Hapsenje Karadzica?

Hapsenje Karadzica

• Pozdravljam!

• Ne pozdravljam!

• Radujem se hapsenju!

• Ocajan sam zbog Radovanovog hapsenja!

• Svejedno mi je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Пошто ми је Неша таксиста из чиста мира закључао тему АМЕРИЧКИ И БРИТАНСКИ ОБАВЕШТАЈЦИ - онда морам овде да пренесем шта о томе мисли БиБиСи...........

Uloga obaveštajnih službi

t.gif
20080721234244radovan-karadzic_203.jpg

Radovan Karadžić Stručnjak za evropska bezbednosna pitanja Pol Biver za BBC je prokomentarisao spekulacije o tome da su strane obaveštajne službe odigrale važnu ulogu u hapšenju bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića.
"Mislim da je sasvim jasno da operacije za hapšenje optuženih za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji, kakve se odvijaju poslednjih desetak i više godina, imaju multinacionalni karakter", kaže Biver.
"Amerikanci i Britanci imaju najbolje obevaštajne agencije na svetu - imaju dobre kadrove, vešti su u interpretaciji signala, prisluškivanju telefona, raspolažu tehnologijom za prepoznavanje glasa. Uopšte me ne bi čudiolo da su srpske vlasti tražile pomoć od Amerikanaca ili Britanaca - od npr CIA-e ili MI6 - kako bi ušle u trag doktoru Karadžiću, a zatim i generalu Mladiću".

Pomoć u kom vidu - da li se radi o elektronskoj špijunaži ili možda o ljudima na terenu?
"Mislim da nema sumnje da su njihovi ljudi na terenu, ali rekao bih da je važnija kompleksna i vrlo sofisticirana mreža za presretanje komunikacija elektronskim putem - oni mogu da imaju uvid u telefonske razgovore, faksove, elektronsku poštu. Istovremeno, mislim da su neki ljudi, koji su znali da je Karadžić u Beogradu, da se bavi alternativnom medicinom, osetili da je došao trenutak kada o tome mogu da progovore. Iako u Srbiji još uvek ima ljudi koji ga doživljavaju kao heroja, čini mi se da većina smatra da ima razloga da se on pojavi pred sudom u Hagu. Ono što je, ipak, najvažnije jeste činjenica da su srpske vlasti iskoristile raspoložive informacije ne da bi mu dojavile da beži, što se, slutim, ranije događalo, već da bi ga uhapsile".

Ključne promene u vlasti
Londonski Fajnenšel tajms tvrdi da su promene u srpskoj vladi i službi bezbednosti omogućile prihvatanje informacija od stranih agencija.
20080708045915serbia_cabinet_ap226b.jpg

Nova Vlada Srbije
Pol Biver za BBC o tome kaže:
"Ranije smo u Srbiji imali vladu koja je oklevala da koristi informacije iz stranih izvora, kako ne bi uznemirila radikalne elemente unutar Srbije. Predsednik Tadić je mnogo pragmatičniji - jasno mu je da za ulazak Srbije u Evropsku uniju Beograd mora da sarađuje sa međunarodnom zajednicom. Ovo je izvanredan primer saradnje. Britanci i Amerikanci su dakle pružili informacije, koje su potom iskoristile srpske vlasti. Bilo je važno da operaciju izvrše srpske snage beznednosti, a ne britanski ili američki vojnici ili agenti. To pokazuje da je Srbija politički mudra, da je profesionalna i realna", navodi Biver.

Da li mislite da je i hapšenje Ratka Mladića sada izvesnije?
t.gif
20050609162522mladic203c.jpg

Ratko Mladić "Mislim da je general Mladić sledeća meta. Po mom mišljenju, doktor Karadžić je, kao politički vođa, bio najvažnija meta - posle njegovog hapšenja, mislim da će srpske vlasti u saradnji sa Britancima i Amerikancima pokušati da uhapse i generala Mladića. Tu je i lider Krajine Goran Hadžić, ali on je manje važan. Ne bi me iznenenadilo da se u narednih pola godine svi preostali srpski optuženici za ratne zločine lociraju, pa možda čak i nađu u Hagu", kaže na kraju razgovora za BBC stručnajk za evropska bezbednosna pitanja Pol Biver.

