HANDBALL EURO 2012 SERBIA

Ja bih menjao zlato vaterpolista ili Gren slem za čišćenje našeg fudbala od svega onog što ne valja i što ga uništava, pa bi rezultati sami došli.

Ali ovakav kakav je naš fudbal, nije zaslužio ni da se pominje u istoj rečenici sa vaterpolistima ili Đokovićem, a kamoli da bih bio spreman da se odreknem uspeha tih poštenih i vrednih ljudi, a pre svega velikih patriota, zarad bilo kakvog fudbalskog rezultata.

A ta pobeda nad Faranima ne samo da se slavi nego se postiže tako što Jovanović rukom dotura loptu do Žigića. Protiv Farana. Baš smo na niske grane spali.

Hebem ti ja takvu reprezentaciju kad ja moram da strepim hocemo li pobediti estonce i severne irce,i da se tresem pola sata dok cuvaju 1:0 iako je po kvalitetu timova tekma bila da ih rasklope 4:0 bez problema......a sve se desava uz opasku da nema slabih timova danas,a tako igramo oduvek......ziherisanje do bola......

Ja taj fudbal sve manje pratim... ne samo zbog naše kilave reprezentacije, jedva da odgledam i pokoju utakmicu Lige šampiona, nekako
mi taj sport otpada od srca. Pamtim osamdesete, Maradonu , Platinija, velike asove, a danas su treneri veće zvezde od svojih fudbalera
Murinjo, Benitez... i ubiše fudbal tim defanzivnim bunker taktikama. Ušle su ogromne pare u fudbal, kladionice, azijsko-ruske i sve
moguće mafije. Ne znam, nije to više ona igra iz mog detinjstva, volim ja pogledati koji meč, ali nemam više onaj žar.

S druge strane, i pošteniji su mi sportovi, i sve više uživam u odbojci, košarci, vaterpolu... rukometu. Tenis da i ne spominjem, po meni
nikad nije bio bolji. Danas igrač mora biti ekstra kvalitetan, kompletan na svim nivoima, da bi uzeo Slem. Nema više šanse da udarači
poput Rodika, ili Karlovića i Berdiha ( ajd ovaj poslednji još štogod i zna ) uzmu Slem. Možda mi je tenis i najbolji sport danas.
Evo čujem sve popularniji su i futsal, američki fudbal...

Ja taj fudbal sve manje pratim... ne samo zbog naše kilave reprezentacije, jedva da odgledam i pokoju utakmicu Lige šampiona, nekako
mi taj sport otpada od srca. Pamtim osamdesete, Maradonu , Platinija, velike asove, a danas su treneri veće zvezde od svojih fudbalera
Murinjo, Benitez... i ubiše fudbal tim defanzivnim bunker taktikama. Ušle su ogromne pare u fudbal, kladionice, azijsko-ruske i sve
moguće mafije. Ne znam, nije to više ona igra iz mog detinjstva, volim ja pogledati koji meč, ali nemam više onaj žar.

S druge strane, i pošteniji su mi sportovi, i sve više uživam u odbojci, košarci, vaterpolu... rukometu. Tenis da i ne spominjem, po meni
nikad nije bio bolji. Danas igrač mora biti ekstra kvalitetan, kompletan na svim nivoima, da bi uzeo Slem. Nema više šanse da udarači
poput Rodika, ili Karlovića i Berdiha ( ajd ovaj poslednji još štogod i zna ) uzmu Slem. Možda mi je tenis i najbolji sport danas.
Evo čujem sve popularniji su i futsal, američki fudbal...

Od reci do reci, sve se slazem.
Od fudbala pratim Engleze i nemacku Bundesligu...tu se jos i igra neki fudbal. Zabari i slicni manekeni me odavno ne zanimaju. Generalno vlada preopterecenje. U cemu je fora da svakih par nedelja gledamo Real-Barselona? Uz to, taj duel sve vise lici na ciganluk i cirkus....70 minuta valjanje po terenu, udaranje, glumljenje, drama...ostalih 20 Messi ih napravi majmunima i to je to. z:mrgreen:

Back