HammerFall

Ovaj album kao da nije snimao HammerFall nego neki drugi bend. Izgleda da su promene u postavi stvarno ucinile svoje. Magnuse i Stefane, vratite se!!

edit: Zaboravih da dodam da na Cans-ovo pevanje verovatno ima uticaja i to sto je imao 2 operacije na glasnim zicama. Videcemo kakav ce biti u Bg-u. Medjutim, znajuci kakva je ovde publika, mozda cemo pevati i vise od njega :)

album ne moze stati na crtu sa prva tri ali tesko da ce ikada neki i moci.. vreme ratnika je proslo

medjutim,bolji je od zadnja dva prosecna i bezidejna

Life Is Now dobra,instrumental sjajan,balada odlicna kao i uvek a One Of A Kind jednostavno razbija

solidno... mada oni mogu mnogo bolje

Poslednja izmena:
lose sam se izrazio

nisam ja nista rekao za Crimson Thunder.. naprotiv,unistio sam disc besumucno preslusavajuci taj album. vredan je i zbog toga sto bend nakon njega gubi kurs ali ako je mogao Manowar da se vrati posle 15 godina moze valjda i HF

citav taj album je remek delo koje se slusa u jednom dahu od pocetka do kraja

Poslednja izmena:
album koji su napravili sa obradama je veoma dobar ali mi se izbor obrade na ovom albumu uopste ne dopada

Ako mislis na Masterpieces, taj album nisu bas bukvalno napravili, vec su tu samo "nabacali" obrade koje su uradili tokom godina. Klasicna fora da se fanovima izvuce kinta, no dobro, bar ima lep booklet :lol:.
My Sharona je sranje od pesme i stvarno ne znam otkud im ideja da tu pesmu obrade. A i sto su je obradili, do q...

Inace im je izbor obrada do sada bio bas dobar, posebno na prva 2 albuma, i to je samo jos jedan dokaz da je NS,NV u svakom pogledu podbacio.

pa objasni mi zasto su ta dva albuma dobra!!

pitam te da li si se najezio zato sto mnogo stvari sa prva tri albuma prodiru duboko u tebe a pesma Glory To The Brave te ostavlja potpuno slomljenog. na albumima posle Crimson Thundera toga jednostavno nema a najverovatnije nikada vise nece ni biti

Nisi me razumeo!Legesy of kings,renegade,crimison tunder,tresnhold(nisam dobro piso al nije vazno) su albumi koje obozavam ovo ostalo mi glupo glory to the brave volim pojedine pesme!A ovo novo mi se uopste nesvidja!

Back