarda kad im se pojavi dobar frajer

eto recimo pre neki dan tako jedan lik s ortakom u tempu provlači se među onim rafovima gde su čipsevi i čokoladice a tu neka ribijola, nako nije loša, prebira nešto po nekim kidijima nem pojma, i lik iz zebancije tako prilazeći joj kaže 'gladan sam....a i piški mi se' :lol: a ona se pomete i obori celu kutiju onih kidija i zacrveni se. eto dokle to ide.

a da je neki skrdelj tako nešto uradio ne bi ga ni konstatovala.

a jeste kad ti nije stalo slobodniji si, kad nemas tu prpu. onda bi ovaj spusteni morao da ima her.ca pa da uzvrati zapravo i tu ima shansu
to je kao neki test

a tu de zinesh kao devojka ovako: :eek:
tu obicno nemas sansu ili ev. omrsis za seh pretp ovaj se umilostivi
znaci to izbegavati : (

samo taj ti je los tip jer nije nastavio kad se ona zacrvenela, nije iskoristio, nije nastavio udvaranje, smirio situejshn itd, znaci amateri ovamo onamo, samo momak nabildovaniji

jel tak'?

Ma, hajde...Naravno, da nije tako. Prigovori mi sada idu kao od šale. A, tek izgovori tudji, kada čujem...Lele, tu sam tek tata- mata , ahaM. Mene su samo jednom u životu napravili budalom, i sada možete da zaboravite na to. "Padanje" izvini na šta? Na šarm? A, ha ha...E, prošla su ta vremena kada sma ja verovala u puste reči, šarm i isprazna, isprazna obećanja i mislila da je sve istina šta silazi sa nečijih usana...Na to možete da z - a - b - o - r - a - v - i - t - e. :)

ma samo dok se ne izvozash da krenes probleme da pravis ali to ej do tebe, ne do njih. mozes ih uvek izbegavati
al ako se nekako u losoj poziciji zagnjuris
Ne pisu mi se velika slova, to je izgleda kljucno.

Evo da pokusamo?!
Odraslo vs dete, dakle DETE mi je SLABO
dobri privlacni ljudi znaci generalno privlacni imaju razivjeno dETE

e sad ako svaki dan imam spiskic obaveza, koje obavim da li ubijam dete, istovremeno mi je to slamka zivotnog spasa, neko bilduje, a izvrsavam te voje obaveze
HVALA sto smo PODELILI ove momente

Ne, zaista necu svoje pluseve dovoditi u pitanje, ni po cenu deteta i vrelih ljubavnih zamisljenih noci za ljude sa ulice
Mislim da mogu to da posedujem takodje samo da gledam u pogresnom smeru pravcu

tensione ti valjda znas razliku izmedju smera i pravca?

"nisam lepa al sam glupa" ha ha

Poslednja izmena:
jel tak'?
tak je, samo što sam to vido kod drugijeh, misim prema drugim muškićima...ja nisam imo sreću da vim kako to izgleda...:/

Ja kad naidjem na nekoga ko mi se jako svidja, obicno se postidim..cutim ko mumija, ne znam sta da kazem...a kad mi se neko ne svidja pricam, lupetam kao navijena...Tako da ta teza je verovatno tacna :)

kod mene obrnuto. skapirala sam da mi se lik svidja i više nego što sam mislila, tek kad sam ga udavila pričom :rotf:
posle toga je verovatno bio zainteresovan samo da me zaobilazi u širokom luku kad me sretne, dok ga ne zaboravim :lol:
sad se kontrolišem i fina sam devojčica :mrgreen:
jel voliš ti da kupuješ kidije u tempu?

:rotf:

Back