Hari Poter

• Začetnik teme Začetnik teme jovana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitao sam zadnju knjigu pre 2-3 minuta....Razocaran sam....Toliko dobrih likova umire...Iako knjiga ima hepi-end ja uopste nisam zadovoljan...Da se izrazim sa oprostenjem : Zadnji deo je
apsolutno ZASRAN u odnosu na prosle....Zao mi je sto sam uopste i citao i gledao sve dosadasnje delove...JKR *****... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

molim vas,ako je neko dobar,a procitao je 7 dio hari potera da mi posalje kako se zavrsava!u Crnoj Gori on ce biti u knjizarama tek u septembru,a ne mogu da cekam toliko...procitala sam sta ste sve pisali i ne mogu da vjerujem!Ja sam procitala sve djelove i po nekoliko puta,znam da sam luda,ali eto...neka kazu sta god hoce,knjige o hari poteru su najbolje napisane knjige na svijetu...hvala bogu sto dzoan ketrin roling ima ovako dobru mastu!

Ima li da je ko iz BG-a ,da ima poslednju knjigu Harry Potter-a, da ju je procitao, i da je rad da mi je pozajmi na dva-tri dana da je procitam...Oduzicu mu se i vidu filmova (preko 3000 naslova)

please....

(imam predhodne delove, ali nemam sada kesh-a da kupim ovu...)

Marko
064/2012758

korisnik2007a:
Ahem,AHEM...Najbogatija osoba na svetu je neki meksikanac koji ima neku telefonsku kompaniju(kao
nasa telekom srbija),a posle njega je bil gejts,osnivac mikrosofta,operativnog sistema...

naravno, ne racunajuci kraljicu...:roll: :roll:

ima u pdf formatu knjiga...

ja sam cula da je nasim prevodiocima oduzeta licenca za sedmi deo jer nisu otplatili sve jer je preskupo...
pa izgleda kao da ce se malo duze cekati na sedmi deo kod nas... :???: ?? da li?

hermionagrendzer:
Upravu si za R.A.B. :)
A i za plakanje... i ja sam cmizdrala :(
Jesu Ginny i Harry zavrsili zajedno, ali su oni svoj vrhunac imali u 6. delu...

Nadam se da ti nisam pokvarila citanje knjige, ali mislila sam da su svi svesni da dobro mora da pobedi nad zlom i da ce Hari biti taj koji ce preziveti. Ipak mi je drago sto su se neki negativni izvikli na kraju, a neki ispali dobri. :)
Ipak je po meni "Harry Potter" realan.

Pozzz
aaaaaaaaaaah MOLIM TE daj mi tvoj msn ako imash!!!!!

@tema Zeshce sam nalozhen na celu pricu o Hp svaku knjigu sam procitao vise puta...i tako zeljno iscekujem prevod zadnje knjige evo chitam komove i keve mi sav sam se najezio...za divno cudo to mi nije pokvarilo chitanje knjige mene zanima svaka sitnica i kad (ako bog da prevedu) dobijem knjigu ima da je procitam za jedno vece...hermionagrendzer aj mi javi na pp msn

Sofika:
Slažem se sa tobom da je Red najbolji deo... A uopste ne shvatam poentu 6. dela... Samo prokleta retrospektiva iz Dambldorovog života, a i svi smo znali da je Snejp loš, mislim, nažvrljala je Polukrvnog princa, samo da bi imala 6. knjigu a ubila je Dambldora samo da bi se nešto desilo...:roll:

Snejp uopšte nije loš. Dambldor mu je naredio da ga ubije ako to bude potrebno. Snejp je svo vrijeme bio na strani dobrih inspirisan ljubavlju prema Lili Poter (Harijevoj majci)

Yebote od kada je izashao Red Feniksa ja tvrdim da je Snejp dobar(Kladila sam se sa njih sedmoro,i sad cje mi soba biti puna osvojenih "opklada"),a od kada sam prochitala 6. deo mislila sam da je Hari horkrux(i za to sam se kladila,niko mi nije verovao),i za malo da promenim mishljenje kad sam krenula da se preispitujem:na koliko delova je Voldemor podelio dushu,pa koji je to predmet koji je izgubljen a horkrux je i sve tako...

korisnik2007a:
meni bi to pokvarilo dozivljaj....ukus su razliciti...:D :D :D
Mene je to stimulisalo da citam...ali da upropasteno mi je ono...element iznenadjenja...sigurno bi se strasno iznenadio da nisam procitao sve ovo...ali svejedno jedva cekam da prevedu.... ako uopste i prevedu... :?

Back