Hamad u Kataru

Umri_muski

Legenda
Poruka
68.758

Bio sam nekoliko puta i to vecinom po nekoliko sati , ali nisam sve ovo video na aerodromu..
Bazen, Botanicku bastu , nisam video ni gde da vidim putokaze za to , a video sam dosta toga za sta ne postoji putokaz a stvarno postoji u nekom cosku aerodroma...slucajno otkrijes u vise kilometarskom hodanju zbog razlicitih presedanja..

Jedno od otkrica je u nekom zabacenom cosku , koji nikad ne bih ni otkrio da nisam nekim cudom morao do WC, WC , cist, , veliki a kao da vekovima niko usao nije...nema sanse da ga nadjes kad dodjes na poznati deo pa hajde da se vratis, plus ne znas da li moras da prodjes opet kroz neke kontrole...

Veliki je aerodrom pa se ljudi drže dela gde su im gejtovi, food court, lounge.
Ja pošto imam ulaz preko Visa Platinum programa veči deo vremena provedem u opštem loungu...ako uopšte ima mesta naravno, često je red za ulazak pa odustanem.
Ali recimo kada sam leteo na Sejšele gejtovi su bili skroz dole, dobrih pola sata hoda od mesta gde su dolazni gejtovi i kontrola...i kontam da sam video skoro sve usput. Tako da pojma nemam gde su ga zavukli.

Bio sam nekoliko puta i to vecinom po nekoliko sati , ali nisam sve ovo video na aerodromu..
Bazen, Botanicku bastu , nisam video ni gde da vidim putokaze za to , a video sam dosta toga za sta ne postoji putokaz a stvarno postoji u nekom cosku aerodroma...slucajno otkrijes u vise kilometarskom hodanju zbog razlicitih presedanja..
Kad si zadnji put bio, bašta je od skoro, možda 2 godine i nema oznake za nju konkretno nego se nalazi kod North Plaze gde su brand names prodavnice, za bazen ne znam da ima.
Najbolji svetski aerodromi, u koje Hamad sigurno spada, su u stalnoj ekspanziji i izgradnji tako da ako nisi bio dve-tri godine kad dodjes ko da si takoreći na novom aerodromu.

Back