Хапсе и због молитве!!!

Нисам баш сигурна да је активиста 1389,
(нека ме неко демантује)

...ово је хулење на Бога,
то би морали да знају они који на такав начин хапсе,
а и они који такво хапшење подржавају!!!

.

У праву си ... Није активиста 1389 ... То су они чули за пар организација, па сада све сврставају у исте... Идиотизам је на цени, ниси знала?

Не знам ко је човек, први пут га видим. Да је члан неке од организација које демонократске силе помињу, ја бих бар познао лик, овако ... Нема везе са патриотским организацијама.

"BOŽANSKA ČITANJA

Božanska čitanja svesvetih Knjiga otkrivaju božanske
i blažene volje i odluke Presvetoga Boga. Preko njih svaki od nas,
srazmerno
svojim moćima, prima uputstva za praktično delanje, upoznaje zakone
božanstvenih i blaženih podviga. Saglasno tim zakonima,
mi se udostojavamo pobednih venaca Carstva Hristovoga......"

А, ако неко прекине " Божанска читања"....:think:

.

У праву си ... Није активиста 1389 ... То су они чули за пар организација, па сада све сврставају у исте... Идиотизам је на цени, ниси знала?

Не знам ко је човек, први пут га видим. Да је члан неке од организација које демонократске силе помињу, ја бих бар познао лик, овако ... Нема везе са патриотским организацијама.

..Можда нема везе са овим познатим патриотским организацијама,
али је свакако патриота....

.

Demokratija pa to ti je...da su se u isto vreme na istom mestu ljubila dva pedera,niko ne bi smeo da ih pipne a onaj isti pozornik i onaj inspektor u civilu bi morali da ih stite od eventualnih nedemokratski raspolozenih prolaznika i verovatno bi pohapsili te iste prolaznike jer ugrozavaju tekovine DOSovske revolucije u Srbiji !

Demokratija pa to ti je...da su se u isto vreme na istom mestu ljubila dva pedera,niko ne bi smeo da ih pipne a onaj isti pozornik i onaj inspektor u civilu bi morali da ih stite od eventualnih nedemokratski raspolozenih prolaznika i verovatno bi pohapsili te iste prolaznike jer ugrozavaju tekovine DOSovske revolucije u Srbiji !

Јеси читао моје коментаре о том инспектору у цивилу? Ако ниси, прочитај, биће ти све јасно

aha samo sto je upravo iz toga razloga narod najvise i voleo komunjare , pogotovo po Srbiji , Bosni , CG , Lici ,Kordunu ... jer je velika vecina naroda pre rata bila gologuzija i siromasno seljastvo i bas im je bilo milo sto komunjare otimaju onima koji su bili bogatiji od njih i kojima su zavidili ceo zivot ,pa ovde u Srbiji su ljudi do kraja XX veka vecinski glasali za direktne i zvancne naslednike SKJ ,mislim sta onda vise reci
sve sto nam se desilo smo sami zasluzili

Четника је било највише. Запад је подржао комуњаре и отимање србима имовину. Бравар и његови дрпалисти су отели косово и друге српске земље и вршили терор над српским православцима. Данас исти шљам само друго паковање наставља.

Ту сам се ја одмах сложио....

:klap:

Ову власт је Нушић најбоље описао...
"Плава риба, кљукана династија..."

У свему виде опасност. Најобичнији поступци за њих су неке
шифроване поруке...:hahaha:
а крупни догађаји, па и они у сфери криминала за њих су невидљиви!!

.

Сазнала сам,
тај млади, смирени човек који се молио на Тргу је
из Косовске Митровице!

Нека те је срамотаТадићу што си послао
полицију
на Србина са Косова и Метохије!

Нека су сви проклети који су се на овај начин огрешили
о тог невиног човека.

Куда је то кренула Србија и ми сви са њом?

.

Back