хаос на тв хепи

Proći će kao Marko Janković.Gde se izgubio Marko,jel ima neko neku informaciju,bio je svetlo na kraju tunela,ali ga ukloniše?

Одлична емисија.........:ok: Драгаш је од овог Динкићевог лика из УРС-а направио купус салату...... а и Цвијетичанин..... и врло могуће
да ће овог малог "уклонити" јер удара право у чело... прозива "економске убице" и њихове пајтосе и слугерање...... Драгаш ТРАЖИ БАНКРОТ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ......

Одлична емисија.........:ok: Драгаш је од овог Динкићевог лика из УРС-а направио купус салату...... а и Цвијетичанин..... и врло могуће
да ће овог малог "уклонити" јер удара право у чело... прозива "економске убице" и њихове пајтосе и слугерање...... Драгаш ТРАЖИ БАНКРОТ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ......

Cekaj, ...bankrot jos nismo dozivljavali,..sta to prakticno znaci????

.
Емисија се зове:

revolucija-opsta.png

Гледао последњих 5 минута, видим да су Драгаш и Цвјетићанин оплели по оном лику који је, ако се не варам, из Г17+... Ко је онај четврти лик?

Које је решење, пита Малагурски.
Банкрот, одговара Драгаш.

Гледаћемо на јутјубету...

Cekaj, ...bankrot jos nismo dozivljavali,..sta to prakticno znaci????

Па изгледа да значи да смо најеб*ли..... а овај Драгаш каже да ако не прогласимо банкрот на време ДА ЋЕ ДОЋИ ДО РЕВОЛУЦИЈЕ И ДА ЋЕ НА УЛИЦАМА БИТИ 1,000 000 ЉУДИ..... мени ту ништа није јасно, нисам економиста......

Dragas je izuzetno cestit i pametan,....ali izuzetno naivan,...te su ga kao takvog iskoristili Djikijevi,...
a najrodjeni ga se odrekli i prodali te karijeru pravili!!!
Licno ga cjenim,...nudio se Krajini,...ali koji je to tragican lik pokjazuje njegovo vezivanje za ove UDBASE u Dverima,...
dje ce takodje biti ispaljen,....zaista velika steta zbog politickog infantilizma ovog VRLOG SRBINA!!!

Па изгледа да значи да смо најеб*ли..... а овај Драгаш каже да ако не прогласимо банкрот на време ДА ЋЕ ДОЋИ ДО РЕВОЛУЦИЈЕ И ДА ЋЕ НА УЛИЦАМА БИТИ 1,000 000 ЉУДИ..... мени ту ништа није јасно, нисам економиста......

Sta ti je tu cudno, sasvim logicno da ne zelis vracati ono sto nisi pojeo,.....
tim prije sto su sa vise usta jeli,....
u vise kuca, stanova zivjeli,...
sa vise se kola i aviona vozili,...
vise ljubavnica izdrzavali,...
vise plata uzimali,...
............................i bio bi gnjida kad bi te njihove bahanalije otplacivao,...
sta nego naplatiti kovnima sto su procerdali!!!!!

Dragas je izuzetno cestit i pametan,....ali izuzetno naivan,...te su ga kao takvog iskoristili Djikijevi,...
a najrodjeni ga se odrekli i prodali te karijeru pravili!!!
Licno ga cjenim,...nudio se Krajini,...ali koji je to tragican lik pokjazuje njegovo vezivanje za ove UDBASE u Dverima,...
dje ce takodje biti ispaljen,....zaista velika steta zbog politickog infantilizma ovog VRLOG SRBINA!!!

Који су то удбаши у Дверима? Ја не знам ни једног. Нешто си озбиљно побркао лончиће :).

Свашта, па наравно да ће ти Папа, Краљица Мајка и Ротшилди опростити јер си funny guy, a њима је досадно

E pa vidis,...u tom me je slucaju Dragas razocarao,....zasto???
Zato sto ne predvidja da se dugovanja vracaju,....proporcionalno potrosnji!!!!
Slozices se da svi jednako nismo trosili,....jer koji moj ima da vraca onaj ko od drzave,.... ama bas nista u ovom periodu nije dobio,...a sve je dao??????????
Dragas, ....Dragas,.....pod broj jedan,...po onoj narodnoj, - grcaj koko sto si pozbala-,....pa na TAJKUNE, LOPOVE I OSTALU BAGRU!!!

Sve ono sto ne cine,.....demaskira ih UDBASIMA!!!!!!

Промашио си цитат!
Ево шта чине:
Истина о Космету!
Истина о Сребреници!
Истина о Јасеновцу!
Истина о ГМО!
Истина о ДС-у, СПС-у, СНС-у, ЛДП-у...!
Истина о НАТО геноциду над српским народом!
Истина о Младићу, Шешељу, Дражи М и подршка истима.
Имају подршку оних интелектуалаца који нису подлегли притисцима и који једини дижу свој глас за спас Србије и против издаје.
А ШТА ТО НЕ ЧИНЕ???

Back