Немам овоме шта да додам - све је више него јасно.

ma bitno da je smrad uhapsen...

Пошто ми је Неша таксиста из чиста мира закључао тему АМЕРИЧКИ И БРИТАНСКИ ОБАВЕШТАЈЦИ - онда морам овде да пренесем шта о томе мисли БиБиСи...........

Uloga obaveštajnih službi

t.gif
20080721234244radovan-karadzic_203.jpg

Radovan Karadžić Stručnjak za evropska bezbednosna pitanja Pol Biver za BBC je prokomentarisao spekulacije o tome da su strane obaveštajne službe odigrale važnu ulogu u hapšenju bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića.
"Mislim da je sasvim jasno da operacije za hapšenje optuženih za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji, kakve se odvijaju poslednjih desetak i više godina, imaju multinacionalni karakter", kaže Biver.
"Amerikanci i Britanci imaju najbolje obevaštajne agencije na svetu - imaju dobre kadrove, vešti su u interpretaciji signala, prisluškivanju telefona, raspolažu tehnologijom za prepoznavanje glasa. Uopšte me ne bi čudiolo da su srpske vlasti tražile pomoć od Amerikanaca ili Britanaca - od npr CIA-e ili MI6 - kako bi ušle u trag doktoru Karadžiću, a zatim i generalu Mladiću".

Pomoć u kom vidu - da li se radi o elektronskoj špijunaži ili možda o ljudima na terenu?
"Mislim da nema sumnje da su njihovi ljudi na terenu, ali rekao bih da je važnija kompleksna i vrlo sofisticirana mreža za presretanje komunikacija elektronskim putem - oni mogu da imaju uvid u telefonske razgovore, faksove, elektronsku poštu. Istovremeno, mislim da su neki ljudi, koji su znali da je Karadžić u Beogradu, da se bavi alternativnom medicinom, osetili da je došao trenutak kada o tome mogu da progovore. Iako u Srbiji još uvek ima ljudi koji ga doživljavaju kao heroja, čini mi se da većina smatra da ima razloga da se on pojavi pred sudom u Hagu. Ono što je, ipak, najvažnije jeste činjenica da su srpske vlasti iskoristile raspoložive informacije ne da bi mu dojavile da beži, što se, slutim, ranije događalo, već da bi ga uhapsile".

Ključne promene u vlasti
Londonski Fajnenšel tajms tvrdi da su promene u srpskoj vladi i službi bezbednosti omogućile prihvatanje informacija od stranih agencija.
20080708045915serbia_cabinet_ap226b.jpg

Nova Vlada Srbije
Pol Biver za BBC o tome kaže:
"Ranije smo u Srbiji imali vladu koja je oklevala da koristi informacije iz stranih izvora, kako ne bi uznemirila radikalne elemente unutar Srbije. Predsednik Tadić je mnogo pragmatičniji - jasno mu je da za ulazak Srbije u Evropsku uniju Beograd mora da sarađuje sa međunarodnom zajednicom. Ovo je izvanredan primer saradnje. Britanci i Amerikanci su dakle pružili informacije, koje su potom iskoristile srpske vlasti. Bilo je važno da operaciju izvrše srpske snage beznednosti, a ne britanski ili američki vojnici ili agenti. To pokazuje da je Srbija politički mudra, da je profesionalna i realna", navodi Biver.

