Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Renegade... ahhh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peleplay:Sine lingua latina nulla inteligentia![]()
![]()
Neko_novi:Joj sto mi se ne dopadaju ove nove Skandinavske rok grupe, bolje im je da gaje irvase kada vec ne znaju da komponuju muziku
Neko_novi:Joj sto mi se ne dopadaju ove nove Skandinavske rok grupe, bolje im je da gaje irvase kada vec ne znaju da komponuju muziku
nordic_warrior:joj sto ti kenjas!!!!!!!!!!!!!
Cekicari nisu rock a muzika im je bozanstvena. ti to naravno ne razumes jer se verovatno nikad nisi jezio/la pri svakom pocetku Glory To The Brave
odjebi i idi na temu za usrani grand
Painkiller_girl:A ti si profesionalac, da znas sta je dobro, a sta je loše...
Evo onda cu i ja da glumim profesionalca... Taj Bucket head ili kako god, avatar koji imas... Vidi se da ga voliš, e pa on je sra. nje gitarista, i nema pojma da svira gitaru... eto ti...
nordic_warrior:joj sto ti kenjas!!!!!!!!!!!!!
Cekicari nisu rock a muzika im je bozanstvena. ti to naravno ne razumes jer se verovatno nikad nisi jezio/la pri svakom pocetku Glory To The Brave
odjebi i idi na temu za usrani grand
peleplay:Snow is falling down on this glorious land...
colours fading, turning into white again... daaaa... dobro poznati osecaj
Ali realno mozes da se minimum jezis ako ne i potpuno prepustis njihovim pesmama...
BRAVO NORDIC WARRIOR!
---ovaj deo se ne odnosi na citat, vec na prethodnu diskusiju----
Mada, de gustibus non disputantum... (o ukusima ne vredi raspravljati). Koga HF ne zanima ne mora da nama koji ga volimo zagadjuje zivotnu okolinu... nemojte se ni pojavljivati na temi ako nemate nista pametno da kazete.
I da... ostali se slusaju HF se voli(ja mu kao dodjem zvezdash
) Ako neko sumnja u moje muzicke osecaje, bicu rad da mu pojasnim detaljnije svoja misljenja jer smatram da sam dovoljno slusao rock, metal i drugih zanrova da bih mogao da donesem normalan sud o tome sta valja a sta ne valja... Pozz
Liza Dennis:Najbolja pesma od HF mi je Disco Girl sa njihovog albuma Crimson Thunder, a posle je objavljena i Live verzija Crimson Night 2003. 8-)
peleplay:sto mi rece jedna devojka, JAOO i ja slusam taj ONE CRIMSON NIGHT (likusa procitala sta mi pise na majici a ovako ako je cula R od roka ubij me - metal ni u snu nije slusala)