Haos u Hrvatskoj zbog Prije

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.597

Činjenica da je Aleksandra Prijović, srpska pevačica, zakazala i 4. Arenu na Laništu, izgleda je duboko uznemirila Hrvate kojima je to sada glavna tema, ali i problem. Zbog ovoga se oglasio i tamošnji glumac Siniša Ružić koji je sugrađanima poručio da to ipak nije njihov najveći problem.​

772559_liveproduction2prijovic30092023-9127_iff.jpg
Siniša je prva javna ličnost u Hrvatskoj koja je priznala da im je doslovno loše na pomisao da je jedna srpskinja najpopularnija ličnost u njihovoj državi, te je to i napisao:
- Eto, ako se pitate ko je najveći problem Hrvatske trenutno, to je Aleksandra Prijović. Koja se drznula prodati 4 puta Arenu na Laništu - piše hrvatski glumac Siniša Ružić o sprskoj folk-pop pevačici i njena četiri najavljena koncerta u zagrebačkoj Areni u prvim danima decembra.

- To je strašno. Žena peva, ima složen šou, zakupila je dvoranu, platiće je, platiće porez, izvođače dodatne, radnike, hotel. Postoje i ljudi koji je žele slušati i platiti za to kartu. I svako od njih će popiti bar jedno piće, ili više, pre i posle, u okolnim kafićima, u Areni. Biće gostiju i iz drugih zemalja. Hoteli, usluge, taksiji, itd, itd, itd - napisao je glumac i dodao:
- Ne znam šta ona peva. I nije me ni briga. Čini mi se da je pozitivna i da su poruke ljubavne i životne. I nije me briga odakle je. Dolazi ovamo da zavrti posao koji koristi svima, napuniti 4 puta dvoranu koja se jedva par puta godišnje puni. U svakom slučaju korist za sve. Platiće sve što treba (za razliku od nekih političara). Ali ona je problem. Nisu problem nakaradni političari koji sramote sebe i svoj narod. Nisu problem reklame za kocku i zavisnost na TV-u, i, kako je rekao jedan dr. : "100.000 ljudi noćas ne spava zbog kocke", ni noćas ni svaku noć, zbog kocke, propasti porodica i dugova. Nisu problem imena kladionica i kockarnica na dresovima prvoligaša i u imenu fudbalskih liga. Nisu problem medicinske sestre i doktori koji rade 6-10 noćnih mjesečno za mizeriju - napisao je glumac koji je nabrojao šta sve nije problem u njihovoj državi, a trebalo bi da bude. Ipk, umesto toga, svi su besni zbog toga što je Aleksandra rasprodala četiri koncerta u najvećoj dvorani.

Informer
Aleksandra je zbog tog "problema" završila i na Hr dnevniku.. komšije izgleda u šoku.

Zao mi Hrvatya, pukli kao i braca im Srbi.
Vjerujem da za tu pevaljku 95% populacije prvi put čuje, možda sam čak i premalo rekao.
Dobila je fantastičnu reklamu, kakvu je samo poželjeti mogla.
Otići će mahom mladi, 85% stamovništva zaboli guz*ica tko i gdje pjeva, nekih 10% će u sebi gundjati, dok će nekih 5% -U-staških PTSP-ovaca dizati halabuku, malobrojni među njima porazbijati ženi i djeci noseve i glave u očaju i to je to.
Znači ništa spektakularno, samo će hitna i policija imati malo više posla zbog obiteljskog nasilja.

kako da ne samo 95%...provede ovo ljeto na makarskoj revijeri, pjevusi se prija, seka i ostala garda..sve je to novinarsko piskaranje, medju njima imas desnicare i cak ekstremiste koji su placeni da pumpaju glupave naslove kako bi jacali nacionalne interese i pljuvali po komsijama..to imas i po srbiji i po bosni..

Vjerujem da za tu pevaljku 95% populacije prvi put čuje, možda sam čak i premalo rekao.
Dobila je fantastičnu reklamu, kakvu je samo poželjeti mogla.
Otići će mahom mladi, 85% stamovništva zaboli guz*ica tko i gdje pjeva, nekih 10% će u sebi gundjati, dok će nekih 5% -U-staških PTSP-ovaca dizati halabuku, malobrojni među njima porazbijati ženi i djeci noseve i glave u očaju i to je to.
Znači ništa spektakularno, samo će hitna i policija imati malo više posla zbog obiteljskog nasilja.

Mladi su nam u dobroj meri katastrofa. Pevajka je dobar primer toga.

pa dobro, eto niko nije cuo jer hrvatska radi blokadu pjevaljki iz srbije na yt...daj jugoslav dodji sebi..isti nam je stil muzike i nakon raspada sfrj..
Ovo nitko ne negira, ali nije baš da mi -U-staše znamo za svaku budaletinu koja dođe arlaukati.
Naravno da preko 95% stanovništva zna za Cecu, Karleušu & Co., koji su turbopopularni među mladima u Hrvatskoj, ali nije baš da se ovdje zna za neku kafansku pjevačicu iz Šida ili Bačke Palanke.
Gego je npr. neki lokalni, dalmatinski idiot za kojeg 95% Srbije nikada nije čulo, a na kraju krajeva, zašto bi uopće i znalo za njega?

Batice @Čimbenik, napisao si da znaš za ovu.
Da li ja stvarno živim pod kamenom i prvi put čujem za Priju, ili je ona stvarno popularna po Hrvatskoj i ako jeste, koliko je popularna?
Znam za Priju, naša zema iz Baranje tačnije iz Belog Manastira, Romkinja od glave do pete, lepa Ciganka naša.
Srbi pišu da je njihova, pojma nemaju da će održati koncert u ZG pred domaćom publikom, nema veze Prija sa Srbijom

Znači tvrdiš da je prije ove reklame za Aleksandru Prijović čulo više od 5% stanovništva u Hrvatskoj?
Свакако да јесте, а то што је заказала 4 концерта у Арени (чији је капацитет за концерте преко 22.000), само је потврда. Уосталом, то је више од 10% популације Загреба.

Znam za Priju, naša zema iz Baranje tačnije iz Belog Manastira, Romkinja od glave do pete, lepa Ciganka naša.
Srbi pišu da je njihova, pojma nemaju da će održati koncert u ZG pred domaćom publikom, nema veze Prija sa Srbijom
Добро је да хрватска публика слуша домаћу певачицу Александру Пријовић, која је и регионално позната.
Слушајмо домаће - изворно хрватско. 👍

1696603139447.png

1696603149622.png

Aleksandra Prijović je rođena 1995. godine u Somboru. Djetinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj.
Nego otkud Beli Manastair u Hrvatskoj? :think: zar trebao biti Bijeli? ..a nije.

Zbilja ne znam ni za jednu njenu pjesmu a ova joj je jedna od poznatijih, kažu..

Back