Hari Poter

• Začetnik teme Začetnik teme jovana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stedza:
@tema Zeshce sam nalozhen na celu pricu o Hp svaku knjigu sam procitao vise puta...i tako zeljno iscekujem prevod zadnje knjige evo chitam komove i keve mi sav sam se najezio...za divno cudo to mi nije pokvarilo chitanje knjige mene zanima svaka sitnica i kad (ako bog da prevedu) dobijem knjigu ima da je procitam za jedno vece...hermionagrendzer aj mi javi na pp msn

Nece skoro da izadje srpsko izdanje. Mozes da kupis hrvatsko koje izlazi u oktobru ili da citas na engl kao svi normalni ljudi

ovo sto cu sada napisati je spojler

-----------------------------------------------------------

Pa ubio ga je zato sto mu je ovaj tako naredio. Kada je dumbledore ishao da unisti onaj prsten-horkruks,i kada je povredio ruku,bio je smrtno ranjen i svejedno bi umro za manje od godinu dana. To su uradili da bi Snejp dobio Voldijevo puno poverenje kao i da uskrate dumbiju muke.

lprsic:
ovo sto cu sada napisati je spojler

-----------------------------------------------------------

Pa ubio ga je zato sto mu je ovaj tako naredio. Kada je dumbledore ishao da unisti onaj prsten-horkruks,i kada je povredio ruku,bio je smrtno ranjen i svejedno bi umro za manje od godinu dana. To su uradili da bi Snejp dobio Voldijevo puno poverenje kao i da uskrate dumbiju muke.
a sto onda vredja harija i znas vec kako se ponasa prema njemu..jel ga on stvarno mrzi?oce se njih dvoje pomiriti???..

Back