Hajde samo obavi to!!!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Cesto zene imaju ovakav pristup sexu, a izgovor je naravno uvek umor, nezainteresovanost... kao da cine neku uslugu.
Vidim ovde na forumu sve neki fin zenski svet, koje se hvale da su prave profesionalke, pa rekoh da pitam da li pribegavaju ovoj metodi zadovoljavanja svojih muskaraca.

A muskarce pitam kako na vas utice kada kaze: Hajde samo obavi to!? Naravno mislim na sex.

Cesto zene imaju ovakav pristup sexu, a izgovor je naravno uvek umor, nezainteresovanost... kao da cine neku uslugu.
Vidim ovde na forumu sve neki fin zenski svet, koje se hvale da su prave profesionalke, pa rekoh da pitam da li pribegavaju ovoj metodi zadovoljavanja svojih muskaraca.

A muskarce pitam kako na vas utice kada kaze: Hajde samo obavi to!? Naravno mislim na sex.
Nisam doziveo to..uvek ima doza ljubavi,strasti i zelje.
Ja tako nesto ne bi ni ebo ,,;)

dal mislis da ce ijedan muskarac da prizna da mu je ovo receno:lol:
ovde su sve sami don zuani ovde toga nemaXd

- - - - - - - - - -

Ili želiš ili ne želiš. Ne vidim svrhu mehaničkim pražnjenjima i odradjivanjima.

:ok:....

dal mislis da ce ijedan muskarac da prizna da mu je ovo receno:lol:
ovde su sve sami don zuani ovde toga nemaXd

- - - - - - - - - -
:ok:....
A mislis da je nemoguce obrnuto? Da muskarac mnogo manje zeli sex od partnerke?
Postaje gej, impotentan ili sta...?

Nismo :rtfm:

@Tema:
Mislim da bi to ubilo zelju istog trenutka svakome ko voli svoju zenu i da bi samo budala pokusala da je ubedi kada joj nije do toga.

Da, ali ipak previse ljudi teraju zenu na seks.

Nisam to još čuo...ako se "žrtvuju" i pretvaraju ima načina i da se to odradi a da se ne provali.Takav "motivacioni stil" možda praktikuju na štajgi po hladnom vremenu :lol: Normalno žensko čeljade...teško,osim ako joj nije cilj da ti se dugoročno zgadi.

To je zato što joj se smučilo da te gleda svaki dan, pa ti daje malo da se izdrndaš čisto reda radi. Za to vreme ona gleda u plafon i razmišlja šta će sutra da skuva. Ne interesuješ je više, pošto je našla nekog mlađeg i sposobnijeg jebača koji ume da je zadovolji.
A sigurno oseća da si derpe u dubini duše i da zapravo ne podnosiš žene.

To je zato što joj se smučilo da te gleda svaki dan, pa ti daje malo da se izdrndaš čisto reda radi. Za to vreme ona gleda u plafon i razmišlja šta će sutra da skuva. Ne interesuješ je više, pošto je našla nekog mlađeg i sposobnijeg jebača koji ume da je zadovolji.
A sigurno oseća da si derpe u dubini duše i da zapravo ne podnosiš žene.
Vidi ***** prica o zenama. Sta ti znas o zenama?! Ajde idi na neki od pederskih sajtova, tamo ti je mesto. I ovde nije rec o meni, vec da imas pojma, nesto sto se desava u vezama i brakovima.

Vidi ***** prica o zenama. Sta ti znas o zenama?! Ajde idi na neki od pederskih sajtova, tamo ti je mesto. I ovde nije rec o meni, vec da imas pojma, nesto sto se desava u vezama i brakovima.
Samo opušteno, nemoj da si nervozan
Nisam ja *****, nego porodičan čovek ako te baš interesuje. O ženama ipak znam mnogo više nego ti, a pošto očigledno ne možeš da ih zadovoljiš znači da si slabo potkovan po tom pitanju. Razumem da si isfrustriran, ali nije lepo da se na mene istresaš. Nisam ti ja ništa kriv.

Poslednja izmena:
Samo opušteno, nemoj da si nervozan
Nisam ja *****, nego porodičan čovek ako te baš interesuje. O ženama ipak znam mnogo više nego ti, a pošto očigledno ne možeš da ih zadovoljiš znači da si slabo potkovan po tom pitanju. Razumem da si isfrustriran, ali nije lepo da se na mene istresaš. Nisam ti ja ništa kriv.
Hahahahah e da mi je stari nalog pa da vide ljudi poruke koje si ostavljao. Samo sam rekao sto jesi. Da zenu nisi ni video. A da sam u pravu je svaka tvoja poruka koja je upucena meni i gde raspravu svodis na licni nivo. Pa daj svi sa bgdcafea znaju da si *****.

Nisam to još čuo...ako se "žrtvuju" i pretvaraju ima načina i da se to odradi a da se ne provali.Takav "motivacioni stil" možda praktikuju na štajgi po hladnom vremenu [emoji38] Normalno žensko čeljade...teško,osim ako joj nije cilj da ti se dugoročno zgadi.
Dosta zena to praktikuje. Nisi ni svestan koliko. Muskarci retko kada govore o tome, jer ubrzo im se sopstvene zene zgade.

Nisam to još čuo...ako se "žrtvuju" i pretvaraju ima načina i da se to odradi a da se ne provali.Takav "motivacioni stil" možda praktikuju na štajgi po hladnom vremenu :lol: Normalno žensko čeljade...teško,osim ako joj nije cilj da ti se dugoročno zgadi.

e to je moja misao bila ja da sam musko meni bi sezgadilo..msm vise entuzijazma pokaze ona naplavom mostu...

- - - - - - - - - -

odakle si izvuko ove gore zakljucke o tome sta mislim:lol:

- - - - - - - - - -

odakle si izvuko ove gore zakljucke o tome sta mislim:lol:

Istina je i ima toga, ali ljudi i dalje ostaju zajedno.
Ovo je mozda cak i iskrenije nego glumljenje orgazma ili foliranje da ti je stalo.

Ne verujem da mogu da dodjem u tu situaciju, jer uvek postoje znaci pre toga.

Iskrenije?

Valjda se kaže "nije mi do toga sada" i to se ispoštuje od druge strane. Sutra je novi dan...bože moj.
Ako je baš dobrodušna i neće da razočara đuvegiju neka dahće "umetnički" ali nikako baš nikako ne sme da izjavi "obavi to da mogu da spavam" ...mislim da mi se ne bi digao više na nju.
Ljudi su različiti možda nekome nije važno, ali ćini mi se da bih komunicirao isključivo službeno sa njom posle toga.

Iskrenije?

Valjda se kaže "nije mi do toga sada" i to se ispoštuje od druge strane. Sutra je novi dan...bože moj.
Ako je baš dobrodušna i neće da razočara đuvegiju neka dahće "umetnički" ali nikako baš nikako ne sme da izjavi "obavi to da mogu da spavam" ...mislim da mi se ne bi digao više na nju.
Ljudi su različiti možda nekome nije važno, ali ćini mi se da bih komunicirao isključivo službeno sa njom posle toga.

O tome pisem, odmah znas na cemu si, ako glumi nekoga prevari, drugome ostavi sumnju, trecem nadu.

Back