Хапшење бивше власти због криминала у Новом Саду

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
Привођења у Новом Саду

Припaдници Упрaвe криминaлистичкe пoлициje привoдe вишe бивших чeлникa грaдскe упрaвe у Нoвoм Сaду, сазнаје РТС. Они се сумњиче дa су пojeдиним инвeститoримa oмoгућили дa нeзaкoнитo прибaвe гoтoвo милиoн eврa.

Кaкo РTС сaзнaje, припaдници Упрaвe криминaлистичкe пoлициje привoдe вишe бивших чeлникa грaдскe упрaвe у Нoвoм Сaду, који су oсумњичeни зa злoупoтрeбу службeнoг пoлoжaja приликoм издaвaњa грaђeвинских дoзвoлa.

Осумњичени су председница Комисије за планове Скупштине Града Новог Сада Милица Костреш и троје некадашњих чланова те комисије - Златибор Паунов, Леонид Нешић и Живка Мараш.

Међу осумњиченима су и бивши помоћник начелника Градске управе за урбанизам и стамбене послове Града Новог Сада Марица Милинковић и некадашњи вршилац дужности начелника те управе Тијана Павлов.

Они се сумњичe дa су пojeдиним инвeститoримa oмoгућили дa нeзaкoнитo прибaвe укупнo гoтoвo милиoн eврa.

Svi se frljaju sa nekim milionima eura,

a šta je sa cenama?

Makaroni skoro če dostići cenu mesa! Da li je iko normalan u ovoj zemlji? Paritet mladog krompira, makarona i mesa?

5 godina treba da štedim da bih kupio makarone, ili mlad krompir???
Шта оћеш човече. Кромпир ти је само 180 дин. То је ситница. Знаш колико је у Кувајту?

Шта оћеш човече. Кромпир ти је само 180 дин. То је ситница. Знаш колико је у Кувајту?

Ebo te kuvajt! Ja ne živim tamo!

Znaš li da u Nemačkoj đakće od 5 kg mladog krompira je oko 1,50 Eura?

Makaroni, posni, od 400 g kod nas koštaju 80 din!!! EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ, 80,oo din!!!
A troškovi proizvodnje i pakovanja sveukupni su nekih 10,oo din!

- - - - - - - - - -

Pohapsiti sve u Srbiji koji imaju primanja preko 15,000,oo din!

Ebo te kuvajt! Ja ne živim tamo!

Znaš li da u Nemačkoj đakće od 5 kg mladog krompira je oko 1,50 Eura?

Makaroni, posni, od 400 g kod nas koštaju 80 din!!! EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ, 80,oo din!!!
A troškovi proizvodnje i pakovanja sveukupni su nekih 10,oo din!

- - - - - - - - - -

Pohapsiti sve u Srbiji koji imaju primanja preko 15,000,oo din!
А ти немој да једеш посне. Фин изглед кошта. То је позната ствар. Ево, ја једем ове најмасније, најефтинији су а ја сам подгојен ко прасе...

А ти немој да једеш посне. Фин изглед кошта. То је позната ствар. Ево, ја једем ове најмасније, најефтинији су а ја сам подгојен ко прасе...
Da, ti masni su jeftiniji, od 100-300 din....

Pa jel vidiš gde i kako se mariše lova?

Na mlad krompir se obogatiše nekoliko miliona Eura! Na makarone mlate pare koje niko nemože ni zamisliti!

A zemlja u krizi, kobajagi! Gde je lova državni mafijaši?

Poslednja izmena:
Da, ti masni su jeftiniji, od 100-300 din....

Ма знам, само се зајебавам. Стварно је срамота шта нам раде с тим кромпиром. Сунце ти *****, ја данима пролазим поред тезги с нјим и немоћно га посматрам, маштајући да ћу једног дана имати барем за килограм...

Ма знам, само се зајебавам. Стварно је срамота шта нам раде с тим кромпиром. Сунце ти *****, ја данима пролазим поред тезги с нјим и немоћно га посматрам, маштајући да ћу једног дана имати барем за килограм...

Znam, razumem. :)

Ali kritika je upučena veoma velikoj satanističkoj organizaciji komunoDS mafijašima!

Ja još nisam ni probao mlad krompir!

A živim u Pančevu, jakom Banatsko poljoprivrednom regionu!

Poslednja izmena:
је л ухапшен и ђилас?

докле се стигло са случајем дулић ђомла од 25к јевреја?

шта би са луком београд?

са развојном банком?

не зна се овде ко пије ко плаћа

хапси се због рејтинга а не због правде и истине
хапсе се неподобни а подобни настављао да нема празног хода

али кад е већ устав најгоре крши од врха власти што не би криминал цветао?

Pa ko im je kriv kada nisu na vreme presli u SNS, kako je mogla Nasa Maja ?
Cim se malo pocelo pricati o malverzacijama oko nove autobuske stanice eto nje brze bolje u naprednjacima, i sad mirno spava.
Pameta zena, sa iskustvom, a ne kao ovi amateri.
Aha, znači nespava na istoj strani sa istim? :hahaha:

Ček bre, a koja Maja?

Sve žene majaju.... :lol:

Aha, znači nespava na istoj strani sa istim? :hahaha:

Ček bre, a koja Maja?

Sve žene majaju.... :lol:

Nasa Maja , jedna i jedina.

DSC2876.jpg

tomislav-nikolic-maja-gojkovic-vojislav-seselj-afera-vikiliks-majkl-polt-1328585176-100898.jpg

pol-maja.jpg

10-maja-gojkovic-nikolic-foto-zoran-ilic-300x223.jpg

E tako se to radi!

Back