gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720

Happy Halloween.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idealno bi tada bilo otići u prirodu, premda ljudi tada inače slave praznik rada (????)
Ljudi slave svašta, i kad ne znaju šta slave, mada misle da znaju. Ali ovo se može primeniti na bilo koju ljudsku aktivnost inače.
Odustala sam od ovog praznika kad mi je postalo nemoguće pronaći komad zelene trave na kojem neće biti pet pijanih kamiondžija koji su se upravo vratili iz švecke da se s komšijama ožderu i potuku; sve na divljenje žena i sitne dečice a u svrhu mužjaštva i pedagogije.
Znam svašta o mužjaštvu; mada bi se ono koje u to računam anatemisalo ovde i koegde; i većinom ne postoji van Tolkienove vizije.![]()
Ko god misli da sam romantična budala, nek digne ruku. I nek se ne poplaši kad bez nje ostane; jer ima nas i drugojačijih. Čak i muškaraca.
Elem, da, prvi maj. I tako. Običavam šetat šumom i inače, a prvi maj ostavljam radnicima. I ostalima. Izvini, Val. Ovo je bilo jače od mene.
Ponekad sam tako ljuta da se neću oprati ni u jednom Svetu Iza.
21.06. - letnja je ravnodnevnica... vreme da se zapale svece za ljubav, zaceljivanje i zastitu (bela, zelena, narandzasta, zuta) i da se ukrase oltari cvecem i zapale mirisljavi stapici. energija je jaka narednih nekoliko dana, klizite po talasima