Хајде сада радикали, осудите!!!

А шта ћеш Јомини, посао, жена, деца ... ;) Иначе претило хје озбиљно ускраћивање подршке радикалима због јучерашње изјаве Томислава Николића, али ето, хвала Богу постоје паметнији у СРС, па су извадили ствар. Иначе се јуче дигло доста прашине и људи су запретили повлачењем чланства из те странке, а десница ускраћивањем подршке. А признај да ти је сад криво.

Станојко, вређаш све у 16. Прво, не видим да је Тадић победио, јер да јесте имао би скупштинску већину. Друго, што се тиче изјаве, повучена је, Тодоровић је рекао да ће се поништити ССП. Треће, ако је тако како причаш, зашто на градском нивоу ДС не дозвољава формирање градске власти? Да ли то мало спаљују доказе? Па навикли су да спаљују, као и 5. октобра 2000. године, када су спалили изборне резултате, па што не мало још да пале. Пукли сте.

Станојко, вређаш све у 16. Прво, не видим да је Тадић победио, јер да јесте имао би скупштинску већину. Друго, што се тиче изјаве, повучена је, Тодоровић је рекао да ће се поништити ССП. Треће, ако је тако како причаш, зашто на градском нивоу ДС не дозвољава формирање градске власти? Да ли то мало спаљују доказе? Па навикли су да спаљују, као и 5. октобра 2000. године, када су спалили изборне резултате, па што не мало још да пале. Пукли сте.

Ma puk'o si ti sa mozgom,samo ne primecujes.

Ко губи има право да се љути. Боље би вам било да седнете и размислите где грешите и да се пресаберете него што овде убијате време без разлога. Јуче када је била актуелна изјава Томислава Николића, ја сам био први који је осудио ту изјаву и предузео сам све да дође до повлачења исте, што је данас и уследило. Када би се ви мало више трудили око онога што желите, а мало мање маштали о ЕУ, можда би вам било боље. Пукли сте.

Графит из 2000. ГОТОВ ЈЕ!!!

'Ajde? Pa što onda osuđujete takva obećanja kad su data od jednih, a pravdate kada su od drugih?

Ne znam sta ti nije jasno, ako mislis da ja ne znam sta je lose kod radikala onda se varas. Svako ce da proceni koji su njemu bolji i blizi, pa nek njih brani. A radikale ima ko da napada, drzite sve televizije prodajete novine za 9 dinara i delite ih dzabe. Gebelsa ce te sa propagandom zayebati.

Inace osudio sam ovu izjavu.

A ja nikako da provalim za koga si ti u stvari...
Ako je suditi po avataru, za tebe su i radikali levičari i mlakonje... :)

29.5.2008 14:24 BEOGRAD (Tanjug) - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da, ukoliko buduću vladu budu formirali radikali, narodnjaci i koalicija okupljena oko socijalista, neće biti ''grubog ili brutalnog poništavanja'' Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.
''Srpska radikalna stranka govorila je u kampanji da će o tom dokumentu raspravljati parlament. To je socijalistima dovoljno. Pročitao sam i neke izjave iz D S S, koje govore u prilog tome da neće ići na poništavanje S S P, već na razgovore o njegovoj delimičnoj izmeni, koja bi bila u skladu sa pravilima koje EU poštuje kada su u pitanju druge države. Tako da je i to pitanje približeno'', rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Да чујем сада неког радикала да осуђује овај споразум против којег је цела десница викала, осуђивала. Где су сада оне речи "ЈУДА", "ИЗДАЈНИК"?

pa raspravljace plament sta onda napadas srs?

А ни ти не читаш????? Јбт, мислио сам да ти је боље, а оно све горе и горе. То је стара вест, погледај датум. Друго, стигло извињење одмах сутрадан. А ти следећи пут читај.

Друго, остало је још захтева које нису испунили, али испуниће само полако.

А ни ти не читаш????? Јбт, мислио сам да ти је боље, а оно све горе и горе. То је стара вест, погледај датум. Друго, стигло извињење одмах сутрадан. А ти следећи пут читај.

Друго, остало је још захтева које нису испунили, али испуниће само полако.

Хехехе... па из ове теме се јасно види да НИСИ радикал....... и ти неком држиш вакелу о превртљивости.... е што ти је жутица тешка болест...

Да чујем сада неког радикала да осуђује овај споразум против којег је цела десница викала, осуђивала. Где су сада оне речи "ЈУДА", "ИЗДАЈНИК"?
da li si ti cuo ikada radikala da dva sukcesivna iskaza poveze i da o tome logican zakljucak? o postenju da se brani dojucerasnji sopstveni stav o nekom pitanju da i ne govorim.

secam se samo objasnjenja kako su bili u stanju da pljuju upisivanje besplatnih akcija, pri cemu su svi istovremeno govorili da ce ih upisati, jer su oni, zaboga, gradjani... :lol:

Back