Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e....to...Turn off the light:Ja sredjujem sobu:
3) kad mi dolaze gosti
Moon Child:e....to...Turn off the light:Ja sredjujem sobu:
3) kad mi dolaze gostiops:
inace, ja sam sto se ormana tice pravi fanatik, sve MORA da je na svom mestu i da se vidi... i apsolutno popi*dim kad nesto ne mogu da nadjem...
Turn off the light:Moon Child:e....to...Turn off the light:Ja sredjujem sobu:
3) kad mi dolaze gostiops:
inace, ja sam sto se ormana tice pravi fanatik, sve MORA da je na svom mestu i da se vidi... i apsolutno popi*dim kad nesto ne mogu da nadjem...
:shock: pita te moja mama jel hoces da te usvoji![]()
You learn to live in your own sh*t...spring_storm:Ne razumem kako neki mogu da podnesu sav taj nered u sobi. Prljave i ciste carape, majice, pantalone, gace, jakne... da im budu svuda, samo ne u ormanu ili u korpi za prljav ves. Da ne moze da se prodje, a da se ne saplete na nakit, sminku, olovke, patike za fizicko, omote od CD-a, koji se zajedno sa papricima, sveskama, knjigama, torbama, jastucima i svakakvim glupostima nalaze zajedno na podu i svuda gde im nije mesto. Posebno je ako se od tolike zapustenosti uhvati paucina i budj, skupe mravi i bubasvabe zbog ostataka hrane gurnute ispod tepiha i kreveta ili nesto ne ufleka ili ulepi od torte, cokolade, kecapa, majoneza, sendvica, slinavih maramica, flomastera, mastila, tempera...
Moon Child:You learn to live in your own sh*t...spring_storm:Ne razumem kako neki mogu da podnesu sav taj nered u sobi. Prljave i ciste carape, majice, pantalone, gace, jakne... da im budu svuda, samo ne u ormanu ili u korpi za prljav ves. Da ne moze da se prodje, a da se ne saplete na nakit, sminku, olovke, patike za fizicko, omote od CD-a, koji se zajedno sa papricima, sveskama, knjigama, torbama, jastucima i svakakvim glupostima nalaze zajedno na podu i svuda gde im nije mesto. Posebno je ako se od tolike zapustenosti uhvati paucina i budj, skupe mravi i bubasvabe zbog ostataka hrane gurnute ispod tepiha i kreveta ili nesto ne ufleka ili ulepi od torte, cokolade, kecapa, majoneza, sendvica, slinavih maramica, flomastera, mastila, tempera...![]()