sekecinho
Obećava
- Poruka
- 86
pa procitao sam na engleskom knjigu i pojavljuje se professor burbage kojeg ili koju voldemor ubije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm..stvarno?????????nikola_z:Snejp uopšte nije loš. Dambldor mu je naredio da ga ubije ako to bude potrebno. Snejp je svo vrijeme bio na strani dobrih inspirisan ljubavlju prema Lili Poter (Harijevoj majci)
:|..svejedno..cekam srpsko izdanjeGoldengaidin:naviknes posle par knjiga
Goldengaidin:Je l trebaju nekom svi delovi na engleskom da okacim?
Ja sada skidam audio verziju sedme knjige pa cu da slusam, malo vise vremena uzima nego citanje ali je extra
MadonnaGirl:Extra.Ima da skinem chim uvedem ADSL![]()
*maidenka*::|..svejedno..cekam srpsko izdanje
Stedza:@tema Zeshce sam nalozhen na celu pricu o Hp svaku knjigu sam procitao vise puta...i tako zeljno iscekujem prevod zadnje knjige evo chitam komove i keve mi sav sam se najezio...za divno cudo to mi nije pokvarilo chitanje knjige mene zanima svaka sitnica i kad (ako bog da prevedu) dobijem knjigu ima da je procitam za jedno vece...hermionagrendzer aj mi javi na pp msn
MadonnaGirl:Da,to je istina.Samo sto je meni neverovatno.Kako god bilo,uvek cu mrzeti Snejpa...
Snejp je jedan on najjacih likova u knjizi!lprsic:neces ga mrzeti kad procitas sedmi deo.. videces kako je tuzno zavrsio
.lprsic:neces ga mrzeti kad procitas sedmi deo.. videces kako je tuzno zavrsio
a sto onda vredja harija i znas vec kako se ponasa prema njemu..jel ga on stvarno mrzi?oce se njih dvoje pomiriti???..lprsic:ovo sto cu sada napisati je spojler
-----------------------------------------------------------
Pa ubio ga je zato sto mu je ovaj tako naredio. Kada je dumbledore ishao da unisti onaj prsten-horkruks,i kada je povredio ruku,bio je smrtno ranjen i svejedno bi umro za manje od godinu dana. To su uradili da bi Snejp dobio Voldijevo puno poverenje kao i da uskrate dumbiju muke.
kupicu hrvatsko..!!!javite kad izadje..witch_86:Nece skoro da izadje srpsko izdanje. Mozes da kupis hrvatsko koje izlazi u oktobru ili da citas na engl kao svi normalni ljudi
Snejp je jedan on najjacih likova u knjizi!