Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kombinezone?Ne volim haljine,...imam par komada koje nosim u "ne daj bože prilikama" ( svadbe, sa'rane i odvratne letnje žege).
Ne,...jer mi nisu praktični, ali su mi bolji ( lepši) izbor od haljina.A kombinezone?
Da, nisu prakticni ali mogu da prodju i za svecanije prilike.Ne,...jer mi nisu praktični, ali su mi bolji ( lepši) izbor od haljina.
Svakako,...ako su elegantni. Onda prolazi samo top elegancija, kao i kod haljina. Ako ne ide više u glamur,...đžaba sam je kupila!Da, nisu prakticni ali mogu da prodju i za svecanije prilike.
Da, i ja ih obozavam. Posebno kad su ove vrucine a za svecane prilike gotovo uvek neka haljina. Za posao kako kad, kombinujemJa obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.
Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...
Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.
Koje modele najvise volis?Obožavam ih
Nosim ih skoro svaki dan.
daj pokazi nam malo?Ja obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.
Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...
Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.
Najlepse... Mislim ceo still, nakit, frizure..Ja sam se zarazila haljinama u boho fazonu
Jao jeste.Najlepse... Mislim ceo still, nakit, frizure..
Nesvakidasnja
Ove sto se meni svidjaju su labelo ondaOuchh,...pa nine!
To nisu haljine,...ovu su letnje kpice.
Haljina mora d'ima karakter, da bude "ubitačna",...kao crveni ruž ( iako ga ja napr.ne koristim), kao dobar parfem.