ХАОС У СКУПШТИНИ: Атмосфера на ивици туче.......

Bože sačuvaj, kakav primitivac. Ovo je predsednik Vlade Srbije, ovo predstavlja građane Srbije. Ovo teško da može da se čuje i na ulici..

НЕ ПОСТОЈИ у српском језику реч која би била ТАКО увредљива и довољно пластично
описала сву БЕДУ ЖУТОГ КВИСЛИНШКОГ ОЛОША!!! Подизач Рампе је мало неУрозан? ;)

Vucic pokazao svoje radikalsko lice,on drugo narodu Srbije i nema sto ponudit.

gotov-je.png

aaaa, ne mogu vise to da slusam.. po stoti put: "najvise sam udario svoje roditelje.. ni njih nisam zalio"
tata imao 90000 penziju, mama 80000.. sada tata 81000, a mama 72000.. zajedno 153000.. jedva ce da prezive dvoje penzionera koliko ih je "udario"

da im je uzeo po 30% tata bi imao 63000, a mama 56000.. ukupno 119000.. sto je opet i vise nego dovoljno za dva penzosa kojima je u tim godinama dovoljno toplo kupatilo i solja mleka dnevno

a verovatno su ti mama i tata, koje je tako jako odalamio, i bili razlog zasto penzije nisu smanjivane po razrezima, nego svima isto, po 10%

Pises napamet! Pusti emocije, pisi faktima. A. fakat je da je Vucic veceras priznao da nije smeo da udari po agencijama, po visokim platama i tajkunima. Zato je hrabar sto je udario po penzionerima, nastavnicima, lekarima, policajcima, vojnicima,...
Penzije su stecena vrednost koja je nastala ulaganjem u fond kroz ceo radni vek po nekim zakonima i to NIKO ne sme da dira. Bas kao i stednju.
Ti, mozda nesvesno si naseo na Vucicevu demagogiju kroz pricu o penzijama svojih roditelja.
Za tvoju informaciju penzije NISU linearno smanjene 10 % vec po skalama 22% do 40.000, 26% do 60.000 i ne secam se tacnog procenta za dalje.
Plate su linearno smanjene i to je zamena teza.

НЕ ПОСТОЈИ у српском језику реч која би била ТАКО увредљива и довољно пластично
описала сву БЕДУ ЖУТОГ КВИСЛИНШКОГ ОЛОША!!! Подизач Рампе је мало неУрозан? ;)
Pre bi se reklo da je Silikonac nervozan, ima svu narodnu ljubav i 180 i kusur poslanika većine , a mora na ovaj način da se obračunava sa šakom jada iz opozicije i to uz pomoć polupismenog crnogorskog konduktera iz Vrbasa . :mrgreen:

Pises napamet! Pusti emocije, pisi faktima. A. fakat je da je Vucic veceras priznao da nije smeo da udari po agencijama, po visokim platama i tajkunima. Zato je hrabar sto je udario po penzionerima, nastavnicima, lekarima, policajcima, vojnicima,...
Penzije su stecena vrednost koja je nastala ulaganjem u fond kroz ceo radni vek po nekim zakonima i to NIKO ne sme da dira. Bas kao i stednju.
Ti, mozda nesvesno si naseo na Vucicevu demagogiju kroz pricu o penzijama svojih roditelja.
Za tvoju informaciju penzije NISU linearno smanjene 10 % vec po skalama 22% do 40.000, 26% do 60.000 i ne secam se tacnog procenta za dalje.

Tako je.

Progurao je danas nevidjenu pljacku, a ovi idioti Toma, Zivkovic i Vulin mu asistiraju u toj pljacki.

Medjutim, ima jedan mali problem: pljacka je tolikih razmera da je tesko da ce se sa ovim, posle svih onih prethodnih izdaja, izvuci :)

Pohvalio ga je i nemacki ambasador, kaze da Mladozenja radi puno dobrih stvari.

Poslednja izmena:

ok, izvinjavam se,istina je da sam se uzrujao i pozurio ovo da napisem, a da nisam proverio.. al svejedno, toliko puta pomenuti roditelje koji osetiti nista nece, mnogo mi je degutantno u ovoj situaciji

Гледао сам уживо и било је ДАЛЕКО ГОРЕ него што је овај снимак јер снимак је кадриран... ..

Zanimljivo je zapravo kako se zalece. Nije ni tako zanimljivo sto je izabrao ovu paljevinu Zivkovica , jer je Zivkovic za lozenje idealan, vec sama cinjenica da misli da mu je ovo dovoljno da skrene paznju sa ovakve pljacke i katastrofalnog vladanja uopste.
Cenim da Mladozenja polako oseca komociju u paralelnoj stvarnosti :)

Tako je.

Progurao je danas nevidjenu pljacku, a ovi idioti Toma, Zivkovic i Vulin mu asistiraju u toj pljacki.

Medjutim, ima jedan mali problem: pljacka je tolikih razmera da je tesko da ce se sa ovim, posle svih onih prethodnih izdaja, izvuci :)

Pohvalio ga je i nemacki ambasador, kaze da Mladozenja radi puno dobrih stvari.
ne da ce se izvuci,nego ce biti jaci nego bilo kada ranije.U pitanju je obrnuta psihologija.Ja tebi uzmem deo zarade pod izgovorom da ti tako cuvam radno mesto,spasavam drzavu,...umesto da ti urucim otkaz.Ti ces na trenutak razmisliti,..pa dobro, bolje da mi i skrese deo zarade nego otkaz.Vucic je pametan mudar on to radi zato sto mora,prinudjen je na to,....
Uz pravu medijsku pricu ,spin, masa leze na rudu a on osvaja jos jedan mandat

ne da ce se izvuci,nego ce biti jaci nego bilo kada ranije.U pitanju je obrnuta psihologija.Ja tebi uzmem deo zarade pod izgovorom da ti tako cuvam radno mesto,spasavam drzavu,...umesto da ti urucim otkaz.Ti ces na trenutak razmisliti,..pa dobro, bolje da mi i skrese deo zarade nego otkaz.Vucic je pametan mudar on to radi zato sto mora,prinudjen je na to,....

Ima jedan problem u toj konstrukciji :mrgreen: Popularnost SRS koja ih je sve zatekla nespremne. Svi barataju istim istrazivanjima javnog mnenja. Nemaju odgovor na to ... ili ga dobro skrivaju :)

- - - - - - - - - -

Do proleća SRS postaje najjača stranka,zbrisaće i SNS i DS u paketu.

A sve je izgledalo idilicno do pre samo mesec dana. Sredina terena prazna :D

Bože sačuvaj, kakav primitivac. Ovo je predsednik Vlade Srbije, ovo predstavlja građane Srbije. Ovo teško da može da se čuje i na ulici.

Чак се и ...КОРИ - КОНСТЕРНИРАЛА...:sad2:

Видео сам страх у њеним очима док је покушавала да га сакрије ...због камера...:think:

БАШ СЕ УСРЕЋИЛА СА СЕДЕЊЕМ НА ДВЕ СТОЛИЦЕ :per:

Moze li ovako da izrice opomene bez razloga?Jel to demokracija ala radikali?
S druge strane zameram Zivkovicu jer je uvredio Stoku od koje mnogi imaju koristi a od ovih kradikala nema nista sem demagogije i lopovluka.

Moze, jer su to naucili od Comicke. Uzasni su i jedni i drugi. :think:

:ok: Zato po 193 put pisem: Bravo Vucko, velemajstore medijske manipulacije!!! ;)

Back