Da li mislite da je i hapšenje Ratka Mladića sada izvesnije?
t.gif
20050609162522mladic203c.jpg

Ratko Mladić "Mislim da je general Mladić sledeća meta. Po mom mišljenju, doktor Karadžić je, kao politički vođa, bio najvažnija meta - posle njegovog hapšenja, mislim da će srpske vlasti u saradnji sa Britancima i Amerikancima pokušati da uhapse i generala Mladića. Tu je i lider Krajine Goran Hadžić, ali on je manje važan. Ne bi me iznenenadilo da se u narednih pola godine svi preostali srpski optuženici za ratne zločine lociraju, pa možda čak i nađu u Hagu", kaže na kraju razgovora za BBC stručnajk za evropska bezbednosna pitanja Pol Biver.

Немам овоме шта да додам - све је више него јасно.

:thumbdown::thumbdown:

AKO SMO SVI OČAJNI ZBOG HAPŠENJA RADOVANOVOG,NEMOJMO SEDETI ZA RAČUNARIMA,NEGO SVI NA TRG U BEOGRAD PA JAVNI PROTEST...

Цену овог хапшења и уопште глупирања марионетске власти ЖЕСТОКО ЋЕ ПЛАТИТИ СРПСКИ НАРОД И ТО У СВАКОМ ПОГЛЕДУ - али ликови као ти мозга немају да то схвате на
време...

Цену овог хапшења и уопште глупирања марионетске власти ЖЕСТОКО ЋЕ ПЛАТИТИ СРПСКИ НАРОД И ТО У СВАКОМ ПОГЛЕДУ - али ликови као ти мозга немају да то схвате на
време...

A vi ste shvatili,pa ste zato njih 15 poslali u hag?

Reporteri Glasa u kafanici „Luda kuća“ u Novom Beogradu, u koju je često svraćao Dragan David Dabić

Čaša „medveđe krvi“ čeka Radovana

Thumb_16radovan%20karadzic-rristic09.jpg

„Zaapjeeevaću, a imam o kome, o velikom sinu srpskooome, osvetniku krvavoga rataaa od Kosova do današnjih dana, vođi Republike Srpske, noveee, Karadžiću Radovanuuu...“ Ovako je juče odzvanjalo guslanje iz kafane „Luda kuća“ u Novom Beogradu, gde je, ispostavilo se, Radovan Karadžić često svraćao. Prostorija ne veća od desetak kvadrata sa četiri stola bila je okupirana televizijskim ekipama, uglavnom strancima. Mlađani Rašo Vučinić, sa crnogorskom kapom sa srpskim ocilom, pevao je koliko ga grlo nosilo.

- Sedi ovde, pored mene, tu je i Radovan sedeo, kud tada ne znadoh da takvome čoveku guslam - ushićeno držeći gusle stisnute među nogama govorio je on. Na stolu do vrata, na mestu gde je Radovan sedeo čaša crnog vina - „medveđe krv“. Omiljeno piće. Niko ne sme da je dirne - kažu, čeka ga čaša da se vrati i da je popije.

- Guslao sam Radovanu, a i on je meni jednom, ali nije hteo da zapeva. Sad znam i zašto, glas bi ga odao. Sećam se da se jedno veče samo pojavio čovek na vratima kafane privučen zvukom gusala. Častio me je rakijom, ja njega vinom. Od tada sam ga video još nekoliko puta, i kako rekoh, imao sam čast da mu guslam. Voleo je stare epske pesme i ove nove kratke. Jednom se raznežio pa mi je rekao: Deco, vi ste budućnost srpska - svaka mi se reč sada njegova vratila u pamet - priča Rašo, mladić koji je u noći kada je Karadžić uhapšen i sam bio priveden u policiju na Trgu slobode.
VOĆE I JOGURT
U obližnjoj prodavnici gde se Radovan svakodnevno snabdevao kažu da je kupovao uvek sveže voće i povrće, vodu od pet litara i nemasni jogurt.
- Uvek samo količinu dovoljnu za dnevne potrebe. Nikad više - kaže odrešito prodavačica.

