Hari Poter

• Začetnik teme Začetnik teme jovana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sto onda vredja harija i znas vec kako se ponasa prema njemu..jel ga on stvarno mrzi?oce se njih dvoje pomiriti???..

Kad procitas, kasce ti se samo :)

Sto se mene tice, odgovor na prvo pitanje je da hari to i zasluzije, ali pretpostavljam da ti ne delis moje misljenje :)

A za drugo i trece... pa... nije ni crno ni belo...

Stvarno, u 7. je sve prilicno dobro objasnjeno, i ne vidim kako ce iko posle nje moci da mrzi mog omiljenog junaka... :D

Ljudi ja sam se tek sad ukljucila i malo mi budjavo da citam sve sto vi pisete.... hocu da sve saznam iz knjige a ne od vas:-)......tako da imam samo jedno pitanje......Kad izlazi sedma knjiga na srpskom? ili na hrvatskom,sve jedno je,jer nije isti dozivljaj citati na srpskom i na engleskom.....:D Tako da bih vam bila vecno zahvalna kada biste mi rekli.... ;)

www.hogwarts.8forum.biz

otworen je sajt,forum...radi po principu Hogwarts shkole :)
bice tu swega,od razwrstawanja po kucama,predawanja...zadataka,domacih...igre,kwizowi,zadaci koji donose dodatne poene swojim kucama,takmichenja....a,mozhete postati i profesor i li raditi negde kod nas za dodatne galeone :)
bice zanimljiwo!na wama je da dodjete i registrujete se,pozhurite...predawanja pochinju uskoro !
chekamo was...

www.hogwarts.8forum.biz

otworen je sajt,forum...radi po principu Hogwarts shkole :)
bice tu swega,od razwrstawanja po kucama,predawanja...zadataka,domacih...igre,kwizowi,zadaci koji donose dodatne poene swojim kucama,takmichenja....a,mozhete postati i profesor i li raditi negde kod nas za dodatne galeone :)
bice zanimljiwo!na wama je da dodjete i registrujete se,pozhurite...predawanja pochinju uskoro !
chekamo was...

ja krenula da se registrujem..al sta je ZAPORKA ???:confused:

Harry Potter 7 izlazi sad u decemru.Nece ga izdati "Narodna Knjiga" nego "Evro Djuntija".Prevode ponovo oni prevodioci koji su preveli i poslednjih 6 knjiga.Cenu nisu rekli.A Hrvatsko izdanje su ukinuli i nece se vise uvoziti iz te zemlje.Tako su se dogovorili nas i njihov izdavac.Ono sto je ostalo na lageru ce biti prodano.:-D

Back