Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li je neko igrao Halo serijal igre? Ja sam video to kao klinac još ali nisam ni igrao. Sada sam instalirao ovaj prvi deo iz 2001 da pređem. Pa onda idemo redom.
Nisam igrao sve. Halo 2 je prva koju sam igrao. Igrao sam jos samo Halo 3 i onda tek Halo 4. Halo ODST koja se mislim pojavila izmedju 3 i 4 nije sa Master Cheif. Posle Halo 4 nije me vise zanimalo. Mislim da je Halo 2 najbolja od sve tri koje sam igrao i verujem da ces uzivati u toj. Tu ti obavezno preporucujem.
Nisam igrao sve. Halo 2 je prva koju sam igrao. Igrao sam jos samo Halo 3 i onda tek Halo 4. Halo ODST koja se mislim pojavila izmedju 3 i 4 nije sa Master Cheif. Posle Halo 4 nije me vise zanimalo. Mislim da je Halo 2 najbolja od sve tri koje sam igrao i verujem da ces uzivati u toj. Tu ti obavezno preporucujem.
Upravo sam počeo ovaj prvi deo. Jes grafika loša u odnosu na nove igre, ali ja sam stara garda, takve sam igre igrao svojevremeno, samo što nisam ovu
Iskreno, volim igre koje imaju tu retro grafiku u odnosu na ove što je maks grafika, a priča nula.