KAFE KOD ISUSA
No, Radovan, ispostavilo se, imao je i svoju dnevnu kafanicu, smeštenu u blizinu ulaza u kome je živeo. Vlasnik „Kafe kod Isusa“ Dragan Dinić kaže da je Radovan svraćao kod njega na jutarnju kaficu i da pročita novine.
- Pre mesec dana je bio zadnji put. Sviđao mi se jer je izgledao kao jedna fina boemska duša. Žao mi je što nisam sa njim više pričao i što ga nisam počastio koji put pićem - kaže on.

SREDIO MU DIPLOMU DOKTORA
Među mnogobrojnim gostima kafanice u koju je Radovan svraćao su i dvojica bivših oficira JNA. Jedan od njih nam je rekao da je Radovan Karadžić upravo preko njega uspeo da dobije diplomu doktora alternativne medicine, koja, kako tvrdi, nije izdata u našoj zemlji.
- Lično sam se interesovao za ovu oblast i Radovana sam upoznao na jednom od seminara koji se nisu održavali u našoj zemlji. Od tada smo počeli da se družimo da kažem poslovno. Jedan od njegovih preokupacija u ovoj oblasti bila je i čuvena fotografija na kojoj je snimljena čovekova aura. Mogu da kažem da je bio i više nego uspešan, a i visak s kojim je radio napravio je sam. Inače, visak se radi na specijalan način, u njega se, da tako kažem, akumulira energija čoveka koji će sa njim da radi. Radovan je uvek sedeo tako da je šake držao otvorene prema nebu jer se na taj način sakuplja energija. Inače, svoje usluge nije naplaćivao, a mene je izlečio rame. Lečio je bez dodira, pomoću viska.

Preko puta njega šank. Iznad slika Karadžića i Mladića. Sa strane na zidu portret Slobodana Miloševića.
- Više puta se desilo da smo guslali baš pesme o njemu, u njegovom prisustvu. Ničim se nije odavao, ni gestom i okom! Pio je umereno, nikad se nije napio. Dolazio je naveče, a prvi put sam ga video pre možda godinu i po dana kada se pojavio na vratima kafane - seća se Rašo.
- Da sam znao da je to on, sakrio bih ga u moje gudure i planine da ga nikad ne nađu! Ali ponosan sam što sam mu guslao! - visoko dignute glave govorio je on, dok su se stranci baćkali sa prevodiocima koji su pokušavali da im prevedu reči pesme koje je uz gusle Rašo sve vreme pevao.

Radovan je, kažu, u ovoj kafanici posebno voleo pesme o Srebrenici i Romaniji koje su se pevale uz gusle. Omiljeni stihovi su mu bili: „Romanijo, gnezdo junaka, sakrila si Starinu Novaka, danas sakrivaj starog vođu Radovana od krvnika i srpskih dušmana“.
- Ni sanjali nismo da onaj o kome pjevamo sedi kraj nas! Da smo samo znali - vrte glavom stalni gosti kafanice na uglu Lole Ribara i Jurija Gagarina u Novom Beogradu.
Vlasnik kafane Miško Kovijanić, sa čašom crnog vina u rukama, strpljivo je sa stranim izveštačima pričao o svom gostu.
- Nismo pričali o politici već o običnim životnim stvarima. Gusle na kojima je i Radovan svirao su moje i poklon su od mog viđenog prijatelja guslara. Nema tih para za koje bih ih prodao - kaže on.
- Da sam znao da je taj visoki naočiti čovek sa sedom bradom i mudrim pogledom i rečju Radovan, samo bih mu rekao: Da u srpskom narodu ima heroja, ali i špijuna i izdajnika i da se bolje pazi - kaže Miško.
Jedna stanarka iz okolnih zgrada priđe, pa poluglasno upita:
- A jeste sigurni da je to Radovan, pa takvih čiča ima ovde koliko hoćete... Nešto to meni sumnjivo.
Druga opet starija dama sa majicom na kojoj je slika Radovana Karadžića i ispod koje piše „srpski junak“ ponosno je paradirala ispred okupirane kafane. Strani reporteri, za razliku od naših, pokušavali su više da se usmere na to da li je i koliko Karadžić pričao o svemu što se dešavalo u Bosni. Da li je ikome bio sumnjiv itd.
- I da jeste, što bih vam ja to rekao - jedan za drugim su im u brk skresali pitomci „Lude kuće“.
Vlasnik „Lude kuće“ dodaje na celu priču da, iako nije znao da mu je redovan gost Radovan, ipak je srećan što je barem na neki način najtraženiji čovek na svetu kod njega, u njegovoj krčmi našao mir i proveo nekoliko noći uz zvuke gusala.

