HardDisk ucitavanje problem

• Začetnik teme Začetnik teme mzzL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mzzL

Početnik
Poruka
5
Pozdrav.

Imam ovaj neki HardDisk 1TB , i sve je normalno radilo do danas.Znaci ubacivao sam neke fajlove prije par dana,i sve sam mogao otvarati.Danas sistem nanovo instalirao ,i instaliram Aviru da vidim imal sta virusa na njemu, i pronadje neki, i izbrisem ga.

Sad kad hocu nesto da otvorim ne mogu. Npr. kliknem na ovo fax i otvori mi:

Znaci HD je od 1TB i zauzeto je 49-50 GB, ali nista nemogu otvorit.Svaki folder mi je Shortcut , i ovaj System Volume Information uopste nije bio tu ( sam se stvorio )

Hard Disk je externi.

Poslednja izmena:
xaxaxa imao sam isti slucaj,virus koji od foldera pravi shortcut koji nema putanju.
udji u sadrzaj hard diska preko nera,kao da ces nesto da rezes i prekopiraj ga na drugi hard.kad to uradis folderi ce biti citljivi na tom drugom hardu a ovaj eksterni formatiraj

pre svega toga bilo bi pametno da skeniras hard kompletno na viruse
nisam upucen koliko je Avira dobar izbor,ja koristim Avast,al pokreni Malwarebytes,MCShield -on ce skenirati pri start up-u i on mi je prvi detektovao tu glupost,Hitman Pro,NPE,TDSSkiller , vidi sta ce pronaci

ja sam ti linkovao neke free verzije,mislim samo da je hitman ogranicenih mogucnosti (detektovace ali nece brisati),ako ti zatreba link za njega javi

Back