Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kombinezone?Ne volim haljine,...imam par komada koje nosim u "ne daj bože prilikama" ( svadbe, sa'rane i odvratne letnje žege).
Ne,...jer mi nisu praktični, ali su mi bolji ( lepši) izbor od haljina.A kombinezone?
Da, nisu prakticni ali mogu da prodju i za svecanije prilike.Ne,...jer mi nisu praktični, ali su mi bolji ( lepši) izbor od haljina.
Svakako,...ako su elegantni. Onda prolazi samo top elegancija, kao i kod haljina. Ako ne ide više u glamur,...đžaba sam je kupila!Da, nisu prakticni ali mogu da prodju i za svecanije prilike.
Da, i ja ih obozavam. Posebno kad su ove vrucine a za svecane prilike gotovo uvek neka haljina. Za posao kako kad, kombinujemJa obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.
Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...
Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.
Koje modele najvise volis?Obožavam ih
Nosim ih skoro svaki dan.
daj pokazi nam malo?Ja obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.
Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...
Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.
Najlepse... Mislim ceo still, nakit, frizure..Ja sam se zarazila haljinama u boho fazonu![]()
Jao jeste.Najlepse... Mislim ceo still, nakit, frizure..![]()
Nesvakidasnja
Ove sto se meni svidjaju su labelo ondaOuchh,...pa nine!
To nisu haljine,...ovu su letnje kpice.
Haljina mora d'ima karakter, da bude "ubitačna",...kao crveni ruž ( iako ga ja napr.ne koristim), kao dobar parfem.