Autor:

Brankica Ristić

Pozdravljam hapsenje svih ratnih zlocinaca, dok su nasa braca ginula pod njihovom komadnom i dok su nasa braca vrsila ubistva civila pod njihovom komandom , oni su krali i zidali kuce.
Pogledajte Karadzicevu kucu steko je postem radom, ili mu je mama ostavila:rotf:.

NECE ME CUDITI DA RATKA MLADICA NADJU U LUNA PARKU DA PRODAJE ZETONE I GOVORI IDEMO VOZACI UBACITE ZETONE, NOVA VOZNJA:rotf:

Rat je bio jedna velika maska da se narodu debelo zamazu oci, kako bi milosevic i ostali kao i svi ratni zlocinci i profiteri krali narodne pare...

Mala kuca 3 sa 3 , a sta u nju staviti...

Prilozi

• images2.jpg
    images2.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 55
  • images3.jpg
    images3.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 54
  • images5.jpg
    images5.jpg
    2,4 KB · Pregleda: 55
KO JE NAPLATIO 6,6 MILIONA $?

SAD za „glavu" Radovana Karadžića raspisale nagradu od pet miliona dolara, a srpska vlada obećala još milion evra. Stručnjaci tvrde da je neko već naplatio sve ove pare

image.jpg

Poternica za Mladićem i Karadžićem

Posle Bin Ladena najskuplji na svetu...

Američka vlada obećala je da će isplatiti pet miliona dolara donosiocu informacije na osnovu koje je uhapšen Radovan Karadžić. Takođe, srpska vlada je svojevremeno Karadžićevu „glavu" cenila sa milion evra. Stručnjaci, sagovornici Pressa, tvrde da je ove pare, ukupno oko 6,6 miliona dolara, neko već naplatio!
Prema ranije utvrđenim pravilima, Amerikanci novac isplaćuje direktno osobi koja je donela traženu informaciju, a dobitnik nagrade može odlučiti u kojoj će zemlji i u kojoj valuti preuzeti novac. Pored milionske nagrade, doušnik ima pravo i da uđe u program zaštite svedoka.

Milionska izdaja
Informacija išla preko ambasade?

Na sajtu „Nagrade za pravdu" saopšteno je da se tražene informacije mogu dostavljati preko Regionalnog oficira za bezbednost u Ambasadama i konzulatima SAD.
Juče smo više puta pokušali da u ambasadi SAD u Beogradu saznamo da li je informacija koja je dovela do hapšenja Radovana Karadžića došla od njih i da li je neko tražio nagradu, ali u informativnoj službi ambasade niko se nije javljao.
Drugi službenici sa kojima smo razgovarali rekli su nam da nisu ovlašćeni da daju izjave.

