Hakovane slike sa kompjutera UN

10_negdje_u_moru1.jpg

9_piramide_sumnjivo.jpg

8_probuena_guma.jpg

10_negdje_u_moru4.jpg

15_autentinost_upitna.jpg

Jedan mali aperitiv pre nego sto udjete na sajt....

E to... Ja ne mogu ni da otvorim sajt....
Zanimljive slike... Neke mi deluju kao print skrinovi nekih crtaca...
Jel ima neko objasnjenje pored slika?
Iz kojih foldera su uzete slike? Gde se nalaze uslikana mesta?

Verujem da nije to u racunarima UN-a drzano tek tako, bez bilo kakvog reda i objasnjenja, a isto tako verujem, da onaj ko je uzeo te slike, nije mogao da ne zakaci i neki propratni tekst sa tim slikama....

koja glupost, pola slika vidis da je radio PS ili neki drugi program. Ono za kosture divova je vec napisano da je rec o zezanciji, zvezde koje cine pojas Oriona i piramide se zna vec decenijama a nije ni priblizno tajna, asteriod wow jos veca tajna... Al komentar/opis slike mi je najbolji, lik sve zna gde je slikano.... Glupost...

Poslednja izmena:
Ono sto me najvise iznenadjuje su slike sa skeletima divova. Toj temi se priklanja bas malo paznje, a opet, sa druge strane, vrlo je verovatno da je istinita, tj. da su postojali neki super-ljudi ili sta vec pa da su izumrli.

A postoje i slike piramida u Kini, koje bi trebalo da su mnooogo vece od Keopsove (mislim da je 146m)!

Mada, mislim da se mesta "zabranjene arheologije" veoma strogo cuvaju, ali da isto tako cuvaju tajne koje bi mnoooooogo promenile covecanstvo.

koja glupost, pola slika vidis da je radio PS ili neki drugi program. Ono za kosture divova je vec napisano da je rec o zezanciji, zvezde koje cine pojas Oriona i piramide se zna vec decenijama a nije ni priblizno tajna, asteriod wow jos veca tajna... Al komentar/opis slike mi je najbolji, lik sve zna gde je slikano.... Glupost...

Kako to vidis da ih je radio photoshop? Ispada da sve sto se ne uklapa u vase zvanicne naucne dogme jeste photosop. Onda je mozda photoshop svaka slika koju neko objavi. Ako se ne slazes sa onim sto je na slici...PHOTOSHOP.!!!!. Ma nemoj?

A ono za divove mozda si napisao da je to zezancija, na mojoj temi o tome, ali to si samo napisao a nicim i dokazao.

I jos... reci za ove slike da su "glupost" nije argument protiv njihove autenticnosti.

Back