Haos na prelazu Jarinje; "Nastavlja se niz incidenata"

nesko101

Elita
Poruka
20.856

Haos na prelazu Jarinje; "Nastavlja se niz incidenata"​

Na prelazu Jarinje kosovska policija već nekoliko sati ne dozvoljava da administrativnu liniju pređu dva srpska autobusa sa više od 80 ljudi.
To je rekao jutros direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković.

On je na rekao da je u prvom autobusu grupa vernika koja je krenula na poklonjenje i obilazak srpskih svetinja na prostoru KiM, dok su u drugom alpinisti koji su se uputili na Šar planinu.
Petković je istakao da je zabrana ulaska suprotno Sporazumu o slobodi kretanja, podsećajući da su i juče na prelazu držali više od pet sati još jednu grupu vernika.

I ministarki za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariji Kisić Tepavčević juče je bio zabranjen ulazak na KiM, koja je planirala da u Severnoj Mitrovici održi ispit sa studentima treće godine na Odeljenju za epidemiologiju Medicinskog fakulteta.

"Nastavlja se niz tih incidenata i provakcija koje dolaze iz Prištine i vidimo da se incidenti pojačavaju kako se približava nastavak dijaloga", poručio je Petković.
https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1873454
Још страшније од овога долази од самих СРБА који пишу коментаре на ову тему а гласе стравично:
Увести контра мере и онима са Српским личним картама и таблицама са Косова.Еј бре,какви смо ми то Срби да ли смо људи уопште? Срам нас било довека.

Још страшније од овога долази од самих СРБА који пишу коментаре на ову тему а гласе стравично:
Увести контра мере и онима са Српским личним картама и таблицама са Косова.Еј бре,какви смо ми то Срби да ли смо људи уопште? Срам нас било довека.

Opet neke tvoje jeftine manipulacije. Komentar glasi ovako:

"NIKADA mi ne ide u glavu zašto im ne uvedemo kontra mere. Svakom albancu, čak i sa srpskim tablicama, čak i sa srpskom ličnom kartom istog trena spustiti rampu za ulazak u Srbiju, sa bilo koje strane. Jel može neko da objasni zašto se to ne radi? Samo vas molim be objašnjenja o civilizacijskim tekovinama, jer dok ih mi čuvamo, naši građani ključaju po graničnim prelazima."

Zašto to tebe pogađa šok Neško?

"NIKADA mi ne ide u glavu zašto im ne uvedemo kontra mere. Svakom albancu, čak i sa srpskim tablicama, čak i sa srpskom ličnom kartom istog trena spustiti rampu za ulazak u Srbiju, sa bilo koje strane. Jel može neko da objasni zašto se to ne radi? Samo vas molim be objašnjenja o civilizacijskim tekovinama, jer dok ih mi čuvamo, naši građani ključaju po graničnim prelazima."

ne uvodimo takve mere jer bi time pokazali da ih ne posmatramo kao gradjane srbije

ako kosovo smatras srbijom , gradjane kosova moras tretirati isto kao gradjane kragujevca ili bele crkve

ne uvodimo takve mere jer bi time pokazali da ih ne posmatramo kao gradjane srbije

ako kosovo smatras srbijom , gradjane kosova moras tretirati isto kao gradjane kragujevca ili bele crkve

Nisi shvatio moju repliku Nešku. On je izmenio komentar tako da zvuči kao da se ta zabrana odnosi
na Srbe koji dolaze sa KiM u Srbiju i onda počeo sa onim: Еј бре,какви смо ми то Срби да ли смо људи уопште? Срам нас било довека.

Barem sam ja to tako shvatio.

https://www.novosti.rs/vesti/drustv...ci-zaustavljeni-jarinju-najavili-blokadu-foto

*Trebali smo obići Pećku patrijaršiju, Visoke Dečane, Orahovac, Gazimestan…. Više od pet časova smo na prelazu, bez ikakvog objašnjenja, da bi najposle dobili zabranu ulaska. Ne želimo da se vratimo i blokiraćemo prelaz – rekao je Aleksandar Milićević iz Trebinja, jedan od hodočasnika iz Trebinja.*

sta imas ti iz trebinja da blokiras puteve po srbiji

Уместо блокаде граничних прелаза нека затражи објашњење од надлежног министарства Републике Косово.

А Петар Петковић нека упита оне који су потписивали споразуме шта се ово дешава

Како ошекујеш да шиптар у Бујановцу, Прешеву поштује устав Државе Србије када га ти први као Србин не поштујеш?

Уместо блокаде граничних прелаза нека затражи објашњење од надлежног министарства Републике Косово.

А Петар Петковић нека упита оне који су потписивали споразуме шта се ово дешава
Не дешава се ништа осим бахатости дивљака и окупатора а Срби пошто нису ка Богу онда је нормално да им ЂАВО дошао на праг.

Nisi shvatio moju repliku Nešku. On je izmenio komentar tako da zvuči kao da se ta zabrana odnosi
na Srbe koji dolaze sa KiM u Srbiju i onda počeo sa onim: Еј бре,какви смо ми то Срби да ли смо људи уопште? Срам нас било довека.

Barem sam ja to tako shvatio.
Па односи се лично на Србе јер та два Српска балвана у коментару третирају Србе као Косоваре.А ми смо пре његових чукундедова били Косовци.

Ne, već se takve mere ne uvode zato što ne odgovara izdajničkom režimu. Jer vidiš, oni za koje bi takve mere bile uvedene bi bili nosioci terorističkih dokumenata, a oni su sami sebe prihvatanjem tih dokumenata izuzeli iz srpskog državljanstva, pa bi se mera zabrane ulaska u centralnu Srbiju mogla posmatrati kao zatvorska sankcija, to jest ne dozvoljavati kriminalcima da se slobodno kreću.

Možda zato što iza njih stoji EU sa 400 miliona stanovnika + USA a nas je 7 miliona i okruženi njima ... nije ti palo na pamet

Takođe koliko smo mi spremni da trpimo ... Milošević nije pao zbog nacioanlen politike , već zbog toga što je beda dosadila .. da li smo i koliko smo spremni na žrtvu-

Papane odvratni, da se nisu vukljali po Albaniji, danas bi živeo kao Bečki konjušar. Aj sad odjebi odavde.
76605226_10206335001730742_2021338448471785472_n.jpg

zato što je lažljiva šiptarčina aka sns bot

Back