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović veruje da je Karadžić uhvaćen upravo zahvaljujući ovoj velikoj milionskoj nagradi i tvrdi da je pet miliona dolara isplaćeno i 2001. za isporučenje Slobodana Miloševića.
- Siguran sam da je Radovana Karadžića izdao neko iz njegovog okruženja i da će za tu izdaju dobiti milionsku nagradu. Onaj ko je doneo podatak gde se skriva Karadžić ima pravo na obe nagrade, tako da će mu pripasti i američkih pet miliona dolara i milion evra koje daje Vlada Srbije. Kada je Milošević poslat u Hag, govorilo se da je Đinđić uzeo nagradu za njegovo isporučenje. Verujem da je tada nagrada isplaćena i da je neko uzeo novac, baš kao što je i sada neko naplatio - kaže Nicović.
Potpredsednik SRS-a Milorad Mirčić tvrdi da je nagrada za Karadžićevo hapšenje već naplaćena.
- Te pare su već naplaćene, a naplatio ih je Boris Tadić ili neko iz njegovog okruženja! Ne pričam to napamet, jer svojevremeno je Zoran Đinđić naplatio pet miliona dolara za isporučenje Slobodana Miloševića o čemu postoje i dokazi i svedoci - kaže Mirčić.
Bivši visoki funkcioner SPS-a Aleksandar Vulin zatražio je juče od Vlade Srbije da odgovori na pitanje ko će dobiti nagradu za Karadžićevo hapšenje.
- Ko će uzeti pet miliona dolara za Karadžićevu glavu? Tako izgleda dvosmerna saradnja sa Hagom?! Svi koji su komadali Srbiju i ubijali Srbe idu na slobodu, a svi koji su im se suprotstavljali idu ili u grob ili u tamnicu - zapitao je Vulin i pozvao na rušenje Vlade.
Predsednik Helsinškog odbora za Ljudska prava Sonja Biserko kaže da je raspisana nagrada verovatno pomogla hapšenju Radovana Karadžića.
- Nagrada je sigurno pomogla, ali do hapšenja je došlo pre svega zato što je konačno stvorena takva atmosfera u Srbiji da je vreme da se saradnja sa Haškim sudom privede kraju. Istovremeno, međunarodna zajednica je želela da stavi tačku na ovu priču. Nagrada je odavno raspisana, ali do sada nije postojala volja da se neki ljudi uhapse - kaže Biserko.
image.jpg

Siguran sam da je Radovana Karadžića izdao neko iz njegovog okruženja i da će za tu izdaju dobiti milionsku nagradu ... Marko Nicović, bivši šef beogradske policije

Plaćeno 77 miliona!
Nadležni organi u Srbiji odbijali su juče da komentarišu da li će za hvatanje Radovana Karadžića biti isplaćena „srpska nagrada" od milion evra.
Press je juče pokušao da kontaktira organizaciju „Rivord for džastis" („Nagrada za pravdu") preko koje Vlada SAD isplaćuje nagrade za hvatanje Haških optuženika, ali se na njihove telefone u Vašingtonu niko nije javljao. Na telefonskoj sekretarici ostavljeno je samo uputstvo na koji način se mogu prijaviti informacije o teroristima ili haškim beguncima i poruka: „Hvala na vašem patriotizmu". Na sajtu organizacije navodi se da je do sada isplaćeno nagrada u vrednosti od 77 miliona dolara, ali se na spisku begunaca koji su uhapšeni zahvaljujući ovom programu ne nalazi niko iz bivše Jugoslavije. Međutim, pomenuti sajt nije jako dugo ažuriran tako da se na spisku onih koji su i dalje u bekstvu navode imena Stojana Župljanina, Vlastimira Đorđevića i Zdravka Tolimira koji su odavno u Hagu.
I. MARINKOVIĆ

commentW.gif
http://www.pressonline.rs/users/commentPost.jsf?id=42191&topicId=42191&commentOnType=story

Hajde da demantujemo još jednu laž na ovom forumu:

„Niko nije kontaktirao SAD za nagradu za Karadžića”

http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/50745/„niko_nije_kontaktirao_sad_za_nagradu_za_karadzica” stana - 23. jul 2008.

