ХАОС У СКУПШТИНИ: Атмосфера на ивици туче.......

A ja sve vreme trazim temu...

Ne mogu da verujem da niko dosad nije otvorio.

Drzava u kojoj gospodin Premijer dodje u Skupsinu da vice i vredja opoziciju (kakva god bila ta opozicija), a gospodin Predsedavajuci mu cuva ledja, pa jos poslanike naziva ulicarima (kakvi god ti poslanici bili)...

Tj. narod koji zivi u jednoj takvoj drzavi ima svaki razlog da se zabrine i za buducnost i bezbednost svoje porodice, sunarodnika i sebe.

Sticajem nekih okolnosti gledao sam tok nesto pre no sto je Vucic usao. Govorio je Vulin (nisam razumeo o cemu) ali je dobio salve aplauza koje mu upucuju poslanici SNS i to u stojecem stavu. Bilo mi malo cudno dok nisam shvatio kome se stajalo. Neverovatna poniznost poslanika koji u toku rasprave ustaju i aplaudiraju svom vodji. Sto se tice medjusobnih optuzbi SNS i DS, svi su za sve su u pravu.
Ono sto je karakteristika svega posle toga je neverovatna nervoza Vucica i gotovo nekontrolisana vika ne birajuci reci.
Delovao mi je kao neko ko gubi tlo pod nogama. Da sam ja sa podrskom od 51% samo bih se smeskao ako su kritike neosnovane. Dobro, ja nisam Vucic.

Poslanik NS nazvao Igora Bečića pogrdnim imenom

************************************************** ***********************************
Тежак скандал........али тај скандал је изазвао лично АВ.......

Какав... црни скандал ...Мито...:(

ЛОПОВИ СЕ СВАЂАЈУ ОКО ПЛЕНА...а све остало су ...НИЈАНСЕ...:per:.... :aha2:

Kakvi su ovo klosarski nazivi u SNS medijima, pa SNS bagra je i prva pocela i vise vredjala, a oni stavljaju naslov da je Zivkovic vredjao...

Koja SNS seljoberska smejurija.

SNS su teski seljoberi.

Kad se poslanici medjusobno vredjaju i to je ruzno.

Ali kad Premijer vice na poslanike i vredja opoziciju usred Parlamenta, a Predsedavajuci (Tonac) mu se pridruzi u vredjanju poslanika ("ulicarsko vaspitanje"), pa krene da oduzima rec poslanicima na osnovu toga da je "nemoralno" da se pozivaju na clan Poslovnika koji su prethodno prekrsili...

Ovo bi u svakoj normalnoj drzavi bilo zvono za uzbunu, a kod nas je postalo svakodnevica.

A ja sve vreme trazim temu...

Ne mogu da verujem da niko dosad nije otvorio.

Drzava u kojoj gospodin Premijer dodje u Skupsinu da vice i vredja opoziciju (kakva god bila ta opozicija), a gospodin Predsedavajuci mu cuva ledja, pa jos poslanike naziva ulicarima (kakvi god ti poslanici bili)...

Tj. narod koji zivi u jednoj takvoj drzavi ima svaki razlog da se zabrine i za buducnost i bezbednost svoje porodice, sunarodnika i sebe.

Mene ovaj Vučić u svojim momentima, na trenutke podsjeti na Bizmarka. Ne znam zašto...

Malo i opsirnije:

Živković je posle toga novinarima u parlamentu rekao da je iz parlamenta udaljen mimo Poslovnika i da ništa nije učinio što bi bilo protivno pravilima parlamentarnog života.

On je dodao da je u nekoliko navrata hteo da odgovori premijeru Aleksandru Vučiću na, kako je rekao, optužbe koje je izrekao na njegov račun, što mu nije bilo omogućeno:

"U nekoliko navrata sam hteo da odgovorim na optužbe, ali nisam dobio reč, nakon toga se predsednik Vlade lično meni obratio, ja sam tražio repliku, a predsedavajući, ovaj kondukter, ne znam odakle je, rekao je da se ja kafanski ponašam".

On je dodao da se Vučić pojavio pre sat vremena u parlamentu.

"Ne znam odakle je došao. Bilo bi jako interesantno da je pre toga prošao neki test provere alkoholisanosti ili uticaja nekih droga. U svakom slučaju, od kako je ušao u parlament je na najgori način i najgorim jezikom govorio o opoziciji, pričao o svojim takozvanim uspesima i svašta govorio o opoziciji", zaključio je Živković.
Babić: Lavina pretnji i uvreda iz opozicije

Poslanik Srpske napredne stranke Zoran Babić danas je rekao da su poslanici opozicije, a pre svega predsednik Nove stranke Zoran Živković, tokom izlaganja premijera, izneli lavinu uvreda i pretnji.

"Zoran Živković je na administrativnom odboru poslanicima vladajuće većine rekao da riču, a sad je otišao korak dalje, nazvavši ih stokom", kazao je Babić, povodom incidenta u Skupštinskoj sali i načina na koji se Živković obratio potpredsedniku parlamenta Igoru Bečiću.

Babić je ukazao da se izbacivši Živkovića sa sednice skupštine, potpredsednik parlamenta samo držao poslovnika koji su usvojili sadašnji poslanici opozicije, nakdašnji članovi vlajdajće većine Borislav Stefanvić i Dragan Šutanovac smatrajući da nikada neće otići sa vlasti.

Šef poslaničke grupe SNS je rekao da poslanici koji su 2000. godine palili Skupštinu sada prete poslanicima vladajuće koalicije čim iznesu drugačije mišljenje i upitao da li treba da ga bude strah svaki put kada dolazi u parlament.

attachment.php

Prilozi

• 401892_10151430975670878_1303169729_n.jpg
    401892_10151430975670878_1303169729_n.jpg
    55,5 KB · Pregleda: 224
Vucic i ministri se obracaju parlamentu

u sali 20tak ljudi, mahom opozicija

SNS poslanike ne interesuje ni Vucic ni clanovi vlade, jer evidentno nisu tu. Vucic je mogao da dodje i izdvoji vreme za parlament, a ima debelo vise obaveza od njih. oni lade muda u nekoj kafani.

to ga Nikolic garantovano minirao :lol:

Ej, stvarno...

A odakle se cuju oni onoliki aplauzi posle svake Premijerove recenice?

Kamera snima - skoro prazno.

Ono sto snima - niko ne aplaudira, a aplauz se cuje... :dontunderstand:

"Zoran Živković je na administrativnom odboru poslanicima vladajuće većine rekao da riču, a sad je otišao korak dalje, nazvavši ih stokom", kazao je Babić, povodom incidenta u Skupštinskoj sali i načina na koji se Živković obratio potpredsedniku parlamenta Igoru Bečiću.

Ovaj je sazreo za SRS. dmah da se javi Sheshelju na dalji raspored!

Скупштина је одувек била свињац, али оволики није била одавно.

Посебно је огаван говор премијера. Бахатост и простаклук.

А посебно ми упада у око његово иживљавање над јадном, бедном и нејаком опозицијом оличеном у распалом и искомпромитованом ДС-у и живковићевом непостојећом странком. Да безмуди господар има трунку витешког у себи поштовао би противника, посебно противника који је у нокдауну и не би се овако понашао. Али, слабићи се само на слабима иживљавају. Господар дуго није осетио тврдо али чим осети, почеће да шени као кученце. У ствари, осети он тврдо кад стане испрет Меркелке или Путина. Онда је право кученце.

Back