Харем :)

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Драге моје даме,

Да ли би волеле да живите харемски живот?

Знате да харем обезбеђује сигурност, безбрижан богат живот, али са неким "малим" ограничењима, забрана слободног кретања ван својих просторија, забрана контакта са било којим мушкарцем осим свог "мужа", секс кад вам западне ред поред других жена, и обавезан секс са гостом куће, кад домачин нареди...

Или би радије остале сироте и часне, са једним човеком, мужем, и имале живот са којим морате да се борите? :lol:

Додајте и ви ваша сазнања ако их имате, виђења...:lol:

...i sulja,pored tolikih zena,opet guzi shvalerku...

ma istorija se falsifikuje
ako nije on odeljao ibrahim-paušu u šatorčetu na poljani
neposredno pre osvajanaj beograda
tu me seci
mada i onaj blazirani što šuruje sa hurem a i šećer-aga su visoko sumnjivi

- - - - - - - - - -

Pa i nije loša tema,
s obzirom da se neke naše kokoške
pale na Sulejmana Veličanstvenog.

ja
će se palimo na tomu grobara
i debeloustog

Драге моје даме,

Знате да харем обезбеђује сигурност, безбрижан богат живот, али са неким "малим" ограничењима, забрана слободног кретања ван својих просторија, забрана контакта са било којим мушкарцем осим свог "мужа", секс кад вам западне ред поред других жена, и обавезан секс са гостом куће, кад домачин нареди...

Или би радије остале сироте и часне, са једним човеком, мужем, и имале живот са којим морате да се борите? :lol:

najradije bih zivela u haremu, ali sastavljenom od muskaraca
medju nekoliko destina zena zivot bi mi bio pakao, a sa jednim muskarcem zivot bi mi bio pakleno dosadan
harem od pet-sest mskaraca bi sasvim zadovoljio sve moje potrebe

medju nekoliko destina zena zivot bi mi bio pakao, a sa jednim muskarcem zivot bi mi bio pakleno dosadan

:ortakinje: i ja tako

jedan je sulejman..muska masta moze svasta, pa petlici zamisljaju da su orlovi

U drevnom Rimu se nije džaba govorilo: mater semper certa est, pater semper incertus (što će reći: majka je uvek izvesna, što se za oca, koji je gotoo uvek neizvestan, ne može sa sigurnošću utvrditi, prim. kuc.)! :lol:
U svojoj najoštrijoj formi, ovaj model harema može postati poligon totalitarne političke igre koju igraju savremene autoritarne feministkinje, pa iz toga mogu proisteći ozbiljne istorijske reperkusije, moliću lepo! :evil:

Ja bih im dala potpunu slobodu :aha:,a da bih bila zadovoljna,trebalo bi da dobrovoljno ostanu..u haremu. :lol:

Jaoooo,baš je lepa ova tema....:heart:

U drevnom Rimu se nije džaba govorilo: mater semper certa est, pater semper incertus (što će reći: majka je uvek izvesna, što se za oca, koji je gotoo uvek neizvestan, ne može sa sigurnošću utvrditi, prim. kuc.)! :lol:
U svojoj najoštrijoj formi, ovaj model harema može postati poligon totalitarne političke igre koju igraju savremene autoritarne feministkinje, pa iz toga mogu proisteći ozbiljne istorijske reperkusije, moliću lepo! :evil:

zasto kojo polazis od toga da su u haremu svi za sve sposobni?
u dobroorganizovanom haremu, podeljene su i duznosti
pa se jedan bavi seksom i zabavom, drugi elektrikom, treci automehaniom, cetvrti kulinarstvom, peti vodoinstalaterskim poslovima, sesti biznisom
a svi emocijom i svi srecni :aha:

Драге моје даме,

citala sam onu "bekstvo iz harema"
msm...sta reci
ne bih

Драге моје даме,

Ovo važi za Eskime a ne za muslimane.

- - - - - - - - - -

Pravo pitanje je da li bi jedan muškarac bio sposoban da izađe na kraj (finansijski, emotivno, seksualno...) na kraj sa vise od dve žene...

zasto kojo polazis od toga da su u haremu svi za sve sposobni?
u dobroorganizovanom haremu, podeljene su i duznosti
pa se jedan bavi seksom i zabavom, drugi elektrikom, treci automehaniom, cetvrti kulinarstvom, peti vodoinstalaterskim poslovima, sesti biznisom
a svi emocijom i svi srecni :aha:
Užas! Užas! :lol: U trenutku sam shvatio da je samo prošlost harema nešto o čemu bi trebalo raspravljati sa vama, savremenim vecama, a da su sadašnjost I budućnost harema, bar kakvim ga pamtimo, iluzija ko suza čista! :lol: P. S. Dajvika razmenjuje emocije s električarem: Slatki moj banderašu, ako mi zameniš sijalicu na tavanu opeglaću ti onu kariranu košulju... Dajvika s automehaničarem: ljubim ti auspuh, odmah pogledaj šta je s paljenjem... Dajvika s vodoionstalaterom razmenjuje emocije: Ni ti nisi savršen, dragi, nemoj da te zavrnem k'o Nautilus... Ne mogu dalje, Dajvi, nadahnuće mi je ostalo u Debeljucinom razbucanom fonu.

Užas! Užas! :lol: U trenutku sam shvatio da je samo prošlost harema nešto o čemu bi trebalo raspravljati sa vama, savremenim vecama, a da su sadašnjost I budućnost harema, bar kakvim ga pamtimo, iluzija ko suza čista! :lol: P. S. Dajvika razmenjuje emocije s električarem: Slatki moj banderašu, ako mi zameniš sijalicu na tavanu opeglaću ti onu kariranu košulju... Dajvika s automehaničarem: ljubim ti auspuh, odmah pogledaj šta je s paljenjem... Dajvika s vodoionstalaterom razmenjuje emocije: Ni ti nisi savršen, dragi, nemoj da te zavrnem k'o Nautilus... Ne mogu dalje, Dajvi, nadahnuće mi je ostalo u Debeljucinom razbucanom fonu.

sta bi kojo, ne svidja ti se ideja :lol:

ja bih se bas uvredila da me izbace,a dovedu mladje :zcepanje:

ne bi te izbacili bre
to je sej nesto pomesala
onda te prebace na druge poslove, tako reci - unaprede! pa se manje bavis seksom, a vise okopavanjem baste i ribanjem podova :lol:

- - - - - - - - - -

I ja. Bas davno...
Tamo pise da posle 4 god. devojke pustaju napolje i mogu da biraju nekretninu u kojem god delu sveta zele. Je li to tacno?
Nekoj bi se mozda i isplatilo... :lol:

jeste, tacno je
posle 4 god. biras deo sveta u kome ces da zivis i nekretninu u kojoj ces da zivis
ne biras samo klijente, tj poslovne partnere koje ce da ti privode..to biraju i dalje oni :)

Back