SAD niko nije kontaktirao sa informacijama o Radovanu Karadžiću koje bi ga kandidovale za nagradu raspisanu za hapšenje bivšeg lidera bosnanskih Srba, rekla je danas agenciji Beta ataše za štampu američke ambasade u Beogradu Rajan Haris. SAD su raspisale nagradu za hapšenje terorista i osoba optuženih za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji i Ruandi. Za informacije koje bi dovele do hapšenja Karadžića, Ratka Mladića ili Gorana Hadžića SAD su ponudile nagradu do pet miliona dolara. „U slučaju Radovana Karadžića, nemamo saznanja o nekom pojedincu koji bi mogao da dobije takvu nagradu”, rekla je Harisova i dodala da ambasadu SAD niko ko bi mogao da dobije nagradu, nije kontaktirao sa informacijama o Karadžiću.

Ona je navela da vlada Srbije ili neka vladina služba ne mogu da traže nagradu, jer su „nagrade za pravdu namenjene nagrađivanju privatnih građana koji su dali informacije koje bi dovele do hapšenja traženih terorista, lica uključenih u finansiranje terorizma i ratne kriminalce”.

Pojedinci sa informacijama o traženim osobama bi trebalo da kontaktiraju zvaničnike američke vlade u zemlji ili inostranstvu i pošto se provere informacije, one se prosleđuju odgovarajućim službama. Rajan Haris je dodala da ambasada SAD i dalje poziva da je konataktira svako ko može da pomogne u hapšenju dva preostala haška optuženika. (Blic)

Poslednja izmena:
mene interesuje jel bio ko u tom kafiću gde je sai-Karadžić "odsedao":?: ...mislim na forumske patriJote prvenstveno?:cool:
:arrow:jeste popili koju čašicu u to ime:mrgreen:

---------
PS ima da vlasniku kafića procveta biznis kad Mitke i takvi ko on:lol:... počnu da mu dolaze na čašicu Radovana:hahaha:

Zasto onda volis da pametujes?I na kojem si to ratistu bio,sve hocu da te pitam?

Ovo o pametovanju se odnosilo na tebe. Zar zaista misliš da ćeš izvrtanjem teza nešto postići...

Što se drugog dela pitanja tiče...
Zar zaista misliš da se takve stvari pišu po forumima...
Ponesi ti svoju vojnu knjižicu, a ja ću svoju pa da sednemo negde u kafanu da vidimo ko ima više pečata!!!

Ovo o pametovanju se odnosilo na tebe. Zar zaista misliš da ćeš izvrtanjem teza nešto postići...

Što se drugog dela pitanja tiče...
Zar zaista misliš da se takve stvari pišu po forumima...
Ponesi ti svoju vojnu knjižicu, a ja ću svoju pa da sednemo negde u kafanu da vidimo ko ima više pečata!!!

Ajde,gdje ces da se nadjemo?Samo,odmah da znas, ja nemam ni knjizicu ni pecate-cisto da vidimo tvoje.Nije mi jasno-negdje se pozivas bas na te iste knjizice,a negdje pises da si otisao iz Zadra 1988.Mozda si prisilno odveden odavde ili si dobrovoljno otisao- u to ne zalazim.Iskreno da ti kazem,znam dosta ljudi iz tvog kraja koji su dosli ovdje(oko) 91' ali niko jos nije presao na "cistu" ekavicu.Jednom si rekao da si prije glasao za DS ali si,navodno,pogresio,da bi kasnije zagovarao taj isti DS.Nemoj pogresno da me shvatis,nemam nista protiv tebe,nego nekako mi cas pricas ovako-cas onako i onda me zbunis.Ja se cesto glupiram i pisem bez veze jer ovaj isti forum ne shvatam kao pravu politicku tribinu vec vise kao neku razmjenu misljenja ali povrsnih,a ne da pisem elaborate na temu.Pitas me da li cu dobiti nesto izvrtanjem teza-naravno nista,bas kao ni ti sto se toliko "zakidas" u obrazlaganjima.Moje postovanje

Back