Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Glavni zgoditak, u žargonu, to je žena koju svi žele, najbolja riba, nesumnjivo lepotica.
"...ja ne pucam na glavne zgoditke
zbog kojih se samo vreme traći
dao bih se na sitne užitke..."
Šta ću pucati na takve, one me i ne primećuju, nisam mazohista. Čovek, a i žena, trebaju da traže samo onoliko koliko mogu da uzvrate.
Ova žena je sasvim prosečna, meni ipak zanimljiva, najviše zbog tih poljubaca pogledom, koji ponekad razmenimo i koji traju za pola sekunde duže nego što je to uobičajeno.
A ne bi bilo loše ni podeliti one lepe trenutke sa nekim. Mislim na one trenutke koje pruža priroda, ovde su obilni snegovi, lepe prolećne večeri, tople letnje noći, ima onih zlatnih jesenjih dana u oktobru, pamtim neke divne zore, itd.
Kafa sa nekom, u zoru, dovoljno bliskom da ni ćutanje nije neprijatno?
Šetnja, dok pada sneg?
U parku, u oktobru, dok bakreno lišće opada na blagom povetarcu sunčanog popodneva?
Neprocenjivo.
Личиш ми на некога ко је овде пре писао :)

Iz postova ti, pored humora, provejava i malodušnost, odatle mi ideja za strah. Dobro je da nisi uplašen, to ti je svakako olakšica.
Ne sporim tvoje pravo na tvoj utisak, ali ti ponavljam da mi nije namera da budem duhovit.

Личиш ми на некога ко је овде пре писао :)
Ima mnogo sličnih ljudi. Meni se čini kad pročitam neke odgovore da su to neke žene koje sam poznavao. Onda vidim njihove slike na onoj temi sa slikama i vidim da su neke druge.

Razmišljam da odustanem i zaboravim je.
Iz vaših odgovora se može zaključiti da je ta priča završena pre nego je i počela. U suštini, koliko vidim, ni vi kao žene ne biste znale šta bi bilo prikladno u toj situciji, vama je neprikladno i na ulici, i na radnom mestu, i porukom na Fejsu. Najverovatnije bi i ova izignorisala poruku, ako ne i šta još gore, kao što pomenu ona žena. Nije da osuđujem, verovatno bih i ja tako, da sam na vašem ili njenom mestu. Naprosto, od raspoloživih mogućnosti, nijedna nije dovoljno dobra ni funkcionalna.Nije da je tu neko kriv, jednostavno - tako je kako je.

E, nije ni njoj lako: Znaš kako ti je to po malim mestima, čim vide muškarca i ženu zajedno, odmah zagledaju i pokušavaju da provale ko tu koga, a oni nestrpljiviji već objavljuju da je tu i tu žensku taj i taj, khm, khm. Nema tu ni diskrecije, ni elementarnog poštovanja i pristojnosti od onih koji prazninu svog života popunjavaju pričama o drugima. To i ona zna. Nema veze što je zovem na kafu i razgovor, kad će još pre nego što stigne kući, već pričati da je ..znate već šta.
Eto, pre negde sam bio na kafi sa ženskom osobom, i lepo vidimo kako dobacuju poglede sa strane i pokušavaju da provale ko tu koga i kakva je priroda našeg odnosa.
A nije niko nikoga, to mi je bila sestra, pobogu.
Što se uleta u termin tiče, ne znam, možda je ona udata, verena, u tajnoj vezi, srećno ili nesrećno zaljubljena, nemam pojma, tako da je sasvim moguće da je odavno neko uleteo u termin, što reče ova. Jedino sam zapazio da ne nosi burmu, ali ni to nije dokaz, mnoge udate ne nose burmu.
:dosadno:

U našem malom gradu svi znamo za one sporedne puteljke, puteve u šumu, puteve prema, odalji Bože, groblju, kamenolomu, skretanja šibljem obrasla...Tu, na blatnjavom putu, ujutro, možete videti gomilu maramica, vlažnih i papirnih, izbačenih sa suvozačeve strane...
I sad se nešto pitam što li te žene i devojke pristaju na sve to, zar ne misle da zaslužuju nešto bolje i više od toga da je neko vozika na takve lokacije, iz tog razloga

A je l ima neko normalan da pita nesto
Nisam od tih, ali kad već nema njih...
Šta misliš, valjaju li šta ove posteljine od 999 dinara?
Sad videh reklamu, ima u onoj najnovijoj firmi što se otvorila, ono kad je narod jurišao ko na Sutjesci.
Možeš li, ako to išta valja, da kupiš nekoliko i pošalješ mi brzom poštom? Plaćam pouzećem.

Nisam od tih, ali kad već nema njih...
Šta misliš, valjaju li šta ove posteljine od 999 dinara?
Sad videh reklamu, ima u onoj najnovijoj firmi što se otvorila, ono kad je narod jurišao ko na Sutjesci.
Možeš li, ako to išta valja, da kupiš nekoliko i pošalješ mi brzom poštom? Plaćam pouzećem.
Ако мислиш на Лидл, чаршави са гумом су у реду, али јастучнице и навлаке нису материјал за спавање. Евентуално за украс у соби која се ретко користи.
Боље види на пијаци турску постељину. Ариље има одличну дамаст, јесте нешто скупља али то и вреди. И траје. Мислим да и то шаљу.
Можеш и са сајтова да поручиш заиста лепу и квалитетну постељину али она није мање од 100 е.

Ако мислиш на Лидл, чаршави са гумом су у реду, али јастучнице и навлаке нису материјал за спавање. Евентуално за украс у соби која се ретко користи.
Боље види на пијаци турску постељину. Ариље има одличну дамаст, јесте нешто скупља али то и вреди. И траје. Мислим да и то шаљу.
Можеш и са сајтова да поручиш заиста лепу и квалитетну постељину али она није мање од 100 е.
vitapur ducani drze svilanit
to su odlicne posteljine
i ikeine su dobre
samo provjeri sastav, ima ih raznih
ima i u lidlu raznih
neke su i 100 posto pamuk
uzimala sam djecije i super su

Мени су у Лидлу гаћице и пиџаме супер.
Још сам клинцу када је био мали куповала оне комплетиће када одем негде, гаћице и поткошуља и били су одлични, а нешто смешно, за 1 е, тако нешто.
Нешто им је супер, нешто не као и свуда.

А на пијаци сам купила супер фротире за покривање. Имају у свим бојама 2-3 различита рада шара. Баш су по мом укусу, нису они глинџави, меки, то не волим, од тога се јежим и некако се презнојим под њима. Ови су мало грубљи, крући, и није вруће под њима јер и јесу за прелазни период. И пешкире више волим оштрије.

Back