Hard Disk Temperatura

Ma jasno je meni to, imam već nameštenih 5 stavki, nego prikazuje mi info samo kada uđem u program Core Temp:

Čim izađem iz tog programa info na gadgetu nestane... Išao sam i na ovo ,, Get Core Temp ,, skinuo sam najnoviju verziju ali ništa... :think:

ne vredi izgleda da neces da procitas

16.Multi Sensor

2m3i8m0.jpg

http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=eae5b056-f64d-4e58-8b91-4de93edbc37a&bt=1&pl=1

Za ovaj gadget je potrebno imati instaliran Everest Ultimate. Na žalost gadget može da prikaže samo 5 stavki iz everesta,pa vi izaberite koje će to biti. Od temperatura,zauzeća resursa,br.obrtaja ventilatora,napona,frekvencija,vremena......sve što treba je da u everestu pod opcijom File-Preferences-Vista sideber items namestite 5 stavki koje želite da vam ovaj gadget prikaže, i da čekirate opciju da se everest pali sa windows-om u minimize modu. Pohvalio bih opciju manuelnog podešavanja raspona temperatura/obrtaja ventilatora.....tako da se menja boja senzora iz normal(plava) u critical(crvena),sve u zavisnosti vašeg opsega koji namestite

jeste ako imas vodeno hladjenje :D
zatvori prozor na sobi,razbolece ti se komp ,malo ti nas zezas,nabijas nam komplekse sa tim box coolerom koji 'ladi amd

nego jel se tebi cooler cuje,nesto se ne secam da je radio na 3400rpm,jesi li cackala nesto u bios-u??? :think:

jeste ako imas vodeno hladjenje :D
zatvori prozor na sobi,razbolece ti se komp ,malo ti nas zezas,nabijas nam komplekse sa tim box coolerom koji 'ladi amd

nego jel se tebi cooler cuje,nesto se ne secam da je radio na 3400rpm,jesi li cackala nesto u bios-u??? :think:
nisam
Jedan kuler je prošlog meseca počeo malo "da se čuje". Isključivala sam sa napajanja i izduvni na kućištu i onaj na procesoru i zaključila da zuji onaj na kućištu . Skidala sam ga da ga obrišem, ali si ga brate stego, jedva sam ga odšrafila :evil: Gledala sam sad stare skrinšotove aide od pre 2-3 meseca. U proseku kuleri sad rade cca 150rpm sporije nego tad :think: A ako nešto može da pomogne u sobi temp. varira između 20 i 22˚C.

Vidiš li da se može i ovdje malo navratiti....a ne samo diskutovati o seksu, dokle više seks, seks, seks...Meni ga je preko glave....koljena mi klecaju....

au H (Ejč) sta napisa,a ja mislio fina devojka

sve je ok,bas me cudi da radi na tolikom broju obrtaja a da se ne cujea i dalje se cudim da je amd toliko hladan, razlika u rpm-u mora da postoji,on ne radi u jednoj brzini vec u zavisnosti od temperature povecava ili smanjuje br.obrtaja,moj je u rasponu od 800-4300rpm

onaj dodatni sto si uzela da izbacuje vazduh iz kucista je sr***,ako brunda iscupaj ga sa ploce,a ti kao jurila neki sa lezajevima il sta vec :neutral:
bas me zivo zanima kako si zaustavljala kulere,prstom :rtfm:,to kad bi uradio na mom sistemu zamrazao bi istog sekunda,a sto se tice zavrtanja sta da ti radim,onaj na procesoru sam zavario-sta znam,ako ti padne na pamet da ga skidas i zagledas pastu koje je boje :hahaha:

au H (Ejč) sta napisa,a ja mislio fina devojka

sve je ok,bas me cudi da radi na tolikom broju obrtaja a da se ne cujea i dalje se cudim da je amd toliko hladan, razlika u rpm-u mora da postoji,on ne radi u jednoj brzini vec u zavisnosti od temperature povecava ili smanjuje br.obrtaja,moj je u rasponu od 800-4300rpm

onaj dodatni sto si uzela da izbacuje vazduh iz kucista je sr***,ako brunda iscupaj ga sa ploce,a ti kao jurila neki sa lezajevima il sta vec :neutral:
bas me zivo zanima kako si zaustavljala kulere,prstom :rtfm:,to kad bi uradio na mom sistemu zamrazao bi istog sekunda,a sto se tice zavrtanja sta da ti radim,onaj na procesoru sam zavario-sta znam,ako ti padne na pamet da ga skidas i zagledas pastu koje je boje :hahaha:
pa čupkala sam jedan po jedan kablić sa m.ploče :rumenko:
"krivac" je bio onaj na kućištu.
btw...nisam skidala hladnjak :mrgreen:
a da...
nisam baš shvatila poruku gospodina kom si replicirao :roll:

Poslednja izmena:

Back