Hakiran mi facebook?

cropape

Početnik
Banovan
Poruka
37
Poludio sam, prije par mjeseci neko mi je hakirao facebook i tražio mi lovu da mi vrati lozinku (šta normalno nisam uradio)
I sad vidim da je na mome profilu počeo objavljivati grozne video sadržaje (sex s životinjama i sl.)
I tražio sam kako da kontaktiram facebook support ali ima miljun linkova i nikako da pronađen način kako da ih obavijestim o tom problemu
Jedino sam našao nešto gdje piše da se mogu kontaktirat preko ovoga emaila disabled@fb.com
I napisao sam im eMail s linkom na hakirani facebook da se uvjere, ako je to stvarno pravi mail za pomoć (ko zna oče li ga oni pročitat)
Ima li ko iskustva pa da mi reče šta još da napravim

Prilozi

• Screenshot_2023-05-01-16-02-51-934_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-01-16-02-51-934_com.android.chrome.jpg
    54,2 KB · Pregleda: 4
Poludio sam, prije par mjeseci neko mi je hakirao facebook i tražio mi lovu da mi vrati lozinku (šta normalno nisam uradio)
I sad vidim da je na mome profilu počeo objavljivati grozne video sadržaje (sex s životinjama i sl.)
I tražio sam kako da kontaktiram facebook support ali ima miljun linkova i nikako da pronađen način kako da ih obavijestim o tom problemu
Jedino sam našao nešto gdje piše da se mogu kontaktirat preko ovoga emaila disabled@fb.com
I napisao sam im eMail s linkom na hakirani facebook da se uvjere, ako je to stvarno pravi mail za pomoć (ko zna oče li ga oni pročitat)
Ima li ko iskustva pa da mi reče šta još da napravim
Nazalost, i meni skoro hakovan, razumem te. Mislim da mozes da ga privremeno zakljucas, da ga ni taj ne koristi, cini mi se, ja sam to uspeo.
Takodje ne znam nista o ovom problemu ni kako se resava, kruzi prica da se ceka i do mesec dana i vise na restore naloga, a neki kazu da ide odmah.
Sad, kome verovati...I stvarno mi je zao sta ti taj idiot priredjuje, sad si i mene isfrikovao sta ce ovome pasti na pamet.:neutral: Kod mene je problem sto, kad prijavim da resetujem sifru, FB je spreman da mi posalje novu na mejl, ali ne moj, vec tog majmuna sto mi je hakerisao, osiguralo se djubre.. :confused: Najbitnije da ga zakljucas za sad, tako sto ces da prijavis da je hakerovan dok pokusavas da se ulogujes...prati uputstva. ;)

Back