Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obrisi mi ti
pa cu da se rodim opet ko merlinka :malav:
tad valjda nece da se plase :roll:
sesto slatka ovde ne smes ni da imas cvrst stav :sad2: odma` uterues strah u kosti
a ja se pitam sto mi niko ne pise na pp..sto me niko ovde ne muva..pa nisam ni ja najgora :rida:
ja sam tvoj muški ekvivalent :sad2: :dash:

- - - - - - - - - -

obično kad ga i dobijem to bude nešto tipa "šta si ti time hteo da kažeš"...ono uvređeno ljutito...:confused:

obrisi mi ti
pa cu da se rodim opet ko merlinka :malav:
tad valjda nece da se plase :roll:
sesto slatka ovde ne smes ni da imas cvrst stav :sad2: odma` uterues strah u kosti
a ja se pitam sto mi niko ne pise na pp..sto me niko ovde ne muva..pa nisam ni ja najgora :rida:

Cim je cvrsto svi beze....nema brisanja...jok...:)
a mene se valjda plase da cu da ih banujem...:rotf:

Poslednja izmena:
ovde je to cesca praksa i nekima spasava brak, prvo jer ljudi otvoreno pricaju drugo uzivaju i dobijaju ono sto ima fali
ja reko ona ce shvati ko zezanje nisam znao da je danas bas osetljiva i nervozna

Tebi to šaljenje nikad nije bila jača strana :lol:

e sad salio
to bi bilo ko kad bi se ja malo salila pa napisala da si ***** ili impotentan;)
ne idu neke stvari za salim se

Lepo si mu rekla :aha:
I najbolje mi je kad se tako "šale" pa onda smo mi krive jer smo osetljive i ne "shvatamo" njihovu šalu :lol:

- - - - - - - - - -

Kako se definise zena koja iz dna dushe mrzi drugu koja je maltene preslikana ona?:think:

Glupača :roll:

ma da kad se vi salite onda ste vi cool a mi smo pichkice
a kad se mi salimo onda mi ne znamo nije pogodno nije nam jaca strana

Kao što ti je dive lepo rekla, mi se uglavnom sa takvim stvarima ne šalimo. Neke stvari ne idu za šalim se, bio ti muškarac, mačo, pičkica, ili šta god želeo da budeš :aha:
A daleko od toga da su sve žene koje se šale cool, uvek ima onih - nevezano za pol - koji prosto ne znaju da se šale :lol:

Kao što ti je dive lepo rekla, mi se uglavnom sa takvim stvarima ne šalimo. Neke stvari ne idu za šalim se, bio ti muškarac, mačo, pičkica, ili šta god želeo da budeš :aha:
A daleko od toga da su sve žene koje se šale cool, uvek ima onih - nevezano za pol - koji prosto ne znaju da se šale :lol:

a koju ti potrebu imas da mi objasnjavas sto i je ona vec rekla?

Men zanima da li su ovi poljupci i zagrljaji stvarni ili samo onako fazon, jeste se upoznale sa osobama koje toliko volite na forumu?

Sa nekima da, sa drugima ne - ali čak i sa nekima koje nisam upoznala vodim uvek zanimljive diskusije, delimo tajne, tračeve i životna iskustva preko PPa, tako da se u neku ruku znamo... :aha:

- - - - - - - - - -

da li ste svesne kada ste ljubomorne na vasu...prijateljicu, drugaricu...:kafa:

Na prijateljicu, drugaricu nikad nisam ljubomorna već sam uvek srećna za nju :aha:
E saaad... ako vidim neku nepoznatu devojku na ulici sa minđušama za koje bih ja ubila... e na NJU jesam ljubomorna :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back