Hari Poter

• Začetnik teme Začetnik teme jovana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Snejpa nikad nisam volela i uvek sam bila uverena da je los...bas sam se iznenadila kad sam saznala da je pored toga sto je dobar bio zaljubljen u Lili...:shock:

Pa dobro...Snejp nikad nije ni voleo Harija,videla si u 7 delu to pominje Dambldoru..a u 6 delu se isto pominju lili i on kad su bili u skoli,tako da mene to i nije nesto puno iznenadilo.

@ somebody else...ne znam adrese ali 6 deo je isto super sa dosta neocekivanih dogadjaja...videces i sam kad nadjes adresu :)

Ja jedva cekam da je procitam. Skupljam svaki dinar, i samo cekam da odem u Nis da je kupim... Iako otprilike znam kraj ( i ne svidja mi se), moram da priznam da ocekujem da ce knjiga biti mozda cak i bolja nego prethodne. Koliko ima stranica?

Ja jos nisam procitala 7 deo... :( A o cemu se to radi sa Snejpom? Kako to da je on odjednom newinasce :x A UBIO JE DAMBLDORA

I posetite http://s15.invisionfree.com/Hogwarts_in_serbia/ POTREBNI SU NAM CLANOWI ZATO POMOGNITE PLIZ

Snejp je ubio Dambldora po njegovom naredjenju,jer bi Dambldor svejedno umro,zbog onog prstena horkruksa koji je unistio.Na kraju Snejp ispade dobrica jer je ceo zivot bio zaljubljen u Lili.Postao je Dambldorov spijun kad je Voldemor pobio Poterove kako bi stitio Harija:roll:
@madonna Knjiga ima 630 strana...

Sve je to super.Knjiga nije ni nalik ostalim.Puna je akcije i bukvalno ti ne da mira dok je ne procitas.Evo i moja keva se dohvatila knjige,zamislite.Jedino sto bih voleo da pitam Roulingovu je,cime se bave sad Hari,Ron,Hermiona,Dzini.Malo detaljniji opis tih protekllih 19 godina.A i ko je ona Viktoar,dodjavola.Da nije Bilova i Flerina kcerka?
:grin:

Uključujem se malo kasno... Nek' me neko uputi u dešavanja; dokle ste stigli sa diskusijom?
Ja pročitala i poslednji deo pre... nekog vremena, mislim da sada mogu bez uzbuđenja da govorim o tome!
Elem... Where were we?

Back