Haos u sobi...

a010.gif
hehe
a010.gif

Ja sredjujem sobu:
1) pred pocetak skole, negde krajem avgusta
2) pred pocetak drugog polugodista
3) kad mi dolaze gosti
4) kad mama zgazi neku pokojnu cokolada, pa pohisterise
5) kad smo krecili, morala sam da sredim
fork_off.gif

situacija za sredjivanje ormana : mama pohisterise jer su mi sve stvari izguzvane, i zapreti da nece hteti da ih pegla, onda ja iskamcim peglanje, uz sredjivanje ormana... 8)

Moja soba je jako mala i u njoj nemam mnogo prostora,tako da kad je i u najboljem stanju izgleda ocajno. Najveci problem su knjige i note koje stalno padaju na pod i Lego kockice kojima se igra moj brat (i to uvek u mojoj sobi)
Orman mi je uredan jer se nalazi u maminoj sobi i ona ga sredjuje :lol:

o, da... ja sam sredila svoju sobu! :mrgreen:
tj. barem sam krenula da je sredjujem... al' je to bilo veeeliko sredjivanje, uf... svaka mi chast. crkla sam... koja bre rekreacija :lol:
ih, nije mi Tinar tu da se hvalim );

heh, lepo, lepo... ((:
daklem, ja cju da se pohvalim kako sam sredila sobicu (ne jos sasvim :p), a tvoja nepoverljiva zhena mi nije verovala... c c c c c... citiram - Ajde i to chudo da vidimo... Mada ce to verovatno biti pred kraj raspusta... Razz Wink.
eh, josh nije ni kraj raspusta, a ja gotova :pPp
prevarila se ovaj put (8

moja soba,moj nered,moja stvar....
priznajem,nije prljava,ali je ipunjena tolikim uzasom,poput :
isjeckanih papira,
izdrobljenih svijeca
izmrvljenih mirisnih latica,
stakla,
neobljepljenih postera,
starih casopisa
uvijek je zadimljena os mirisnih stapica
karte i zeleni stolnjak su uvijek tu
fazonske razglednice brosevi i majice imaju svoj zid.........
knjige na gomili...
naduvana plazna oprema(da se izvalim dok citam)
to mi je soba za uzivanje

a u sobi gdje spavam je opet gomila knjiga,mekani fini krevet i lampa.... nista posebno,ionako tu samo spavam....

ali najveci svinjac pravim u dnevnoj sobi.....(mama popizdi svaki da kad se vrati s posla)

Ne razumem kako neki mogu da podnesu sav taj nered u sobi. Prljave i ciste carape, majice, pantalone, gace, jakne... da im budu svuda, samo ne u ormanu ili u korpi za prljav ves. Da ne moze da se prodje, a da se ne saplete na nakit, sminku, olovke, patike za fizicko, omote od CD-a, koji se zajedno sa papricima, sveskama, knjigama, torbama, jastucima i svakakvim glupostima nalaze zajedno na podu i svuda gde im nije mesto. Posebno je ako se od tolike zapustenosti uhvati paucina i budj, skupe mravi i bubasvabe zbog ostataka hrane gurnute ispod tepiha i kreveta ili nesto ne ufleka ili ulepi od torte, cokolade, kecapa, majoneza, sendvica, slinavih maramica, flomastera, mastila, tempera...

Jeste da i ja ponekad napravim lom kada nesto trazim ili me mrzi da vratim stvari na svoje mesto, ali opet sve to sredim i nikada ni jedna soba nije u onakvom haosu i nemam sta da brinem ako me ponekad mrzi da sredjujem, jer uvek ima ko ce to da uradi umesto mene.

spring_storm:
Ne razumem kako neki mogu da podnesu sav taj nered u sobi. Prljave i ciste carape, majice, pantalone, gace, jakne... da im budu svuda, samo ne u ormanu ili u korpi za prljav ves. Da ne moze da se prodje, a da se ne saplete na nakit, sminku, olovke, patike za fizicko, omote od CD-a, koji se zajedno sa papricima, sveskama, knjigama, torbama, jastucima i svakakvim glupostima nalaze zajedno na podu i svuda gde im nije mesto. Posebno je ako se od tolike zapustenosti uhvati paucina i budj, skupe mravi i bubasvabe zbog ostataka hrane gurnute ispod tepiha i kreveta ili nesto ne ufleka ili ulepi od torte, cokolade, kecapa, majoneza, sendvica, slinavih maramica, flomastera, mastila, tempera...
You learn to live in your own sh*t... :lol:

Moon Child:
spring_storm:
You learn to live in your own sh*t... :lol:

or you just have it in your veins :twisted:

na ovoj temi ima nekoliko postova a i po neka slika koja odgovara opisu bas takve nesredjene sobe :roll:
Nije mi jasno kako ti ljudi mogu da nauce da toliko zive u takvim *, i jos da ih mrzi da bar jednom u 3 meseca, srede nesto od toga. :roll: :lol:

Back