Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.563
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok,...to si mlađa. Možeš nositi šta god hoćeš!Ove sto se meni svidjaju su labelo onda![]()
A dobre su i ubitacne![]()
Uhhh...ova je bas mocna
Cesce sam u pantalonama u zadnje vreme,ali volim dobar i neobican komad odece da vidim uvekOk,...to si mlađa. Možeš nositi šta god hoćeš!
Vama je sve oprošteno.
Jeste,...kad bolje pogledaš, nije ništa spec.,... dobar krojač bi ti sašio, dok trepneš.Uhhh...ova je bas mocna![]()
Da,da.Savrsena geometrijska linija,savrseno konstruisana,model takav da je zena u njoj zapravo umetnicko delo .PrelepoJeste,...kad bolje pogledaš, nije ništa spec.,... dobar krojač bi ti sašio, dok trepneš.
Ali mora d'ima moć da i najobičniju ženu, kad je obuče, pretvori u princezu.![]()
Zamisli još da je u kraljevsko plavoj boji.Da,da.Savrsena geometrijska linija,savrseno konstruisana,model takav da je zena u njoj zapravo umetnicko delo .Prelepo
Haljine obozavam, ali ih ne nosim cesto otkad vozim redovno biciklo tokom toplih dana.Hej drage moje, sta volite da nosite od haljina? Uze, leprsavije? Otvorene ili ipak ne?
Gdje samo nalaziš ove slike? Haljine su predivne!
Instagram.Gdje samo nalaziš ove slike? Haljine su predivne!![]()
Ne može,...neću da mi ovde kradete ideje. Nađite si svoje "Instagram muze".Stavi link od njenog Instagrama. Francuskinje su inače poznate po tome da jako drže do svog stila odijevanja.
Predivno!Meni je saten ok, ali za svečane haljine.
Pogledajte prilog 1608350