Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.943
i to što kažešA sto bi se oblacili kada u glavnom rade kod kuce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to što kažešA sto bi se oblacili kada u glavnom rade kod kuce.
Aono, ne rade svi u tom rezimu.A sto bi se oblacili kada u glavnom rade kod kuce.
ovome na slici još ono nda mu visne
Pogledajte prilog 1418041
Šta mislite, u kojoj boji su mu halteri?
pa i japiji su nekada bili moderni, a ovo sada mi svi nemoderni, za prave bre muškarce samo su ti helteri spas, da spasu i čovečanstvo od izumiranja
ma kada bi oni obukli čarape naših brojeva, došli bi im do kukovasamo zuti mogu ovu grozotu da izvade iz modnog neukusa![]()
aman nemoj samo o programerima i sistem administratora, imam jednog takvog kući![]()
Najjace kad na plazi vidis likove koji dolaze u belim carapama i sandalama, odmah znas odakle su.sve je bolje od belih carapa![]()
Najjace kad na plazi vidis likove koji dolaze u belim carapama i sandalama, odmah znas odakle su.
U redu. Zbogom, zdravo, o revoir, o fiderzen, gud baj.Kad bih ga videla da nosi ove haltere - zbogom i dovidjenja...
Doduse, kako je krenulo sa uskim pantalona itd - mozda i nismo daleko od musk. haltera
Bezobraznice!![]()
Sa sandalama.sve je bolje od belih carapa![]()
Ima i wannabe Nemaca, Česi isto imaju takve egzibicije.was ?
i onda ih onako uredno skinu i sloze u one cegere ...
Jbt kad rece haltere, doduse ja sam kao dete imao tregerice ali to je bilo kul tamo krajem 80tih pocetkom 90tih i to tregerice u boji americke zastave.
Sto bre, Amerika je bila kul tada sad ne bih nosio ni da mi plate.Ох, јадниче...![]()
bele čarape i zlatni zubsve je bolje od belih carapa![]()
sve je bolje od belih carapa![]()