Haljine

Ne volim haljine,...imam par komada koje nosim u "ne daj bože" prilikama ( svadbe, sa'rane i odvratne letnje žege).
Može bermude, suknja -pantalone, poneka duga suknja ako je baš interesantna, inače retko.
Jedine koje nosim su sportski modeli haljina koje idu uz patike. Idu dobro i uz ravne čizme, ako su gore zatvorene ( rolka ili polurolka fazon).

Da, nisu prakticni ali mogu da prodju i za svecanije prilike.
Svakako,...ako su elegantni. Onda prolazi samo top elegancija, kao i kod haljina. Ako ne ide više u glamur,...đžaba sam je kupila!
Koliko puta je obučem i da li uopšte, to je druga priča.😁
Inače mi haljine i kombinezoni, nisu uobičajeni izbor ( svakodnevni).

Ja obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.

Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...

Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.

Ja obožavam haljine, u poslednje vreme se ne izvlačim iz njih. Smara me kombinovanje odeće...Ovo samo navučeš i gotova si. Haljine su mi najpraktičnije.

Po kući, u bašti, do prodavnice ono duža tunika fazon, ravan kroj, pamuk do iznad kolena u svim bojama...

Na poslu razne...No volim lepršave više...Ne podnosim onu skubu ili kako se zove taj materijal...Ne volim ni saten, tj. taj sjaj...dakle preferiram lepršavo i trikotaže.
Da, i ja ih obozavam. Posebno kad su ove vrucine a za svecane prilike gotovo uvek neka haljina. Za posao kako kad, kombinujem

Leti najčešće nosim dugačke. Najviše volim na preklop. Izduže liniju i baš su za sve prilike. Leti uz sandale ili papuče, zimi uz čizme.

Za vrele dane na bretele, takođe dugačke.
Sad baš razmišljam da kratke, do kolena ovo leto nisam nosila, možda samo jednu.

Jesen/zima sve varijante, do kolena, sredine lista i dugačke.

Za leto definitivno duge i lepršave.
A za događaje obožavam haljine koje su napred zatvorene, a pozadi više manje otvorena leđa. Ne volim šljokičave i sjajne, napadnih dezena i boja. Više nekako diskretnije.

daj pokazi nam malo?

Za svečane prilike volim, duge i jednobojne.
Obavezno sa rukavima.

683 z-2.jpg

Ouchh,...pa nine!
To nisu haljine,...ovu su letnje kpice.😁
Haljina mora d'ima karakter, da bude "ubitačna",...kao crveni ruž ( iako ga ja napr.ne koristim), kao dobar parfem.

Back