eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
--------------------------------------------------------------------------------
Ти Нешо знаш да ја тебе ценим као саговорника, али није у реду да то злоупотребљаваш. Нико није толико имбецилан и наиван да не зна да ЈЕ ТАј КАНДИДАТ ЧИСТ ЈЕВРЕЈИН ПО ЗАКОНИМА ЧИВУТСКИМ(јер је син Јеврејке) - и није случајно што га баш гурају у земљи Француској која је колевка јевро-масонерије и циониста који су се затим проширили по целој Планети као карцином.
Такозвана "замислива ситуација" у вези КиМ крајње је недобронамерна и усмерена на "плаш-плаш" Срба и Србије. Добро прочитај и погледај Резолуцију Парламента Србије - па ћеш онда бити можда МАЊЕ ПРОИЗВОЉАН у својим тумачењима. Јер по тој Резолуцији Србија НЕМА никакве везе са ВЛАДАВИНОМ на КиМ а још мање са могућностима које ти инсинуираш. Или си можда хтео да као кукавица јаје подметнеш да Коштуница и Влада ЖЕЛЕ да Шиптари владају Србијом???
Ставља се Србима на терет и име Срба се блати и ружи - А ТИ ШТО СУ ТО УРАДИЛИ НИСУ СРБИ, ЈА ТО ПОТЕНЦИРАМ !
Цитат:
Оригинал поставио eremita
И да прецизирам свој став... Вук Јеремић може да буде саветник председника Србије - АЛИ НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ МИНИСТАР ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА. Као што Леон Којен може да буде члан делегације у преговорима - али НИЈЕ У РЕДУ да он ПРЕДВОДИ ДЕЛЕГАЦИЈУ.
Цитат:
Оригинал поставио nesha taxista
Sad ti lepo trk u Francusku, pa im tamo lepo objasni da NIJE U REDU da potomak mađarskog emigranta bude ŠEF DRŽAVE, pošto dotični po anketama vodi u trci za to mesto. Uzgred, kad bi kojim slučajem Kosovo bilo stvarno vraćeno u sastav Srbije, sasvim je zamisliva situacija da za 50 godina Albanac postane predsednik Srbije.
Ти Нешо знаш да ја тебе ценим као саговорника, али није у реду да то злоупотребљаваш. Нико није толико имбецилан и наиван да не зна да ЈЕ ТАј КАНДИДАТ ЧИСТ ЈЕВРЕЈИН ПО ЗАКОНИМА ЧИВУТСКИМ(јер је син Јеврејке) - и није случајно што га баш гурају у земљи Француској која је колевка јевро-масонерије и циониста који су се затим проширили по целој Планети као карцином.
Такозвана "замислива ситуација" у вези КиМ крајње је недобронамерна и усмерена на "плаш-плаш" Срба и Србије. Добро прочитај и погледај Резолуцију Парламента Србије - па ћеш онда бити можда МАЊЕ ПРОИЗВОЉАН у својим тумачењима. Јер по тој Резолуцији Србија НЕМА никакве везе са ВЛАДАВИНОМ на КиМ а још мање са могућностима које ти инсинуираш. Или си можда хтео да као кукавица јаје подметнеш да Коштуница и Влада ЖЕЛЕ да Шиптари владају Србијом???
Цитат:
Оригинал поставио eremita
"Туђа рука свраб не чеше!" Лепо каже народна пословица. Али захваљујући таквима као што си ти данас се Србији и Србима ставља на терет све што је урадио неки Легија или неки Аркан - а таквих ликова има "мали милион".
Цитат:
Оригинал поставио nesha taxista
Stavlja nam se na teret zbog toga što su dotična dvojica i njima slični uradili, a ne zato što neko priča o tome.
Ставља се Србима на терет и име Срба се блати и ружи - А ТИ ШТО СУ ТО УРАДИЛИ НИСУ СРБИ, ЈА ТО ПОТЕНЦИРАМ !